Keresés

Részletes keresés

nehazudj fidesz Creative Commons License 2004.11.16 0 0 78
jut eszembe: ment  börtönbencsik ?
Előzmény: nehazudj fidesz (73)
turboboci Creative Commons License 2004.02.10 0 0 77
Nem lesz zenerádió a Tilosból

február 10. 1:45
[Index]

Nem lesz zenerádió a Tilos Rádióból, döntött hétfőn este a közösségi rádió tagsága Budapesten. A rádiósok a taggyűlésen úgy határoztak, nem fogadják el a kuratórium pénteki döntését, amely arról határozott, hogy az adó zenét sugározzon néhány hónapig. Ezalatt az idő alatt átalakították volna a rádió szervezeti struktúráját.
A tagság döntésére az ötfős vezetés, Csabai Gábor elnökkel együtt lemondott. A rádió irányítását egy hónapra átmeneti menedzsment veszi át.

Az új, nyolcfős vezetés tagjai között van Paizs Miklós is, aki a lemondott kuratórium tagja volt, és aki ellenezte a kényszerszünetről szóló pénteki, kuratóriumi döntést. A kuratórium érve a vitában az volt, hogy a rádiót át kell alakítani, a tagság ugyanakkor ezt egyfajta visszavonulásként értelmezte, és nem értett vele egyet.

==============

Lemondott a mérsékelt Papó, aki maga is bírálta a Tilos elleni tüntetésen provokatív magánakciójával kitűnt (fattyúzós) Paizs Mikit.
Ezzel eldőlt, hogy a bazmegezős, rosszindulatú csőcselék akar "fazont" szabni a Tilosnak, sutba dobva ezzel minden eddigi toleranciáját és mérsékelt, értékközpontú gondolatvilágát.

Hallgatói vélemények a Tilos fórumából:

Szívesen hallgatom ezt az adót, bár a punkság (van ilyen szó?) kissé már távol áll tőlem, lévén 54 éves. Persze szemétség lenne a Tilost csak és kizárólag "punk" adónak tartani. Kissé zavar viszont, hogy a jó zene mellett a szövegek igen "kevesek". Mér' ül olyan a mikrofon elé, akinek semmi de semmi véleménye nincs semmiről? Csak nem az a gond, hogy a merész, a szokatlan, a polgárpukkasztó egy idő után unalmas? Az, ha az utcán a meztelen seggemet mutatom, lehet meghökkentő és felháborító, de pár perc múlva egyszerűen érdektelen, unalmas.

(Replying to Topic 'Hallgatói topik' was posted on: 16-01-04 13:37:52)
--------------------------------------------------------------------------------

Én 29 vagyok, de szintén nem vagyok punk. Szerintem csak egyetlen műsor volt a Tilosban, aholol a műsorvezetők punk félék voltak, az dec. 24. óta nincsen.
Én szerettem hallgatni azt is, igaz az utóbbi időben sok műsoruk gyenge volt, de nem azért mert punkok, haenm mert nem készültek.
Különben egyetértünk, sok műsorból hiányzik a téma, az átgondoltság, de szerintem nem azért mert a műsorkészítőkből alapvetően hiányzik valami a jó műsorhoz, hanem mert a hétköznapok nem mindig hagynak időt és alkalmat a készülésre.
Gondolj bele, ezt a rádiót mindenki szabadidőben, szívből csinálja. Nehezen jut minden hétre elég szív, éveken keresztül, miközben dolgozni kell, stb.

(Guest Replying to Topic 'Hallgatói topik' was posted on: 18-01-04 19:12:50 )


Hy Creative Commons License 2004.02.07 0 0 76
És a BaBeLo triónak mekkora a vagyona?
Tudod-e?
Előzmény: wetboy (0)
break2 Creative Commons License 2004.02.07 0 0 75
Tetszik ez a mindenen keresztul vago tagadas szelleme:

Kerdes volt: Hisztéria vagy forradalom?

Valaszod: Szerintem egyik sem. ... hisztériája.

Azert a "hiszteria" szvsz bele tartozik a "hiszteria vagy forradalom" kettosenek egyikebe. Legalabis szemantikailag. :-)

Előzmény: zividivi (71)
nehazudj fidesz Creative Commons License 2004.02.07 0 0 74
Különben ezt a topikot nyugodtan össze lehetne vonni egy hasonló eszelős hülyeséggel, amit Sumér nyitott valami olyan címmel, hogy kezdődik
nehazudj fidesz Creative Commons License 2004.02.07 0 0 73
"Bencsik András várhatóan börtönben elmélkedhet Mécsről tett kijelentéseiről"

Bencsik nem kerül börtönbe, hogy ez az alak hozta ezt a hülye ítéletet, az a Fővárosi Bíróságon belüli pozícióharc következménye.

Nem tudom hogyan fogjátok behúzni a farkatokat, amikor másodfokon jelentősen enyhítik, mondjuk pénzbüntetésre változtatják ezt az ökörséget.

Előzmény: turboboci (-)
zividivi Creative Commons License 2004.02.07 0 0 72
/"...Az ember megtanulta százezer év alatt elviselni fajtatársai közelségét. Elviselni másságukat. Nehéz persze, de erről szól az evolúció. ..."/

Jé! Én is ezt mondogatom állandóan, dehát ettől bolseviknáci(?) lettem ezen a fórumon. Igaz, azt is hozzá szoktam tenni, hogy az a százezer év spontán volt, ez meg itten előírásos formájú évtized. Olyan szabályokkal, melyek teljesen ellentmondanak százezer év összes tapasztalatának.
Mondjuk: "Nem kell sértődősnek lenni és a világ élhetőbb hely lesz."

OK! Kár, hogy a szabály már nem vonatkozik mindenkire. Csak arra, akit valóban, következetesen és szervezetten megsértenek más sértődékenyek, akik viszont felmentést kaptak a szabályok alól.

Előzmény: Lewinfiú (47)
zividivi Creative Commons License 2004.02.07 0 0 71
/"..Hisztéria vagy forradalom? .."/

Szerintem egyik sem. Egy arrogáns hatalom vörösforradalmi hisztériája.

Előzmény: turboboci (-)
halford Creative Commons License 2004.02.06 0 0 70
Az ÁlHír TV-jéről miért nem pofázik az álszent törpe?
Előzmény: turboboci (30)
turboboci Creative Commons License 2004.02.06 0 0 69
A Fikszes kirúgás indokát honnan szerezted?

Volt Fikszestől.
Tavaly játszottunk náluk, ritka undorító vezetés, béna társaság.

Előzmény: BandW (60)
turboboci Creative Commons License 2004.02.06 0 0 68
jaja, ahogy mondod
Előzmény: bishop_ (38)
turboboci Creative Commons License 2004.02.06 0 0 67
júdaista = mélyzsidó
Előzmény: MGperY (36)
db Creative Commons License 2004.02.06 0 0 66
Tulajdonkeppen mi a csudaert vagy igy kiakadva?
Egyreszt bazira nem uj jelenseg a reszeg musorvezeto/fellepo/miegyeb, masreszt meg milyen kart okozott?
Max kevesebbek lettunk par illuzioval, kiderult, hogy egy kis fuggetlen kozosseget, barmilyen nagy multu is, a politika barmikor elsoporheti, meg hogy az egyhazak vmi hihetetlenul kivetelezett helyzetben vannak.
(Ja, meg M.G.Richard melymagyarrol kiderult, hogy egy tetu, de ez teljesen erdektelen)
Előzmény: tanu X (64)
BandW Creative Commons License 2004.02.06 0 0 65
tanu x,

Nézem nézem a hozzászólásomat, de sehol nem látom, hogy szóltam volna bármit arról, hogy a részegség enyhítő vagy súlyosbító körülmény-e.

BandW

Előzmény: tanu X (64)
tanu X Creative Commons License 2004.02.06 0 0 64
En sem kapok penzt ha beulok az automba azt megis elkaszalnak ha tok reszeg vagyok...pedig valszeg toredeke kart tudok csak okozni, mint egy benyomott musorvezeto...mint a mellekelt abra is szemlelteti....de tulajdonkeppen nem is a munkaugyi birosagon van itt a hangsuly, hanem hogy ez valahogy szoba sem jott, vagy ha igen akkor mint enyhito korulmeny???!!!

Egyebkent az alkoholos befolyasoltsag minden korulmenyek kozott sulyosbito korulmeny, nem pedig mentseg szokott lenni...Miert vonatkoznanak itt mas szabalyok a vetkesekre?

Amit mondott azzal gond van, na de ha nem mondott volna ilyet, hanem csak pocsolya reszegen vezeti a musorait akkor minden rendben!!??!!

Valahogy ugy kellene ezt kezelni hogy vegul is a reszegseg volt itt a nagyobb baj, mert anelkul valszeg nem mondta volna amit mondott...erre kiderul, hogy az a mentseg akar lenni??!! Mi van??!!

Előzmény: BandW (63)
BandW Creative Commons License 2004.02.06 0 0 63
tanu x

Miután civil rádióról beszélünk, ahol a műsorkészítők nincsenek semmiféle jogviszonyban a rádióval, a rádió senkinek nem fizet a műsorkészítésért, ezért aztán nem is lehet munkaügyi bíróságról beszélni. Szóval ezek a rádiók nem "munkahelyek". Ide mindenki önként és ingyen megy.

BandW

Előzmény: tanu X (62)
tanu X Creative Commons License 2004.02.06 0 0 62
En igazabol egy valamit nem ertek, pics@ reszegen bemehet valaki es musort tart es utanna meg egyaltalan nem is kerul legalabb munkaugyi birosag ele??? A media veszelyes uzem, joval tobb ember eppseget veszelyeztetheti mint egy reszeg kamion sofor!

Ez az ami engem kiakaszt....ha en reszegen jonnek be a munkahelyemre senki nem erdekelne mit mondok-ertsd jot-e vagy rosszat- mar elev ezert ugy rugnanak ki, hogy ehen halnek a levegoben....

Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.02.06 0 0 61
éppen ez az amit az mszp-nek nem érdeke.
Ha egy nemzet lennénk, egymásért és megszűnne a gyűlölködés, ők már nem lennének sehol.

Oszd meg és uralkodj.

Előzmény: turboboci (59)
BandW Creative Commons License 2004.02.06 0 0 60
Turboboci,

A Fikszes kirúgás indokát honnan szerezted? Én másképp tudom a dolgot.

BandW

Előzmény: turboboci (-)
turboboci Creative Commons License 2004.02.06 0 0 59
Hát igen. Nem olyanban, ahol milliók várják az utasítást, hogy mikor kell "mozdulni"

Téves ítélet.

"Személyes benyomásaim a következõk: Az idei rendezvényen az elõzetes várakozásainkkal ellentétben nem a fellépõ politikusok, hanem maga a nép, vagyis mi voltunk a fõszereplõk. Ez nem a megjelentek és méltósággal emlékezõk fokozott aktivitásának, hanem a szónokok túlzott passzivitásának volt köszönhetõ, minek mégis van egy pozitív hozadéka, mégpedig az, hogy talán végre ráeszmélt a jobboldal, hogy nem várhatjuk mindig felülrõl a jótékony kéz irányítását, hanem alulról szervezõdõ, öntudatos, és tettre kész nemzetté, igazi nemzetté kell összeállnunk, mert minden a mi kezünkben van, s minden csak rajtunk múlik. "

(Idézet a 2003. október 23-kai Széna téri Orbán-beszéd egyik hallgatójának beszámolójából)

Orbánt totalitárius népvezéri minősítése a ballib hisztéria terméke és semmi köze ennek a valósághoz.

Előzmény: Profán Béni (34)
ipari tusko Creative Commons License 2004.02.06 0 0 58
Még semmiféle pokol nem szabadult el. Kidőlt a Pannon, most kidől a Tilos...lemorzsolódnak a két táborhoz verődő szélsőségek.
A pokol szvsz majd akkor szabadul el igazán, amikor a nagy kapkodásban és a süllyedő hajóról való leugrálás közepette szépen feltárul a nagy kereskedelmi médiumok szocialista és szdsz-es háttere és az emberek egy jelentős része rájön, hogy évek óta az orruknál fogva vezetik őket.

Az első lépés a Sláger ügy az mszp jelölt vezérigazgatóval.

Aztán jön majd az mszp bálok gyakori díszvendége a tv2-s Pintér és így tovább.

Kiváncsiam várom, hogy a józan ész legyőzi e majd a kognitív disszonanciát.

db Creative Commons License 2004.02.06 0 0 57
Igy van, ott fattyuzott a Piros Radioban, igy tortent ez pontosan.
Előzmény: occy (54)
db Creative Commons License 2004.02.06 0 0 56
Ahogy elnezem, ma eleg az is, ha kozismert jobbos vagy, akkor akar a nagy radiokban is omolhet beloled a szar, mert rad vonatkozik a szolasszabadsag.
A Tilos Radiora meg nem, mert az kicsi, es semmilyen jelentos politikai ero nem all mogotte.
Előzmény: dez1 (51)
db Creative Commons License 2004.02.06 0 0 55
"Ez a felszabadult ország, ahol élünk,
Ez az ország annyira depressziós,
A jövoje annyira bizonytalan,
Hogy lesütött szemmel jár itt a jós
Ameddig engedik még,
Hogy legyen itt ég,
A csillagok valahogy álljanak,
Az elojelek valamit jelentsenek,
Az ábrák a jövönkké váljanak.
Ennyi."

(http://www.funyiro.hu/html/zene/sziamitext.htm#ennyi)

Előzmény: turboboci (30)
occy Creative Commons License 2004.02.06 0 0 54
"a mérsékelt és toleráns hangneméről ismert Csabai Gábor"

Számomra meg a fattyúzásáról vált ismertté ez a "mérsékelt és toleráns" alak.

Előzmény: turboboci (4)
dez1 Creative Commons License 2004.02.06 0 0 53
Ez eddig OK, de vajon milyen lenne a sajtóvisszhang, különös tekintetetl a külföldi lapokra?

Előzmény: suto (52)
suto Creative Commons License 2004.02.06 0 0 52
Szerintem igen, de azután az lenne a normális, ha téged a rádió tulaja azonnal kirúgna.

A rádiót meg nem kellene betiltani.

Előzmény: dez1 (51)
dez1 Creative Commons License 2004.02.06 0 0 51
Szóval ha én egy kis rádióban vagyok műsorvezető, akkor részegen nyugodtan kijelenthetem, hogy kiirtanék minden zsidót?? Vagy józanon is?

Vagy beolcvashatok egy létező vagy nem létező SMS-t hogy: Medgyesi Péter egy tömeggyilkos trockista?
Max. elhatárolódok azonnal.

Szóval ezt is megcsinálhatom akár?

Előzmény: Lewinfiú (49)
misimacko Creative Commons License 2004.02.06 0 0 50
teljesen igazad van
A Tilos Rádiót egy felmérés szerint 2500 ember hallgatja egyszerre. Ez nem hiszem , hogy egy jelentős szám lenne.
Előzmény: Lewinfiú (49)
Lewinfiú Creative Commons License 2004.02.06 0 0 49
Légy erős: packázások mindig voltak és lesznek is. Ez nem azt jelenti, hogy el kell fogadnunk, de ekkora feneket nem kell keríteni a dolognak. Vannak törvények, be kell őket tartani és tartatni. Amire meg nincs törvény, azt csinálhassa az ember szabadon, amíg nem árt vele senkinek. Ahogy minden értelmes meber számára nyilvánvaló, hogy Barangó szövege nem ártott a keresztényeknek (sőt inkább hasnzált).
Előzmény: Törölt nick (48)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!