Szuper kis archívum :) Jó lenne ezeket összegyűjteni és megmenteni. Irtó cool és szerintem igen jövedelmező site-ot lehet rá írni, kiváló online business lenne :) ;)
Hú de imádtam s filmjeit,nem is tudom hogy hányszor vertem ki rá.Imádtam a borotvált punciját és a cickóit ráadásul arcra is szép.Régi szép idők be a filmet a vhs lejátszóba aztán töltöttem a pézséket.
Úgy 7-8 éve járhattam Elisabeth King swinger clubjában. Szerettem volna kikapcsolódni, átadni magam az élvezeteknek. Mindenki meztelen volt, de feltőnt, hogy sokkal több volt a pasi. Legalább válogathatok - gondoltam. Nem bíztam a véletlenre: odaléptem a legjobbnak tűnő pasihoz, és mondtam, hogy hölgyválasz. Ekkor tanultam meg, hogy a a legjobbnak tűnő pasi nem biztos, hogy a legjobb szexpartner is egyben. Hamar elment, de nem baj, mert még sok-sok álló dákó várt bevetésre. Azon az estén három pasi járatta meg bennem a fütyijét! Akkor és ott jöttem rá, milyen jó, ha újabb és újabb dákók nyomulnak belém! A muffom, a fenekem, a melleim, a szájacskám mind-mind megkapták a magukét!
Elisabeth King jó háziasszony volt, többnyire a hátán feküdt, de pihenésképpen az est folyamán eldumálgattunk. Okos, értelmes nőt ismertem meg a személyében. Oda jött még egy fiatal lány, Andi, aki azt mondta, hogy csak szórakozni jött, de ugyanezzel a dologgal egy vagyont keres. Megadta a számát arra az esetre,, ha lenne kedvem vele dolgozni.
Később Elisabeth szembe jött velem az utcán, jólesett, hogy megismert. Már több mint öt éve nem láttam. Kerestem, de nem sikerült megtalálnom. Az a Club már nincs meg, és ő is egész mással foglalkozik.
Tudja valaki Elisabeth King e-mail címét?
Itt, a fórumon is megadott egyet, az egyik magazinban is volt megadva egy másik.
Volt egy honlapja is, ami azóta sajnos megszűnt, ott is volt egy e-mail cím.
Írtam neki, de soha se válaszolt.