Ebben a cikkben lehet olvasni egy érdekes jelenségről, amiről nem sok helyen lehet hallani. A lényeg az, hogy némely emberekből(-től) jöhetnek gonosz szellemek, és ezek ellen imádkozni kell(?). Egyszer én is részt vettem egy ilyen imán, és amikor megkérdeztem, hogy kik a felsorolt személyek, azt a választ kaptam, hogy rosszat akarnak a gyülekezetnek.
Így is túl sokat tudsz. Inkább imádkozz, hogy Alberto ne tudja meg a címed.
az ehhez tartozó hitgyülis hamis teológia: -Tallér elment és gyümölcstelen élete lett (nem lett hatalmas gyülekezet általa). -Némethet végre nem zavarták a gyümölcstelen emberek (mint amilyen tallér), így hatalmas gyülekezetet hozott létre Isten általa Magyarországon. Több tízezer megtérővel. -Tallér nem használta volna jól fel a vagyonát. -Isten azoknak adja a vagyont, akik jól felhasználják. -Ezért Isten Tallér vagyonát Némethnek adta, aki gyümölcsöt termett. -"Akinek nincs attól elvétetik, és odaadatik annak, akinek van." -Lásd még Jákób esetét. Tehát még csalással is meg lehet szerezni azt, amit Isten oda akar adni az áldottaknak. Sőt, nem csak lehet, hanem egy igaz hű szolgának KÖTELESSÉGE csalással megszerezni a lusta gyümölcstelen hívőktől (Ézsaú)
Uzoni Dávid Uzoni Péter a Hit gyülekezete elnökének legidősebb fia beszél a videón:
kung-fu minnél többet foglalkozik vele annál többet ir rola annál inkább kapcsolatba kerül vele az ilyen már hamarabb éri el a megvilágosodást apa aszonta az egy meg nem született isten pap? ő olyan mint 1 pap
lotusz szutra az egy minden pillanati gondolati tánc és igy ennél ritkább meg hatalmasabb mint a gondolkodás de tökéletes és ennél többet nem lehet találni a világban, a tudat csak a tökéletesben nyugszik meg mint pl. apro kedvenc dolgok rosszabb mert mindig hajtanunk kell magunkat a legtöbb dologban minden pillanatban aztán átkonvertálódik de mindig késöbb elkapja a hálot meg ilyesmi stb. fontos a képzelet támogatása áldásban
XY földi halandók akkora hatalommal bírnak, hogy gonosz szellemek fölött rendelkeznek? Aham, értem, de a rendelési időm 16 órakor véget ért és szerintem ide pszichológus köll, nem írnék fel gyóccert ha nem muszáj
XY földi halandók akkora hatalommal bírnak, hogy gonosz szellemek fölött rendelkeznek? Aham, értem, de a rendelési időm 16 órakor véget ért és szerintem ide pszichológus köll, nem írnék fel gyóccert ha nem muszáj
Ezt nem tudjuk. De tény az, hogy a HGYben létezik olyan szellemi harc formula, ahol az XYtól jövő gonosz szellemeket felszólítják. Tehát a fentiek alapján léteznek olyan emberek, akik egyfajta szellemgenerátorként működnek. Aztán hogy ezek miként állítják elő a szellemeket, azt nem tudjuk.
Pécsen kb. 1998-ban volt egy konferencia ahol Sándor a Tallér szellem kialakulásáról beszélt. Valakinek nincs meg véletlen kazettán, videón vagy jegyzet róla?
Dehogy! Fájdalmas tény. Ennyi embert ennyi pénzzel meghúzni egy szórakoásért, amiből néhány év alatt ki is szeretett. A pletyka az más. Van egyébként pletykakutató ismerősöm, ha akarod, összehozlak vele. Annyit emlegeted...
Á, nem, én vagy 10 éve mentem le, Ödönt évekkel később vittem le, mert érdekelte. Amikor Ödönnel jártunk ott, kifejezetten olyan hatása volt a dolognak, mintha A Mester kiszeretett volna a helyből, már nem volt annyira tüchtig, mint elsőre. Nyilván most fut a spanyol project. :-)
A gyermeküdülő az utca másik oldalán van, ez a telek láthatóan nem az a kis kerti tavacskával, hidacskával, láthatóan gondozott fűvel, két kis kapuval, stb. A környékbeli lakókat megkérdeztem - terepmunka, t'od -, és mondták, hogy oda, a nagy kerítés mögé csak nagy, sötétített autók mennek néha-néha, és nem is a gyerektábor felől, hanem a másik oldalról. Emellett a telek fotózását N$ vérebei próbálták megakadályozni, akik a nagy kerítés mögül jöttek elő, és bénán kötözködtek meg vitáztak. (Kedvenc lehengerlő érvem, amit előadtak: "Ne gyere már a Bibliával!") Emellett Bartus is beazonosította a telket, az az. Ez már így együtt elég sok bizonyíték. Csak azért ne mondj ellent, mert az "szórakoztató".
Menj oda, nézd meg. B@szott nagy, b@szottul el van kerítve, és én még beláttam a kerítés mögé, akkor még nem volt kivágva/kiásva az a néhány fatönk. Ami látszik, az akkori becslések szerint, amikor épült, kb. 40M értékű volt.