Keresés

Részletes keresés

MIÉP-es2 Creative Commons License 2004.02.18 0 0 15
zsigeri! nem vagy egyedül,sőt még én is kapkodom a fejem.Megerőszakoltam magam és elhittem,hogy a magyar belpolitika sok-sok évtizede önálló,hogy egy vesenmayer,eichmann,puskin,vorosilov,szerov,andropov azután lezserül mások nem szoltak bele,de ez most nekem nagyon gyanus,már mint az,hogy ezt a cumit nem a játszótéren találta.De ilyen elképesztően előadni,hát ez ahogy most fut a tévében "első magyar"világcsucs,hiszen hitler,honecker,gumulka,rákosi politikai repertoárjában is szerepelt legalább műpárt,mint ellenzék.Hát az uniós igények ismereteim szerint nem ilyenek,van az unios pm-ben jó nehány keményebb ugynevezett nemzeti,vagy jobboldalinak mondott párt.Vagy megpróbáljuk ujra a közfelkiálltásos reformszocializmust,viktor már tudhat valamit,mert gondolkodik,mint maci a málnás szélén.
Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.17 0 0 14
...én nemtom....., én, teljesen hülye vagyok....., hüpppp.......
...segits nekem !!

..ha 1 nagykoalició jön létre, akkor az is 1 pártrendszer ?????!

:O)

de télleg...., én olyan hülye vagyok......

Előzmény: Luby (13)
Luby Creative Commons License 2004.02.17 0 0 13
Derek!
Sok mindent tisztán látsz ebben az ügyben. Én úgy gondolom, hogy a rossz pozicióban levő pártnak főnyeremény lenne egy egy az egyben lista.
zsigeri!
Csodálkozom azon, hogy egyáltalán el tudod képzelni azt, hogy ismét ilyen áldemokratikus, Népfrontos dolog valamiféle Magyarország képviselet lehetne. Ha a pártok ebben megegyeznének, közös listát hoznának létre az azt jelentené, hogy ismét egypárt rendszer van.
Azt jelentené, hogy kis ország vagyunk, csak egy garnitura gazfickónk van, akik jól megvannak egymással a mi bőrünkre. Gondold végig mégegyszer, rájössz, hogy ez emeletes baromság. Nem hittem volna, hogy egy tapasztalt politikust, mint MP, a pr emberei, meg a hálózat ilyen megalázó helyzetbe hozhat.Most komolyan sajnálom Medgyessyt. Nem tudta, hogy milyen erőknek adta az arcát a tavalyi választásokon. Luby, aki Gábor
Derek Creative Commons License 2004.02.17 0 0 12
Ugy latszik ok nem kernek a 89 elotti keleteuropai hazafias nepfrontos szokasokbol.
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.17 0 0 11
...ja...., és, ha eddig ez nem volt szokás az unióban, hát.....ideje lenne néha új szokást is felvenni......

...meraváltozatosság gyönyörködtet ! :DDDD

Előzmény: Törölt nick (8)
dekóder Creative Commons License 2004.02.17 0 0 10
Abbahagyhatod. Visszaszívta.
Előzmény: Törölt nick (3)
Derek Creative Commons License 2004.02.17 0 0 9
"Me-gyó nem gon-dol-ta ko-mo-lyan! Csak gumicsontot adott nektek, ti meg csak rágjátok, rágjátok, hüledeztek, meg csodálkoztok"

En is ezt mondanam,ha miniszterelnokkent mondok egy boduletes marhasagot. Hogy csak cukkolni akartalak vele.Mindenesetre hala politikai elitunk agyalagyultsaganak,es ez alol egyik oldal sem kivetel, minden hetrre jut valami hasonlo gumicsont.ugyhogy tiszta moka es kaczagas az elet.Mondjuk kabe igy megy 90 ota. Nincs ido unatkozasra.
Igy Kiskinek a jovoben kormanytol fuggtelenul lesz temaja a szosszeneteiben ,csak legfeljebb az eMPe roviditest lecsereli az eppen aktualisra.
Magyaran szinte tokmindegy ki szolal meg dol a hulyeseg.

Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.17 0 0 8
...má mé lenne elképesztő ?????! :O

...adva van 1 ország ugye, ami mi vagyunk ugye, vagyis Magyarország ugye !

..amely országnak törvényes demokratikus keretek között megválasztott kormánya van ugye, 2oo6-ig tartó hiteles mandátummal ugye !

...aztán adva van 1 lehetőség, hogy mi, vagyis Magyarország beléphetünk az ejrópaunióba ugye !
...az ejrópaunijó Európai Parlamentjébe pedig kaptunk 24 képvisellllői helyet, amit bekék tölteni, ugye ! :O

...namármost ezek a helek adottak ugye, csak megfellllellllő emberek kőnének oda, akik megfelelő affinitással, felkészűltséggel, elkötelezettséggel hazánk iránt, teljjjjjessss mellllbedobással tudnának képvisellllni MINKET, mármint ezt a szép KÖZÖS HAZÁT, a MI MAGYARORSZÁGUNKAT, ugye !!!!! :O)

..itt és most, nem új kormányt választunk, itt és most, nem kormányváltásra szavazzzzzunk, ugyi !!!!! :O, hanem be kell tölteni, arra érdemes emberekkel azt a 24 képviseleti helyet, ugyi !!!!!!

na, már most akko......., miért ne lehetne
KÖZÖS LISTA ?????????????

:)

Előzmény: Luby (5)
lolka_bolka Creative Commons License 2004.02.17 0 0 7
erre mondjak azt, hogy meg vagy vezetve:

"Orbán reakciója teljesen rendben volt, adjuk meg a lehetőséget a hivatalban levő miniszterelnöknek, hogy mondja el miként gondolja."

nem, nem azert gondolkodik rajta, azon gondolkodik, hogy mit nyerhet/veszithet egy kategorikus NEM kijelentesevel

Lolka

Előzmény: Luby (5)
Luby Creative Commons License 2004.02.17 0 0 5
Ha én leülök valakivel sakkozni és ő már kiütötte a tisztjeimet, neki meg mind a táblán van és én pattot ajánlok, akkor enyhén szólva is vagy hülye, vagy pofátlan vagyok.
Elképesztő az ötlet a közös listásól. Minden demokratikus hagyomány . az alkotmányt mindent sért, de legjobban a választópolgárt. Orbán reakciója teljesen rendben volt, adjuk meg a lehetőséget a hivatalban levő miniszterelnöknek, hogy mondja el miként gondolja.
Csak méressék meg magukat így közvetve a pártok. Ha sikeres az MSzP, akkor még tart az összhang a választók többsége és a hatalom között. Ha nem sikeres, akkor viszont le kell szállni a magas lóról, nem kell visszafelé mutogatni, vádaskodni, hanem tudomásul kell venniük, hogy tévedett a választók többsége 2002-ben. Az igazi nemzeti egységnek nem az a módja, hogy a hatalom kinevezi, beolvasztja az ellenzéket. Ma már lehetett volna kezdeni a változó hangnemet, de nem ez történt a parlamentben. Nem volt olyan felszólaló baloldalról, aki ne rugott volna egyet-kettőt az ellenzékbe. Font Sándor az MDF-ből megvalósította a szerintem professzionális ellenzéki képviselőt, kritizált pontosan, adatolva, megkérdőjelezhetetlenül. Luby, aki Gábor
AAAaaa Creative Commons License 2004.02.17 0 0 4
Hat ezt mar regen kitalaltak. Minden szavazason 'kozos listat' kapok kezhez: egy listan rajta van az osszes jelolt neve en pedig az egyik melle teszek egy x-et.
Előzmény: Törölt nick (3)
Pinsley Creative Commons License 2004.02.17 0 0 2
Te egy kicsit bíztál benne?
Vagy munkásőr voltál?
Vagy csak úgy?
Előzmény: ERDOS (1)
ERDOS Creative Commons License 2004.02.17 0 0 1
Biztosan így van, de ne jópofizzon! Nem kell pofánköpni azt aki legalább egy picit bízott benne. Attól még nem fognak rá szavazni a volt munkásőrök.
Előzmény: uke (0)
uke Creative Commons License 2004.02.17 0 0 0
Szerintem OV csak a szépet tette, hogy jó pontja legyen, de valszeg esze ágában sincs komolyan gondolkodnia rajta.
Szóval 0
Előzmény: ERDOS (-)
ERDOS Creative Commons License 2004.02.17 0 0 topiknyitó
Azon hogy Medgyessy mennyi hülyeséget hordott össze a beszédében egyáltalán nem csodálkoztam. Azon már annál inkább, hogy a legblődebb ötletére a közös EP választási listára egyedül Kuncze adott azonnal értelmes és demokratához illő választ.
O.V. reagálása hányingerkeltő volt. Annyira fontos az egységet hangoztató populizmus, hogy szemen lehet köpni érte a demokratikusan gondolkodó szavazópolgárt?
Mi a csudát gondol mégis OV? A remek politikusaink összedugják a fejüket, szépen lezsíroznak mindent aztán szavazhat a pógár arra az egy listára? Legalább a demokrácia látszatát meg kéne őrizni nem?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!