Vettem ma egy adatkábelt, a Nokia honlapjáról már leszedtem az illesztőket meg a suite progit, de a gépem (xp-s) csak keresi ezerrel a telefont, és nem ismeri fel.
:))
Nálunk is így oszlik meg, én vettem előbb telefont, enyém a 6610-es. Emberé a 6100-ás. Nekem az jobban tetszik, de amikor én kerestem telefont akkor még nem láttam.
Nincs vele semmi bajom, ha leszámítom, hogy időnként "nem találja a SIM kártyát". Ez főleg töltés után van. Ti találkoztatok már ilyennel?
Gyakorlatilag egyformak. Annyi a kulönbseg, hogy a 6610-esben van radio, es az valamivel nagyobb is. Szerintem az inkabb ferfiasabb telefon, de ennek ellenere az asszonye lett az, az enyem meg a kisebb, aramvonalasabb 6100.
Elirtam. 2100 az mintha az ujabb model lenne. Nekem meg vmikor a 2110-es volt. Szep nagy akkuval :-) Olyan nehez volt, hogy egy mammutot is le lehett volna vele taglozni lol
A kezdeti bengazast leszamitva, nagyon meg vagyok elegedve ezekkel a telefonokkal. Volt mar majd egy tucat Nokiank (2100, 3110, 3310, 3510i, 6100, 6610, 7???, 8???), es a 3310-est leszamitva, mindegyik jol muködött. Az allandoan eldobalta magat, de vegul en nyertem. Egy alkalommal en hajitottam el. Jo messzire lol
Hagyom, hogy lemeruljenek a telefonok. Allitolag ezekre az uj tipusokra ra lehet tölteni, de minek. Eleg sokat hasznalom, de igy is egy hetet kibirnak, anelkul, hogy ejszakara kikapcsolnam. Van itthon is ket töltö, a munkahelyemen is, szoval barmikor tölthetem, ha muszaj. Nem varom meg mindig, hogy kikapcsoljon. Ha elkezdi a pittyegest, es epp eszembe jut, akkor töltöm.
No, sok sikert!
tm75
ui.: Ha megbizhato helyröl töltesz le fileokat illetve software-t, akkor azert tul nagy gond nem lehet.
Én most csak a 777-et néztem, westeles vagyok, kifejezetten 6610-re való játékokat néztem.
Végülis nem olyan fontos, csak gondoltam miért ne.
Köszi a figyelmeztetést.
Egyébként meg vagy elégedve vele?
hogyan töltöd az aksit? megoszlanak a vélemények. egyesek szerint ki kell sütni néha, a szerviz szerint le sem merülhet. kinek higgyen hát az ember fia?
Csak ovatosan azzal a letöltessel. Karacsonyra vettem egy 6610-es es egy 6100-as telefont. Az asszony le akart tölteni kepernyövedöket es mind a ket telefon behalt. Elvittuk a szervizbe, ott valamit csinaltak, aztan ujra probalkozott a draga parom. Ismet mind a ket keszulek megterdelt. Se kep, se hang. No, ekkor mar kurva ideges lettem, kivertem a balhet a kereskedönel, hogy vatta uj gepek miert is pusztulnak el hetente ketszer. No, amikor harmadjara elkeszultek, akkor a faszi szeme lattara fagyasztottuk le a letöltessel mindket masinat. Akkor ismet kireszeteltek öket es egyszeruen csak annyit mondtak, hogy ezentul arrol a szamrol ne töltsunk le ... No comment.
Azota muködnek faszan, de a rejtely megoldatlan maradt. Ha nem akarsz feleslegesen szivni, akkor ne tölts le a telefonra semmit. Jatssz inkabb massal ;)