"Családi-és baráti vitáink során soha sem sikerült igazán bebizonyítanom, hogy az SzDSz egy rasszista, antiszemíta különítmény. Nektek most, evvel a módszerrel végre sikerült igazolnotok engem. Kissé túllőttetek a célon. Elvesztett néhány szavazót a PÁRT, mi meg átúsztunk a túlsó partra."
Ez a fenti baromság következik az én szösszenetemböl? Mi a f@sz közöm van nekem az említett különítményhez?
Amit te elregéltél, az úgy volt,hogy a Dunába lövések egy-két túlélöje a Duna sodrásának köszönhetöen 2-300 méterrel lejjebb kikecmergett a vizböl /és nem a túloldalon/. De tökmindegy, rájöttem szavaid által,hogy mindennek az SzDSz az oka.
Életösztönről még soha sem hallottál? (Schirilla is annak köszönhette életét, ha nem tudnád. Hobbyvá csak később vált nála)
De az esemény lényegtelen. Valaki megemlítette, hogy "családjuk szeme láttára lötték bele az embereket...stb." Csupán ezt az könnyfakasztató hazugságot akartam kissé helyére tenni. Saját ismereteimet csupán a későbbi kételkedők miatt említettem fel.
Hogyan is számíthattam volna arra, hogy ebből a kis közbekotyogásból egyenesen következik, hogy akkor én lőttem személyesen Dunába a rokonaimat?
Nagy-nagy szolgálatot tettetek nekem. Magam sem gondoltam volna rá! Családi-és baráti vitáink során soha sem sikerült igazán bebizonyítanom, hogy az SzDSz egy rasszista, antiszemíta különítmény. Nektek most, evvel a módszerrel végre sikerült igazolnotok engem. Kissé túllőttetek a célon. Elvesztett néhány szavazót a PÁRT, mi meg átúsztunk a túlsó partra.
Életösztönről még soha sem hallottál? (Schirilla is annak köszönhette életét, ha nem tudnád. Hobbyvá csak később vált nála)
De az esemény lényegtelen. Valaki megemlítette, hogy "családjuk szeme láttára lötték bele az embereket...stb." Csupán ezt az könnyfakasztató hazugságot akartam kissé helyére tenni. Saját ismereteimet csupán a későbbi kételkedők miatt említettem fel.
Hogyan is számíthattam volna arra, hogy ebből a kis közbekotyogásból egyenesen következik, hogy akkor én lőttem személyesen Dunába a rokonaimat?
Nagy-nagy szolgálatot tettetek nekem. Magam sem gondoltam volna rá! Családi-és baráti vitáink során soha sem sikerült igazán bebizonyítanom, hogy az SzDSz egy rasszista, antiszemíta különítmény. Nektek most, evvel a módszerrel végre sikerült igazolnotok engem. Kissé túllőttetek a célon. Elvesztett néhány szavazót a PÁRT, mi meg átúsztunk a túlsó partra.
"hivatalos" történetírás állít ilyen történeteket"
Ez az.Állít.
De a Dunaparton levö házak lakói jól látták,
hogy mi zajlik a lépcsöknél.Azok másképp látták.
Leszámítva persze azokat,akik zsidóktól rekvirált lakásokban laktak.Esetleg olyanéban,akit szintén a
Dunába löttek.
"Mint mondottam volt, rokonomat lőtték bele, aki viszont szerencsésen átúszta a Dunát. Budán azok a rothadt, antiszemita, náci magyarok kihalászták, kiszedték testéből a golyót és életreápolták. Tőle tudom az esetet, nem a szoc^reálból."
Ez frankón így volt,Pesten belelőtték,Budán kihalászták.
Ha belegondolok,november végén kezdték a "belelövöldözés"-t,a Duna kb 8-10 fokos volt,a testvérek meztelenre vetköztették a kivégzendöket,
/mert a ruhákat át kellett kutatni,van-e bennük
pénz vagy ékszer/ugy lötték a Dunába öket,hááát....
doktor úr!
mi a halál zavart abból amit ide írtam?? talán a meglátások?? vagy a tények??
vagy az, hogy nem álltam le személyeskedni néhány kismajommal??
az írásod nagyon csodálatos, de szerinted érdekel valakit, hogy te mit olvastál tegnap a móricka magazinban??
hozz érveket és vitázzunk, mint már írtam nyitott vagyok, de ez az alkotásod nem több egy szánalmas kis személyeskedő büffenésnél.
sajnálom, hogy valaki fizeti a netedet, mert ez csupán a bitek és bytok pazarlása.
Az 58-as hozzászólásban nekem feltett kérdésed, saját magad meg is válaszoltad, így már nekem nem kell strapálnom magamat.
Persze a humánum megkívánhatja, hogy sajnáljuk a félrevezetett, önbecsapott nyilas kis- nagygyilkosokat is, de azért nyilván nem az áldozatok oltárára kellene elhelyezni a rájuk való megemlékezés koszorúit.
Bizony, azokak, akik a nacioalista, fasiszta eszméknek hódoltak rendkívül nagy szerepük volt abban, hogy rengeteg besorozott magyar katonát a vágóhídra küldtek, a legnagyobb gusztustalanságnak tartom, ha most az ezekkel a néhai fasisztákkal szellemileg egysíkon pendülő nájlonnyilas kiskopaszok játszák az eszüket, hogy ők mennyire siratják a magyar áldozatokat, okádék, hogy drága szellemi eszmetársadat idézzem...
Ejnye ELVTÁRS! De agresszivek vagyunk! Még jó, hogy mint volt munkásőr le kellett adni a fegyveredet, különben lenne most nemulass.... Jó volna mi, ELVTÁRS?
/"....ha egy hozzad hasonlo engem ma elvtarsazni merne IRL en akkorat vagnek a pofajaba,hogy kiesnenek a fogai,mert ez nem a te fajtadnak van fenntartva..."/
ÉRTETTEM NEMELVTÁRS!
Nem tudom ugyan, miféle fajta lehetsz, de tényleg azt hiszem másfajta, mint én. A genetikai vonalad nem érdekel, mert a szellemi is jócskán megkülönböztet tőlem.
Gondolom, minden családnak megvan a maga rémtörténete. De én nem vagyok Karsai, hogy a Budapesti Tavaszból dokumentáljam neked az esetet. El is temettem már az egészet, csak néha-néha kerül elő a "kriptából".
Azért szeretném tudni, mi kifogásod van ellene?
1, Szerinted nem lőttek senkit a Dunába?
2, Senkit nem mentett ,meg senki?
3, Nem Karsai modja, csak egyszerű halandó?
Ocsi figyelj mar ide . 89 elott amikor engem a munkahelyemen elvtarsaztak azt en nagyon egyertelmuen visszautasitottam,mondvan vannak nekem elvtarsaim ,de nem azok aki engem elvtarsaznak.masreszt ha egy hozzad hasonlo engem ma elvtarsazni merne IRL en akkorat vagnek a pofajaba,hogy kiesnenek a fogai,mert ez nem a te fajtadnak van fenntartva, aki Dereket elvtarsazni merne ahhoz neki nagyon kemenyen meg kellene dolgoznia,mert az megtiszteltetes ha en megengedem valakinek ,hogy igy szolitson.Nagyon keves ember meri ezt megtenni velem MO-on IRL. .Mert az egy nagyon nagy megtiszteltetes szamara ,ha engem Derek elvtarsnak szolithat,.Es nekem is hogy oket.
Vedd ezt igy.Ugyhogy igy elvtarsazzal.Azert meg kell am dolgozni.
...ugyan, ugyan, kedves zividivi, hová gondolsz? Miért lenne gúnyolódás az, ha az általad szóbahozott családi esemény dátumára kérdezek rá? Világos, értelek, a kedvemért sem fogod letagadni a csillagokat is az égről - minden úgy volt ahogy te említetted: kedves rokont belelőtték, átúszta, megmentették.
Sok ilyen történet ismeretes. Rendszerint legjobb baráttal, közeli ismerőssel, távoli családtaggal szokták előadni - te, itt, rokonnal adtad elő...
Kár gúnyolódni! Kedvedért sem fogom letagadni a csillagokat is az égről. Élj boldogan a hamis történelmi képeddel, gyűlölködj kedvedre, jelentsd ki nyugodta, hogy aki nem a Te szájadíze szerint beszél, az nem mérvadó stb. Ásd az árkot Elvtárs!
Tudom mi a betegséged. Úgy hívják, hogy bipoláris, az egyik héten rendkívül jó kedvű fel van dobva, a másik héten kényszerképzetekkel kűzd és szorong meg retteg.
Te most ebben az utóbbi fázisban vagy. Az a baj ezzel a betegséggel, hogy nincs betegségtudatuk azoknak, akik ebben szenvednek.
Ha van valaki a családban, akinek már volt ilyen betegsége az intő jel, de azért ez nem törvényszerű.
A gyógyítás nem fájdalmas, mindössze a Lithiumot kell szedni rendszeresen. Nincs már sokkterápia meg efféle baromságok, úgyhogy nyugodtan menj el a körzetihez és ő majd megírja a beutalót a pszihiátriára.
Azt hiszem vannak már korszerűbb gyógyszerek is mint a Lithium, amelynek vannak mellékhatásai, de majd az orvos tudni fogja mi a jó neked, ne aggódj.
A lényeg, hogyha nem is hiszel nekem, mutasd meg ezt az írást, meg a korábbiakat amiket beírtál ide ebbe a topikba egy közeli hozzátartozódnak, aki majd tudni fogja, hogy mit tegyen. A lényeg, hogy ne aggódj, mert minden rendbe fog jönni.
Üdv Ate
...persze, persze, kedves zividivi. Te hoztad szóba azt, amit te hallottál. Már az is szép, hogy szóbahoztad. Ugye. Honnan is tudhatnád, hogy mikor történhetett ami történt - hiszen egy ilyen hétköznapi és triviálisan semmitmondó családi szájhagyományra csak nem fogsz feleslegesen figyelmet pazarolni. Ugye.
Biztos vagy te abban, hogy legalább arra jól emlékszel, hogy a sortüzet leadók előtt állt a kedves rokon? Véletlenül sem a sortüzet leadók között? Nem lehet, hogy csak üzemi baleset folytán (neadjisten öncsonkítási kísérlet?!) keletkeztek az általad hallott történetet illusztráló általad látott golyóütötte sebek?
Mondjuk, ha már az évet-hónapot-napot (dátumot) sem tudod, kicsit elbizonytalanítasz - a várost és a folyót pontosan őrizte meg emlékezeted?
Abban bizonyos vagy, hogy nem voltál Borneón a Fahéj Tanya intézője? Úri becsületszavadra?
Na! Most jön az adatellenőr! Képzeld el, nem tudom a pontos hónapot, napot, évet, órát, percet és a másodpercet. Ettől a történet még valódi akkor is, ha bántja csőrödet. Tudod, láttam a golyóütötte sebeket is, pedig nem én vagyok Hitelen Tamás. A Mazsihisznél voltak az esetről adatok, legalábbis korábban.
/"...és Borneón a Fahéj Tanya intézője voltál. Mellesleg, ezen a lelőtt-átúszott-megmentett rokonodon kívül zsidók a legjobb barátaid. Is. ..."/
A tantestületeddel kellene vitatkoznom, nem veled. Azok szerint tilos a tények egy részérő beszélni. Csak így egy kissé egyoldalú az információd. Nem az én bajom, hanem a tiéd.
aha, csakhogy nem mondtad, hogy a rokonodat belelőtték a dunába. egyébként meg senki se mondta, hogy a budapesti lakosok antiszemita nácik voltak, én speciel azokra a g..iládákra gondoltam akik felrobbantották a hidakat, meg Dunábalődözték az embereket.de ezt le is írtam, úgyhogy jobban is figyelhetnél.
mivan mókuska?? zavar ha valaki szemedre hányja, hogy egyetlen érvet sem sikerült igazad mellé állítanod?? kinem szarja le szerinted az ilyen agyatlan személyeskedéseket, hogy pl. " bohóc" aztán meg kirakod a nyalizós szmájlit. kabaré.
az meg a másik, hogy én nem reszketek, mer nincs miért. azért mert 35 náci lengeti a karját, na attól még nem fogok beszarni.
nem értem, hogy jön ide a kórterem, talán a történelmi TÉNYEIM nem voltak helyesek?? vagy a következtetések??? akkor talán pontosíts, vagy mondj ellent, de ez így elég parttalan vita.
...egyébként, kedves Buzgó Mócsing, elég ha megjelölöd az általad kitálalt esemény dátumát: TEHÁT - MELYIK NAPON LŐTTÉK BELE A DUNÁBA A ROKONOD? Tudod, akitől magától te magad hallottad...
/"...ha te nem csak a tankönyvekbúl ismered akkor, ugyebár áldozat nem lehetsz, mer ők meghaltak, néző nem lehetsz, mer azok nem voltak, ergo csak te is ilyen partonlövöldözős csóka lehetsz. ezúton gratulálok a tömeggyilkoláshoz..."/
Egy kis logikai bukfenccel sikerült csak erre a következtetésre jutnod, de már annyira megszoktam az efféle vitastílust, hogy egészen jól eligazodom benne.
1, Mint mondottam volt, rokonomat lőtték bele, aki viszont szerencsésen átúszta a Dunát. Budán azok a rothadt, antiszemita, náci magyarok kihalászták, kiszedték testéből a golyót és életreápolták. Tőle tudom az esetet, nem a szoc^reálból.
Ennyit az én partonlövöldözésemről.
Viszont evvel stílussal valóban kissé orvlövészkedést folytat a liberszoc^ reál.
nu.
ha te nem csak a tankönyvekbúl ismered akkor, ugyebár áldozat nem lehetsz, mer ők meghaltak, néző nem lehetsz, mer azok nem voltak, ergo csak te is ilyen partonlövöldözős csóka lehetsz. ezúton gratulálok a tömeggyilkoláshoz.
/"...Még élnek itt olyanok, akik annak idején látták a kedves elődöket, miként kísérték a Dunához a magyar polgárokat. .."/
Tudod, ez azért kissé körülményes lehetett! Akit vittek, azt belelőtték. Akit meg nem vittek, annak fogalma sem volt arról, hogy hová viszik a kedves elődöt. Hidd el, ez hozzátartozóimtól tudom. Viszont a szöveg valóban félelmetesnek hangzik annak, aki csupán "tankönyvekből" ismeri a kor történetét.
Ja! És ne feledd! Nem a magyar polgárok vitték, hanem a nyilasok. Tudod, mi a különbség közöttük?