Keresés

Részletes keresés

dekóder Creative Commons License 2005.08.02 0 0 70
Nem. Mostanában már csak sportcsatornát nézek.
Előzmény: kábelbúvár (69)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.08.02 0 0 69
A 7végén nem láttad a jelenetet Balázsnál, ahogy a kiskorában +erőszakolt gyerek hátbarúgja az 1kori támadóját ?
Előzmény: dekóder (68)
dekóder Creative Commons License 2005.08.02 0 0 68

Külön kiemelném ezt a részt:

 

A minap egy nyárközepi késő estén - épp csendes nyugalom volt errefelé, amit érdemes ám megbecsülnünk - ez a Balázs egy családi problémát beszélt meg. Ült ott egy gyereklány, aki feltűnően nem volt még tizennyolc, és bizony sérelmezte, hogy anyja szeretője őt időnként megerőszakolja. Ott ült a szerető is, bizonyos Öcsi, aki persze csak kacagott, s még a mama is ott volt, aki magyarázatként hozzátette, hogy ő mindezt azért vette videóra, mert hát Öcsi azt mondta volna néki, hogyha a lány nem jár a kedvére, akkor sósavat öntene az arcára. Valahogy így hangzott el, de nekem ezt nem olyan könnyű ám leírnom, amint attól tartok olvasni sem olyan egyszerű, mint azt Kovács György úr vagy Balázs képzeli.

 

Két eset lehetséges ugyanis. Az egyik esetben mindebből mi sem igaz. Öcsi valójában jólelkű statiszta, a mama szubrett vidéken, a gyermekszínészt meg a egyeztetőben alkalmazták ritka bonyolult jogi konstrukció keretében. Ha így van, akkor az RTL Klub csak azért felel, mert mindezt elfedte, s a nézőket megtévesztette, emberi érzéseikkel visszaélt, méltóságukat semmibe vette és más hasonlók. Mindez semmiség ahhoz képest, hogy ez igaz is lehet. Ha igaz, akkor Kovács úrnak megint csak van min gondolkoznia: s lehet, hogy a Fém és Kert Kft.-ben eltöltött évek alatt ilyen típusú kérdéssel még nem találkozott. Ha ugyanis igaz, akkor számtalan hatóságnak kellene ezt a kazettát vizsgálnia, kezdve a gyermekvédelemtől a köztörvényes zsarolással foglalkozó szakemberek hivataláig, amit talán mindközönségesen rendőrségnek hívnak.

 

 

dekóder Creative Commons License 2005.08.02 0 0 67

GYÖRGY PÉTER


Köszönet az ORTT-nek


Jó esetben a színikritikusok nem cimborálnak a szubrettekkel, nem vacsorálnak a direktorral. Idális továbbá, ha mérkőzés után a futballbíró nem piálgat együtt a nyertes csapattal, de tán még a vesztessel sem. S nem okos, ha a médiahatóság emberei, mindjárt az elnök, Kovács György és a Fidesz delegáltja, Szalai Annamária, megjelennek a Nap-kelte 5000. adásán, még akkor sem, ha a miniszterelnök is ott reggelizik, bár szerény nézeteim szerint neki sem sok keresnivalója volt ott. A felügyeleti hatóság embereinek, illetve az általuk elvben kritikára szoruló televízió tulajdonosának nyilvánosság előtti kedélyeskedése még akkor sem helyes, ha nekik - felteszem - jobb véleményük van az adott műsorról, mint nekem. Csakhogy most nem a Nap-kelte általános bárgyúságáról esik szó, hanem arról a szellemről és képességről, amint az ORTT elnöke és testületi tagjai a magyar médiavilágot irányítják, ha erről még van értelme beszélni.

 

Minden bizonnyal különös, hogy ez a testület minden vita és módosítás, versenytárgyalás és nyilvánosság nélkül meghosszabbította a két kereskedelmi televízió működési engedélyét, s ezzel a döntésével végképp lehetetlenné tette, hogy az elkövetkező években értelme legyen médiareformról beszélni. Ha az ORTT így döntött, akkor azt jelenti, hogy Kovács úr és társai mélységesen elégedettek mind az RTL Klub, mind a tv2 működésével, s azt várják el, hogy azok épp azon a morális és szellemi színvonalon folytassák tevékenységüket, ahogyan azt az elmúlt években a közönség megszokhatta. Íme: a szakértelem diadala. Erre a bölcs döntésre csak olyan emberek juthattak, akik olyan helyeken tanulták a médiaszabályozás mesterségét, mint például Ladvánszky úr, az MSZP jelöltje, aki az IBUSZ jogtanácsosa volt, vagy Wéber úr, az MDF szakértője, aki 1991-ig ugyancsak mint jogtanácsos tevékenykedett, de még azt sem tudjuk hol, végül maga az elnök, aki a Fém és Kert Kft. ügyvezető igazgatójaként vált médiaszakértővé. A gyengébbek kedvéért: Ilf és Petrov halhatatlan művében, A szovjetmilliomosban, Osztap Bender, a kiváló szélhámos, homályos tevékenységüket legalizálandó, létrehozza a Szaru és Pata irodát. Az egyetlen eltérés, hogy az mégsem közpénzből élt, és nem ártott enynyit a köztársaságnak.

 

S most akkor vegyünk egy példát arra a remek működésre, amit az ORTT e nemes gesztussal honorált. Van az RTL Klubon egy műsor, amely vezetőjének keresztnevét viseli: Balázs. Csak így egyszerűen: Balázs. Hát ez a Balázs behív embereket a stúdióba, és ott nehéz sorsukról beszél velük, a közönség meg ámul és tapsol. A minap egy nyárközepi késő estén - épp csendes nyugalom volt errefelé, amit érdemes ám megbecsülnünk - ez a Balázs egy családi problémát beszélt meg. Ült ott egy gyereklány, aki feltűnően nem volt még tizennyolc, és bizony sérelmezte, hogy anyja szeretője őt időnként megerőszakolja. Ott ült a szerető is, bizonyos Öcsi, aki persze csak kacagott, s még a mama is ott volt, aki magyarázatként hozzátette, hogy ő mindezt azért vette videóra, mert hát Öcsi azt mondta volna néki, hogyha a lány nem jár a kedvére, akkor sósavat öntene az arcára. Valahogy így hangzott el, de nekem ezt nem olyan könnyű ám leírnom, amint attól tartok olvasni sem olyan egyszerű, mint azt Kovács György úr vagy Balázs képzeli.

 

Két eset lehetséges ugyanis. Az egyik esetben mindebből mi sem igaz. Öcsi valójában jólelkű statiszta, a mama szubrett vidéken, a gyermekszínészt meg a egyeztetőben alkalmazták ritka bonyolult jogi konstrukció keretében. Ha így van, akkor az RTL Klub csak azért felel, mert mindezt elfedte, s a nézőket megtévesztette, emberi érzéseikkel visszaélt, méltóságukat semmibe vette és más hasonlók. Mindez semmiség ahhoz képest, hogy ez igaz is lehet. Ha igaz, akkor Kovács úrnak megint csak van min gondolkoznia: s lehet, hogy a Fém és Kert Kft.-ben eltöltött évek alatt ilyen típusú kérdéssel még nem találkozott. Ha ugyanis igaz, akkor számtalan hatóságnak kellene ezt a kazettát vizsgálnia, kezdve a gyermekvédelemtől a köztörvényes zsarolással foglalkozó szakemberek hivataláig, amit talán mindközönségesen rendőrségnek hívnak.

 

Csak egyet nem értek, s ezt tényleg nem. Ugyanis, hogy miért csinálja ezt egyetlen életével Balázs. Ott van például az a 11 éves lány, akit a minap prostituáltként értek tetten, ha ez a mondat így leírható. Úgy értem, hogy valami szemét arra kényszerítette, hogy ott üljön az út mentén. Csakhogy Balázs felnőtt embernek tűnik. Előtte - mint mondani szokás - az élet: tele értelmes bűnökkel, igazi fájdalmakkal, esélyekkel arra, hogy valami kicsi jót tegyen. Remélem, csak abbahagyja. Az ORTT tagjai meg nézzék, ami ennyire tetszik nekik. Csak azt nem értem, hogy miért hiszik, hogy ez jó. Köszönet nekik az elkövetkező évekért.


 

Előzmény: dekóder (66)
dekóder Creative Commons License 2005.07.20 0 0 66

Meghosszabbították a két kereskedelmi csatorna koncesszióját, jöhet az MTV közéleti csatornája.

 

A két országos kereskedelmi csatorna műsorszolgáltatási jogosultága 2007-ben jár le, ehhez képest kaptak még újabb öt évre sugárzási lehetőséget. A Magyar Televízió Rt. menedzsmentje a nyáron nyújtotta be elsőként indítani kívánt tematikus csatornájának nyilvántartásba vételi kérelmét.
Mivel a testület még ülésezik, az értesülést hivatalosan nem sikerült megerősíttetni. (MTI)

akottyabotko Creative Commons License 2005.01.28 0 0 65

Kormányváltástól tartanak, de még 5 évet akarnak a magántévék
2005. január 28. 0:20

Az előírt időpontnál korábban hosszabbíttatnák meg koncessziós szerződéseiket az országos kereskedelmi televíziók a médiahatóságnál – értesült a Magyar Nemzet. A sietség oka az lehet, hogy 2006-ban kormányváltástól tart a két műsorszolgáltató.

Tíz évre kapták meg az országos kereskedelmi televíziók földi sugárzási jogukat a médiahatóságtól 1997 júliusában. Ez a szerződésben előírt jogosultságuk egyszer hosszabbítható meg, legfeljebb öt évre. A TV2 és az RTL Klub szerződése 2007 júliusában jár le és a hosszabbításnál a médiatörvény előírását kell figyelembe venni – mutatott rá Szalai Annamária, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) fideszes delegáltja. Szerinte a médiatörvény kimondja, hogy a hosszabbítási igényt tizennégy hónappal a jogosultság lejárta előtt kell bejelentenie az igénylőnek, és az ORTT ezt követően dönt az elfogadásáról. Ezt a határozatot tehát még nem lehet meghozni – mondta Szalai.

Fontos előzmény, hogy Kovács György, az ORTT elnöke a múlt év októberében Brüsszelbe látogatott, mert az őt meghívó (Heee? Csak úgy odarendelte? Miért nem ő jött ide? Vagy csak nem? akottyabot) Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója informális beszélgetést kívánt folytatni vele. A Magyar Nemzet akkori információi szerint a találkozó hátterében a műsorszolgáltatási szerződés meghosszabbítása állt.

A lap forrásai úgy látják: a televíziók tulajdonosai azért sürgetik az eljárást, mert attól tartanak, hogy 2006 után egy Fidesz-győzelem esetén nagymértékben romlana az esélyük az ORTT-vel folyó tárgyalásokon. Még annak tükrében is, hogy 2008 márciusáig a mostani ORTT dolgozik tovább, hiszen a médiahatóság költségvetése nagyban függ a parlamenti erőviszonyoktól. Félelmüket pedig az alapozza meg, hogy a baloldali ciklus alatt félreérthetetlenül a jelenlegi kormánypártok kommunikációját segítették elő.

Szalai Annamária úgy látja: a helyzetet súlyosbítja, hogy a médiafinanszírozás 2006-ra mindenképp összeomlik, mert az ORTT-hez tartozó Műsorszolgáltatási Alapnak több a kiadása, mint a bevétele. Szerinte a csődöt csak a médiatörvény módosításával lehetne megelőzni. A delegált azzal is érvelt, hogy az ORTT saját maga csonkította bevételeit azzal, hogy a hatodára csökkentette a Sláger és a Danubius Rádió koncessziós díját, és e műsorszolgáltatók esetében két éve precedenst is teremtett a műsorszolgáltatói szerződéseik előre hozott meghosszabbításával.

Újhelyi István, az MSZP alelnöke a napilap kérdésére hangsúlyozta: 2006-ban nem kormányváltásra készül az MSZP, míg „a koncessziók ügyében a törvény szerint kell eljárni úgy, hogy az állam, a televíziók és a nézők jogai ne sérüljenek”. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója elmondta: örülnének a mielőbbi hosszabbításnak, de egyelőre arról tárgyalnak az ORTT-vel, miként módosuljon a szerződésük. Szerinte az RTL-nek nincsenek kormánypreferenciái, és csak azért sietnek, mert sok időbe kerül az új szerződés kidolgozása. A TV2 elöljárói elérhetetlennek bizonyultak a Magyar Nemzet számára.

 

http://www.mno.hu/index.mno?cikk=263860&rvt=118

kábelbúvár Creative Commons License 2004.05.18 0 0 64
Kovács György az ORTT iroda főigazgatójának dr. Dobos Mártát nevezte ki, aki a rádiózás és televíziózás világában teljesen ismeretlen.

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnál (OEP) azonban közeli munkatársa volt az ORTT új elnökének. Szintén pályázat kiírása nélkül akar elnököt kineveztetni az ORTT kezelésében lévő Műsorszolgáltatási Alap (MA) igazgatói székébe, dr. Székely Gabriellát, holott az MA az egyik legnagyobb pénzalap, így előző vezetőjét pályázati úton választotta meg az ORTT. A Fidesz Médiaszekciója nyílt levelet írt Kovács Györgynek az ügyben.
ma.hu

És hol van Szalai Annamária?!

figyelő Creative Commons License 2004.04.22 0 0 63
Az egész rendszer úgy idióta, ahogy van.
Előzmény: kábelbúvár (62)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.04.21 0 0 62
Az Országos Rádió és Televízió testület (ORTT) szerdán Budapesten kisorsolta, mely civil szervezetek delegálhatnak a következő egy évre tagot a Magyar Rádió (MR), a Magyar Televízió (MTV), illetve - a Duna Televíziót felügyelő - Hungária Televízió Közalapítvány kuratóriumába.

Egy szervezet - a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége - küldhet kurátort két testületbe is, mivel saját kategóriájában egyetlenként jelentkezett az MR és az MTV kuratóriumába is.

A Magyar Rádió kuratóriumába emellett sorsolással az Országos Szlovák Önkormányzat, megegyezés alapján pedig a Magyarországi Evangélikus Egyház delegálhat, továbbá - sorsolás után - a Buddhista Misszió Magyarországi Árya Maitreya Mandala Egyházközösség, a Recski Szövetség, a Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége - KÓTA, az Írók Kulturális és Szociális Egyesülete (IRKA), a Magyar Film- és Videovágók Egyesülete (HSE) és a Magyar Muzsikus Fórum is küldhet egy-egy tagot.

Ide delegálhat egy-egy kurátort a Magyar Iskolaszék Egyesület, a Magyar Innovációs Szövetség, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés, a Tulajdonos Munkavállalók és Társaságaik Országos Szövetsége, a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete, a Magyar Természetvédők Szövetsége, a Magyar Nők Szövetsége, a Magyar Katolikus Családegyesület, a Nyugdíjasok Egészségmegőrző Országos Szövetsége, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége és a Magyar Kendo Szövetség is.

A Magyar Televízió Közalapítvány kuratóriumában tevékenykedhet az elkövetkező egy évben kategórián belüli megegyezés alapján a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata és a Magyar Katolikus Egyház delegáltja.

Sorsolás után küldhet tagot a testületbe az Evangéliumi Pünkösdi Közösség, a Magyar Nemzeti Ellenállási Szövetség, a Magyar Hangmérnökök Társasága, a Magyar Lapkiadók Egyesülete, a Művészetbarátok Egyesülete, a Magyar Filmművészek Szövetsége, az Agrárkutató Intézmények Országos Szövetsége, a Történelemtanárok Egylete is.

Mellettük itt képviseltetheti magát a Bánya- és Energiaipari Dolgozók Szakszervezete, a Fagazdasági Országos Szakmai Szövetség, a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége, a Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület, a Kiút Veled Egyesület, a Magyar Cserkészszövetség, az Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület, a Szülők a Hallássérült Gyerekekért Egyesület és a Magyarországi Harciművészetek Össz-Szövetsége.

A Duna Televíziót felügyelő Hungária Televízió Közalapítványba az Országos Horvát Önkormányzat és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége a kategórián belül született megállapodás alapján küldhet tagot. Sorsolás nyomán delegálhat a Konstantinápolyi Egyetemes Patriarchatus Magyarországi Orthodox Exarchátus, a Bang Jensen Társaság, a Színházi Dramaturgok Céhe, a Magyar Tartalomipari Szövetség, a Magyar Látvány-, Díszlet- és Jelmeztervező Művészek Társasága.

Az elkövetkező egy évben itt lesz képviselője a Bőr-, Cipő és Bőrfeldolgozóipari Tudományos Egyesületnek, a Páneurópai Jogász Uniónak, a Magyar Újságírók Közösségének, a Zöld Akció Egyesületnek, az Asszonyok a Nemzeti Egységért Mozgalomnak, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának, a Mozgássérült Emberek Önálló Élet Egyesületének és a Magyar Élet- és Vízimentő Szakszövetségnek.

Kovács György, a médiahatóság elnöke a rendezvény kezdetén arról beszélt a mintegy száz résztvevőnek, hogy a kuratóriumi helyekre pályázók jelentkezésének befogadását évek óta „politikai bizalmatlanság övezi”. Hozzátette: véleménye szerint az ORTT utóbbi években e téren kialakított határozott gyakorlatának köszönhető, hogy „egészen eseménytelen, csendes, nyugodt sorsolás elé nézünk”.
NOL

Kamukáze Creative Commons License 2004.04.07 0 0 61
Nagy R betuvel a sarokban. :)
Előzmény: Probatbicol (60)
Probatbicol Creative Commons License 2004.04.07 0 0 60
Aljasság! Ezentúl én is csak felvételről dughatok? Azt hogy fogom csinálni?
Előzmény: kábelbúvár (58)
Kamukáze Creative Commons License 2004.04.07 0 0 59
"...Ennek során a határozat szerint "a nemiség bemutatása az alkotók szándéka szerint sem tudományos, sem m?vészeti törekvést nem valósított meg. Célja egyértelm?en és kizárólag a néz?k szexuális izgalomba hozása volt""

A rohadek gazemberek. :)

Egyebkent az Anettkara hasonlito leanyzoval meg ez a cel sem tunik bizonyosnak.

Előzmény: kábelbúvár (58)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.04.07 0 0 58
Igen, mert újabban tilos élőben dugni...

Hogy mik vannak!!

Előzmény: dekóder (57)
dekóder Creative Commons License 2004.04.07 0 0 57
Az ORTT mai döntése az RTL műsorszolgáltatói jogát két, a TV2-ét fél, a Budapest TV-ét egy órás időtartamra függesztette fel.
dekóder Creative Commons License 2004.04.07 0 0 56
Az ORTT mai döntése az RTL műsorszolgáltatói jogát két, a TV2-ét fél, a Budapest TV-ét egy órás időtartamra fügesztette fel.
kábelbúvár Creative Commons License 2004.03.24 0 0 55
Az ORTT élére Kovács Györgyöt jelölte a köztársasági elnök és a kormányfő.

Kovács Györgyöt, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) Irodája főigazgatóját jelölte a médiahatóság elnöki posztjára Mádl Ferenc köztársasági elnök és Medgyessy Péter kormányfő, akik a nap folyamán erről levélben értesítették Szili Katalint, az Országgyűlés elnökét - tájékoztatta az államfő sajtóirodája szerdán az MTI-t.
mno

Előzmény: kábelbúvár (54)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.03.19 0 0 54
Várhatóan Kovács György lesz az ORTT elnöke, mivel személyét mind Mádl Ferenc köztársasági elnök, mind Medgyessy Péter kormányfő elfogadhatónak tartja a posztra - írja a Népszabadság. A lap szerint Kovácsot már tavaly ajánlotta - a Körmendy-Ékes Judit lemondása után megüresedett - elnöki posztra Medgyessy Péter, ám Mádl Ferenc akkor még nem támogatta ezt a felvetést, így lett Hajdu István az elnök, akinek viszont idén lejárt a mandátuma.
ORIGO
Probatbicol Creative Commons License 2004.03.11 0 0 53
Ja, bocs: a hírben fordítva olvastam.

Akkor módosítok: csapda Medgyessynek :)))

Előzmény: dekóder (52)
dekóder Creative Commons License 2004.03.11 0 0 52
"Na, egy újabb jó kis csapda Mádlnak"

Nem tudom, mit szedjek bolddal, hogy tiszta legyen: Mádl jelölte Kósát. ;-)

Előzmény: Probatbicol (51)
Probatbicol Creative Commons License 2004.03.11 0 0 51
Na, egy újabb jó kis csapda Mádlnak: ha nem fogadja el Kósát, akkor kilóg a lóláb...
Előzmény: kábelbúvár (50)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.03.11 0 0 50
Szocialista képviselőt javasol az ORTT élére Mádl

március 11. 12:47
[MTI]

Kósa Ferenc szocialista képviselő filmrendezőt, Andrássy György médiajogász egyetemi tanárt és Kovács Györgyöt, az ORTT főigazgatóját ajánlotta Medgyessy Péternek az Országos Rádió és Televízió Testület kuratóriumi elnöki posztjára Mádl Ferenc. Az államfő ugyanakkor kiáll eddigi jelöltjei, különösen Hajdu István jelenlegi ORTT-elnök jelölése mellett is. Mádl Alexa Károlyt, Sára Sándort és Szakály Sándort egyaránt alkalmasnak találta a poszt betöltésére. Medgyessy Péter az államfőnek február 12-én küldött levelében Wisinger István újságírót, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének akkori elnökét, Kavas Istvánt, az RTL Klub volt vezérigazgatóját és Wéber Judit médiajogászt javasolta a médiahatóság élére. A két közjogi méltóság február óta többször egyeztetett egymással a médiahatóság elnökének személyéről, de nem jutottak eredményre.
INDEX

Probatbicol Creative Commons License 2004.02.27 0 0 49
Semmi baj a hungaristákkal, ha bevallják, de nem jó ORTT elnöknek az olyan hungarista, aki nem vallja be.
Előzmény: figyelő (48)
figyelő Creative Commons License 2004.02.27 0 0 48
Képzeld, bazeg: éppen Magyarországon baj, ha valaki hungarista...
Máshol szinte szót sem érdemel... (Eltekintve persze a környező országoktól.)
Egyébként a hozzád hasonlóan nyíltan megnyilatkozó nácikat többre becsülöm, mint azokat, akik polgári pofát vágva képtelenek ez ügyben egyetlen tisztességes kiállásra is.
Előzmény: Törölt nick (43)
sashimi Creative Commons License 2004.02.27 0 0 47
Termeszetesen az mszp is a sajat emberet latna legszivesebben ezen a poszton.

sashimi

Előzmény: Turulmadár (40)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.27 0 0 45
Kapja be neked az Eötvös Pál. Ha már így szóbahoztad hazudós barátodat. Na az aztán minden csak nem hungarista...
Előzmény: Probatbicol (44)
Probatbicol Creative Commons License 2004.02.27 0 0 44
Neked én nem fejtek ki semmit, bekaphatod.
Előzmény: Törölt nick (43)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.27 0 0 43
"rejtett hungarista"

Kifejtenéd hogy ez nálad mit jelent?

Magyarországon vagyunk, talán baj ha valaki értékrendjében hungarista ?

Ugye te jobban örülnél egy izraeli ORTT elnöknek ?
Semmi akadálya, téged is befogad az országotok.

Előzmény: Probatbicol (23)
Probatbicol Creative Commons License 2004.02.27 0 0 42
Wisinger politikailag, enberileg, szakmailag és idegrendszerileg alkalmatlan.

Mellesleg: ti mit szólnátok Eötvös Pálhoz? Most köszönt le a Népszabadságtól, és erőteljesen felmerült a neve új MUOSZ-elnökként, de ide is nagyon alkalmas volna, legalábbis szerintem.

Tökéletesen politikasemleges embert úgysem lehet találni.

Előzmény: Turulmadár (39)
Probatbicol Creative Commons License 2004.02.27 0 0 41
Wisinger politikailag, enberileg, szakmailag és idegrendszerileg alkalmatlan.

Mellesleg: ti mit szólnátok Eötvös Pálhoz? Most köszönt le a Népszabadságtól, és erőteljesen felmerült a neve új MUOSZ-elnökként, de ide is nagyon alkalmas volna, legalábbis szerintem.

Tökéletesen politikasemleges embert úgysem lehet találni.

Előzmény: Turulmadár (39)
Turulmadár Creative Commons License 2004.02.27 0 0 40
En nem csodalkozom a fejleményeken. Mi érdeke fűződne OV-nak ahhoz, hogy független személy álljon az ORTT élén?

Így wan, csak Wisinger mentheti meg az ORTT függetlenségét! ;)

Előzmény: sashimi (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!