Keresés

Részletes keresés

FriendlyFire Creative Commons License 2008.02.27 0 0 24
esetleg fogadjuk be a koszovói szerbeket.
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2007.12.19 0 0 23
Az biztos, hogy a népszámlálásokon sok szlovákiai, ukrajnai, romániai, szerbiai cigány nemcsak magyar anyanyelvűnek, hanem magyarnak vallja magát. (Akárcsak Magyarországon.)
Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.14 0 0 22

"Mivel többségükben magyar anyanyelvűekről van szó,"

Szerintem nem.

Előzmény: Bimbum (8)
elefi Creative Commons License 2007.12.14 0 0 21
Na ja, a hazaiak is bevallaljak a magyar (vagy barmilyen mas)  identitast es meg magyarul is megszolalnak addig a 10 percig amig felmarkoljak a segelyt... Ez azert meg korantsem jogalap a befogadasukra. Kulonben is: Ha jol tudom es latom, igy is joval tobb van beloluk a kelletenel, szoval a kulfoldiek idecsoditese helyett inkabb a hazaikak exportalasan kellene gondolkodni....  csak tamogatni es hagyni kimenni oket oda ahol meg tobb segely kapnak.
Előzmény: Tzp (20)
Tzp Creative Commons License 2004.02.29 0 0 20
"Mivel többségükben magyar anyanyelvűekről van szó, tulajdonképpen erkölcsi kötelességünk lenne, ha igényelnék."

Ha a Karpat-Medencen kivul elnenek, feltetel nelkul igazad lenne, igy meg sajnos a figyelmebe kell venni a politikai hleyzetet is :(

Amugy ha jol tudom sokuk nem csak magyar anyanyelvuek, hanem identitasukbna is van magyar.

Előzmény: Bimbum (8)
szedmák bakter Creative Commons License 2004.02.29 0 0 19
No és nem ők kezdték,csoportos rablással és garázdálkodással?És miért kellett "szegényeknek" megrugdosni az ellenállást nem tanúsító 40 kilós eladónőket?
Előzmény: Bimbum (14)
Kulik Creative Commons License 2004.02.29 0 0 18
Békés demonstráció a szlovák nagykövetség előtt
2004. február 29. 9:31

MNO
Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) hétfőn békés demonstrációt szervez a Szlovák Köztársaság nagykövetsége előtt – tudta meg a WestelPress.

Az Önkormányzat ezzel szeretné felhívni a magyar és a szlovák közvélemény figyelmét a szlovákiai cigányság tarthatatlan helyzetére. A békés demonstráció hétfőn, délelőtt negyed 11-kor kezdődik.

misimacko Creative Commons License 2004.02.29 0 0 17
és rögtön re exportáljuk őket
Bimbum Creative Commons License 2004.02.28 0 0 15
S nálunk is kitörnének az éhséglázadások. Nagyszerű lenne.

Különben furcsa, hogy éppen Te javasolsz ilyen színtiszta liberális gazdaságpolitikát.

Előzmény: Törölt nick (12)
Bimbum Creative Commons License 2004.02.28 0 0 14
Több ezer rendőr és katona zárta körül a telepeiket, a rendőrök betörtek a lakásokba, s agyba-főbe verték a romákat.
Előzmény: szedmák bakter (13)
szedmák bakter Creative Commons License 2004.02.28 0 0 13
És ki üldözi őket?Jelen pillanatban ők az üldözők.
Előzmény: acontrecourant (9)
PAPEN Creative Commons License 2004.02.28 0 0 11
Ha Vásárhelyi Mária, Kaltenbach Jenő, Kőszegh Ferenc, Halmai Gábor, stb. 2-2 szlovákiai romát befogadnak a saját lakásukba, akkor én is egyet.

Bátran írom, mert ők csak papíron szeretik a cigányokat.

acontrecourant Creative Commons License 2004.02.28 0 0 10
Ez igaz.
Előzmény: Törölt nick (7)
acontrecourant Creative Commons License 2004.02.28 0 0 9
Szociális menekülteket a Genfi Konvenció értelmében nem kötelességünk befogadni. És az ország jelenlegi gazdasági helyzetében ezt nem is javasolnám.

Akkor azonban, ha üldöztetésben van részük a szlovákiai magyarcigányoknak (akik egyébként, amint egy riportban hallottam, nem cigánynak, hanem magyarnak vallják magukat, cigányul nem is tudnak), szóval ha üldözik őket, mint a zámolyi romákat, akkor minden államnak be kell fogadni őket (a fent említett Genfi Konvenció aláírói közül).

Szóval én befogadom őket, ha üldözöttek. De veletek együtt, a mi közös adóbefizetéseinkből, a magyar kormány Belügyminisztériuma Menekültügyi Hivatalának "igénybe vételével".

:)

Előzmény: Röné (3)
Bimbum Creative Commons License 2004.02.28 0 0 8
Mivel többségükben magyar anyanyelvűekről van szó, tulajdonképpen erkölcsi kötelességünk lenne, ha igényelnék. De inkább valószinű, hogy május 1-e után meg sem állnak Londonig.
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.28 0 0 7
Máj. 1. után korlátlanul, minden engedély nélkül jöhetnek.
Előzmény: FOXI (-)
Tzp Creative Commons License 2004.02.28 0 0 6
Ha a teruletet, amin laknak azt is hozza adjak, akkor ok.
FOXI Creative Commons License 2004.02.28 0 0 5
Erre nem mernék feltenni 200 Ft-ot a tippmixen.))))
Előzmény: szedmák bakter (4)
szedmák bakter Creative Commons License 2004.02.28 0 0 4
Biztosra veszem hogy a felsoroltak már átutaltatták néhány havi fizetésüket az üldözöttek javára, ezenkívül gyógyszert és meleg teát osztogatnak a szlovák barikádokon..:-DDD
Előzmény: Röné (3)
Röné Creative Commons License 2004.02.28 0 0 3
Szerintem remek ötlet! Lámpaernyő, acontreizé, 321 meg a többi lilagőzös jogvédő főtoleráns kezdheti, és nekünk fasisztáknak még marad, esküszöm, követem a példájukat!

ELvtársak, itt a nagy lehetőség a száj/billentyűzetkoptatáson kívül a valóságban is bemutatni, mennyire ájultok a másságtól! :-)

courage the dog Creative Commons License 2004.02.28 0 0 2
ilyet meg viccbol sem, jo?:)

azert mindennek van hatara...:))))))

wizes Creative Commons License 2004.02.28 0 0 1
Mi a far0k köze van ehhez Fajkasházínak, vagy a ballibnek?
Elmentek?
:(
wizes.
Turulmadár Creative Commons License 2004.02.28 0 0 0
Ne wiccelődj, mert walaki j0 ötletnek találja, megfogalmazza és aláírja a lewelet néhányadtucatmagáwal. :]
FOXI Creative Commons License 2004.02.28 0 0 topiknyitó
Na jó csak vicceltem.)))
Hol van ilyenkor, miért lapít a ballib értelmiség?
Farkasházy Tivadar és a többi ballib közíró, aki a zámolyi romák ügyében Európához fordult, hol vannak?
Fogadjanak be ők személy szerint egy-egy szlovákiai roma családot, vagy támogassanak egy hazait, akkor hitelesek lesznek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!