Keresés

Részletes keresés

Ezentúl söjtöri vagyok Creative Commons License 2004.02.09 0 0 8
Lendvai:mint a Dr. Jekyll - Mr. Hyde kettős

:)))) még azt sem érti, hogy mire hivatkozik.


Előzmény: charubdys2002 (-)
Ezentúl söjtöri vagyok Creative Commons License 2004.02.09 0 0 7
"MSZP: Orbán Viktor úgy viselkedik, mint a Dr. Jekyll - Mr. Hyde kettős

miközben az új csicska(Újhelyi) az internet rendszabályozásán "dolgozik" - az mszp (és Lendvai) a poénjait az internetről szedi le.
több hónapos késéssel.:)
hogy kormányzás helyett, éppen (másfél-két éve) miért az ellenzékkel foglalkoznak, azt meg csak ők tudják.

Előzmény: charubdys2002 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.09 0 0 6
Biztos hogy "...kieresztették "
és nem ...kirekesztették????:-))))
Előzmény: tahó tinó AZ. (5)
tahó tinó AZ. Creative Commons License 2004.02.09 0 0 5
Idlike azt is mondta,hogy aszongya:
"...kieresztették (azaz a fidesz) a palackot a szellemből...."--(:-))))))
JOEKER Creative Commons License 2004.02.09 0 0 4
...Nagy baj = az /n/agy baj...! Fóbia...!!!
charubdys2002 Creative Commons License 2004.02.09 0 0 2
Tévecc, annyit korántsem foglalkozok lendvaival, mint ő orbánnal. :)
Előzmény: wizes (0)
wizes Creative Commons License 2004.02.09 0 0 1
Létrejött a szerelmi 3szegg!
wizes.
Előzmény: wizes (0)
wizes Creative Commons License 2004.02.09 0 0 0
Te meg szerelmes vagy Lendvaiba!
Ha ennyit f0glalk0z0l vele?
Sejtésem van!
wizes.
Előzmény: charubdys2002 (-)
charubdys2002 Creative Commons License 2004.02.09 0 0 topiknyitó
"MSZP: Orbán Viktor úgy viselkedik, mint a Dr. Jekyll - Mr. Hyde kettős



Budapest, 2004. február 8. (MTI) - Az MSZP azt várja Orbán Viktor Fidesz-elnöktől, hogy ismerje be tévedését a polgári körökkel kapcsolatban, mivel a mozgalom kontrollálhatatlan lett, az erőszakos utcai rendezvények mindennapossá váltak - mondta Lendvai Ildikó, a párt parlamenti képviselőcsoportjának vezetője vasárnapi sajtótájékoztatóján. A Fidesz szóvivője erre reagálva kijelentette: látható, hogy a szocialistáknak nincs semmilyen mondanivalójuk az embereket érintő valódi gondokról, ezért próbálják ilyen módon elterelni a figyelmet.

Lendvai Ildikó kiemelte: az ország számára a legveszélyesebb választóvonal ma azok között húzódik, akik normális közéletre törekednek, illetve "akiket Antall József annak idején politikai piromániásnak nevezett".

A sajtótájékoztatón elhangzott, a Fidesz elnöke szeretetet és összefogást hirdetett, ám a párt rendezvényein állandó meghívott Lovas István, Bencsik András, Kerényi Imre, Bayer Zsolt, akik az MSZP szerint szerepet játszanak a jelenlegi elmérgesedett politikai helyzet kialakulásában.

Juhász Gábor külön kitért arra, hogy Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke "a szeretet és az összefogás jegyében hol kötelet ajánl a másként gondolkodóknak, hol fegyvert a határon túli magyarságnak és lenáciz bennünket, szocialistákat".

Kövér László személye kapcsán Lendvai Ildikó megjegyezte: a politikus egyik legutóbbi nyilatkozatában azt mondta, nem hiszi, hogy bármelyik, radikális véleményt megfogalmazó ember ne választhatná a Fideszt is. "Remélem, ez nem a Fidesz véleménye" - fűzte hozzá Lendvai Ildikó.

Egy, a sajtótájékoztatón bemutatott fotót bemutatva Juhász Gábor megemlítette, hogy M. Giorgio Richárd, a Tilos Rádió elleni tüntetés "édes szájú zászlóégetője" egy demonstráción "ismert karlendítéssel üdvözölte társait".

"Tettekre van szükség, ezért azt várjuk Orbán Viktortól, minden szálat vágjon el a szélsőséges elemektől, hogy senki se mondhassa: ők az elnök emberei" - mondta Lendvai Ildikó. A frakcióvezető szerint a Fidesz kettős beszédet alkalmaz, és úgy viselkedik, mint a Dr. Jekyll-Mr. Hyde kettős: a nap egyik részében békés és tiszteletreméltó, később azonban sötét dolgokat cselekszik.

Juhász Gábor kitért arra, hogy a 2002-es választások utáni, Erzsébet hídi szélsőséges demonstráció, hídlezárás az után következett be, hogy Orbán Viktor "egy fél mondatában meglebegtette a választási csalás hamis vádját", a polgári körök megalakulására felszólító, szintén 2002-es Dísz téri rendezvényen pedig "szélsőjobboldali és irredenta" személyek is jelen voltak. "A szellemet Orbán Viktor engedte ki a palackból, majd az egészet Hende Csabára bízta" - fűzte hozzá Juhász Gábor.

A szocialisták szerint az is elgondolkodtató, hogy Orbán Viktor annak idején a Magyar Demokrata című hetilapra történő előfizetésre szólított fel, és a lap múlt heti számának címlapján "Európa hőseinek Szálasi és Hitler parancsnokait nevezik".

A Fidesz arra kéri az MSZP-t, hogy hagyja abba a gyűlöletkampányt

A Fidesz szóvivője vasárnap arra kérte az MSZP-t, hogy hagyja abba "gyűlöletkampányát". "Nagy bajban van az MSZP, és emiatt még vasárnap sem tudnak pihenni, folytatják a minden alapot nélkülöző gyűlöletkampányukat" - írta az MTI-hez eljuttatott közleményében Révész Máriusz. Furcsának nevezte, hogy ezt épp azon a héten teszi az MSZP, amikor "az egyetlen botrányt a velük szimpatizáló Tilos Rádió okozta".

A Fidesz szóvivője szerint látható, hogy a szocialistáknak nincs semmilyen mondanivalójuk az embereket érintő valódi gondokról, ezért próbálják ilyen módon elterelni a figyelmet. "Kovács László, az MSZP elnöke, nemrég el is szólta magát, amikor elmondta, hogy a kampányban a céljuk, hogy bemutassák azt embereknek, hogy a jobboldaltól félni kell" - jegyezte meg.

Révész Máriusz közlése szerint az emberek valóban félnek a Medgyessy kormány politikájának következményeitől: félnek, hogy elveszítik a munkahelyüket, félnek, hogy a gyerekeiket kiszolgáltatják a kábítószernek, félnek, hogy a mezőgazdasági vállalkozásaik tönkre mennek, és félnek, hogy "egy volt titkosrendőr által irányított rendőrség" koncepciós pereket akaszt a nyakukba.

Leszögezte: Kövér László - mint ahogy Lendvai Ildikó is pontosan tudja - soha nem nevezte nácinak az MSZP-t, hanem azt mondta, hogy a goebbelsi propaganda-iskola hagyományai szerint járnak el. "A mai sajtótájékoztató is jó példa erre" - tette hozzá.

A Fidesz szóvivője hazugságnak nevezte, hogy mindennapossá váltak az erőszakos utcai rendezvények. Felháborítónak tartja továbbá, hogy arra a zászlóégetésre hivatkoznak, ami egy polgári körös megmozdulás befejezése után történt fél órával. Mint írta, szánalmas, hogy arra a Lovas Istvánra hivatkoznak, aki egy másik párt rendezvényein a Fideszt is kemény szavakkal ostorozza.

"Egyetértünk az MSZP-vel, hogy normális közéletre van szükség, de ez csak akkor lehetséges, ha a valódi gondokról folynak a politikai viták. Kérjük az MSZP-t, hogy ezt a gyűlöletkampányt hagyják abba és legalább vasárnap kíméljék meg a választókat az ilyen akcióiktól" - olvasható Révész Máriusz közleményében."

Nem múlik el nap, hogy ne Orbánnal foglalkozna, szerintem ez már beteges, a viszonzatlan rajongásból fakadó gyűlölet mondathatja Lendvaival a fentihez hasonló gondolatokat.


Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!