Keresés

Részletes keresés

kisemmizett Creative Commons License 2004.02.18 0 0 8
Torgyán József mégis jelentkezett. "A MAI NAP"-című ujság mai számának adott interjut.Agodalmát fejezte ki a mezőgazdaágból élők helyzete miatt.Kilátástalannak látja a 20-30millós nagy gépekkel tüntető nagy MSZP-s gadák helyzetét,nem látja biztosítottnak a megélhetésüket,ezért a FIDESZ-hez hasonlóan támogatást,ingyen pénzt,szociális segélyt kér a részükre.
A kisgazdákat már elfelejtette a FIDESZ-hez hasonlóan és természetesnek tarja,hogy a nagy MSZP-s gazdák érdekében szóljon.A tüntetőket nem irányitja a parlament elé mert a FIDESZ-hez hasonlóan ő sem gondolja,hogy a mostani kormányt meg kellene buktatni.Kifejti,hogy saját minisztersége idején ő többet tett az MSZP-s milliomos nagygazdák érdekében mint a mostani kormány.
kisemmizett Creative Commons License 2004.02.17 0 0 7
A korszerü domokrácia jellemzője,hogy kell valaki aki megszervezi a tüntetéseket.Eddig Torgyán volt a fő tüntető,már egy kicsit idős ezért kellene egy fiatalabb szervező,lehet kommunista is csak a kormány ellen szervezzen tüntetéseket a volt Tsz elnökök részvételével.
Előzmény: JOEKER (6)
JOEKER Creative Commons License 2004.02.16 0 0 6
...Kinek hiányzik Torgyán...?
kisemmizett Creative Commons License 2004.02.16 0 0 5
Pontosabban a PÁRTSEMLEGES TÜNTETÉS azt jelenti,hogy a FIDESZ kívánja vezetni az MSZP-s gazdák tüntetését néhány MSZP-s vezető ellen akik még mindig nem értették meg hogy valamennyi szocialistának a FIDESZ-ben a helye és már régen be kellett volna lépniük a FIDESZ-be mivel ez a párt sokkal jobban a szivén viseli az MSZP-s gazdák érdekeit mint bármelyik másik párt.
Talán egyedül Medgyessy a kivétel aki a mai nap már burkoltan célzott arra,hogy szivesen látná ha MSZP-sek is szerepelnének a FIDESZ választási listáján.Burkolt volt ez a célzás mert még ugynevezett közös listáról beszélt.
Előzmény: kisemmizett (4)
kisemmizett Creative Commons License 2004.02.16 0 0 4
Úgy látszik a Józsi átált a szocialistákhoz és ezért nem jelentkezik.Ez azonban nem lenne probléma,mert a FIDESZ megbeszélte az MSZP-vel,hogy a tüntetésre az MSZP-s gazdákat is engedjék el mert ez egy PÁRTSEMLEGES TÜNTETÉS amit úgy kell érteni,hogy a tüntetés nem pártédekeket szolgál,hanem a FIDESZ az MSZP-s gazdák érdekeit kívánja felkarolni tekintettel arra,hogy jobboldali gazdák nincsenek.
joy Creative Commons License 2004.02.16 0 0 3
"...
Józsi, hol vagy?
Józsi, hol vagy?
Józsi, gyere, gyere,
Jöjj hát egye fene.
..."
:o)
noir2 Creative Commons License 2004.02.16 0 0 2
TJ nem veszett el.. mosolya (pömpe orra) megcsodálható OrbánV és a korona mellett, mögötte a teljes Orbán-Torgyán-polgárkormány..tetőtől-talpig olajban ( a gazdák pedig tejben-vajban fürdetnék)
:O)
Előzmény: kisemmizett (-)
kisemmizett Creative Commons License 2004.02.16 0 0 1
Kinek szól a nulla,a kisgazdáknak,a FIDESZ-es gazdáknak vagy az MSZP-s gazdáknak vagy az összesnek?
Előzmény: dez1 (0)
dez1 Creative Commons License 2004.02.16 0 0 0
0, de sőt igazából 0,9*0 mert a tejfeldolgozó szerint csak ennyit ér.
Előzmény: kisemmizett (-)
kisemmizett Creative Commons License 2004.02.16 0 0 topiknyitó
Kérjük Torgyán Józsefet,hogy kapcsolódjon be az országos gazdatüntetésbe.A kisgazdákkal a törvényes előirásokat betartva vonuljon a parlament elé és ott szóljon a gazdákhoz,a néphez,a nemzethez.
Torgyán úr most amikor tüntet a nemzet nem lazsálhatsz otthon pihenve.
A föld alól is kerits elő néhány kisgazdát,mert egy gazdatüntetés Torgyán és a kisgazdák nélkül nem az igazi.
Vagy talán már egyetlen kisgazda sincs?
Figyelmeztetjük Torgyán Józsefet és a kisgazdákat,hogy ez az utolsó alkalom amikor a hangjukat hallathatják.Ha nem élnek az alkalommal akkor a FIDESZ az utcára viszi az MSZP-s gazdákat és azokkal fog tüntetni mert a gazdatüntetés nem maradhat el.Ezen utóbbi esetben sem kisgazda sem kisgazdapárt nem lesz többé Magyarországon.
Bár a kisgazdákra semmilyen jövő sem vár és nem is támogatjuk őket, most az egyszer még utáljára azért kérjük,hogy vegyenek részt az országos gazdatüntetésben.

FIDESZ

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!