Keresés

Részletes keresés

turboboci Creative Commons License 2004.02.05 0 0 6
Érdekes aktuallitást ad az ügynek az a másik indexes cikk, amiben svájci lapot idézve a K&H-botrány körüli felelősség "elhomályosulásáról" írnak.
Pedig egyszerű:
Elsikkasztottak közel 20 milliárdot.
A pénz valakiknél megjelent. A valakik között van pl. György Gábor (MSZP képviselőjelölt), Britton (PannonPlast felvásárlás), Mudura (plázaépítés).
Ők mindannyian MSZP-sek vagy MSZP-közeli kapcsolatokkal rendelkeznek.
A tisztára mosásban segédkezett Medgyessy bankja.
A botrányos bank vezetőségében ott találjuk a jelenlegi és a kijelölt pénzügyminisztert.

Mi nem világos?

1napos Creative Commons License 2004.02.05 0 0 5
Előbb-utóbb az összes konjunktúralovagot sikerül nekik megfelelő csöcsre akasztani, amiről azok táplálkozhatnak.

Ügyesek ezek a kommunisták, megfizetik a média sleppjüket.

Előzmény: turboboci (-)
Lada A Creative Commons License 2004.02.05 0 0 4
Ezek csak a média bekebelezéséhez, a korrupcióhotz, meg a hazudozáshoz értenek. Aki hazudik, az lop is, amit nap, mint nap látunk ugye.
Tilos, sláger, roxy. Az utóbbi a legbefolyásosabb emberrel közvetlen kapcsolatban áll. A TV-kről ugye nem beszélünk, mert annak a 80%-a szoci támogatásból tengődik, nem is szarul....
Előzmény: Törölt nick (3)
occy Creative Commons License 2004.02.05 0 0 2
Hát ez már nem is lehet igaz!
Ha 6 pofája lenne az embernek, mindennap le kéne szakadnia mind a 6-nak.
Előzmény: turboboci (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.05 0 0 1
0 jelölést kap majd
Előzmény: turboboci (-)
haluska Creative Commons License 2004.02.05 0 0 0
Slágerrádióóóóóóóóóóóóóóó, brókerországgggggggggg.:D
Előzmény: turboboci (-)
turboboci Creative Commons License 2004.02.05 0 0 topiknyitó
Kulcsár VIP-listása kapott jelölést az MSZP EP-listáján

Index
2004. február 5., csütörtök 16:21

Biztos befutónak számít a szocialisták európai parlamenti listáján György Gábor, aki az MSZP 1994-es kampányában a médiaprogram kidolgozásában vett részt, majd a Magyar Rádió kuratóriumból a Sláger Rádió vezetői székébe ült. György Gábor neve legutóbb a K&H brókerbotránnyal kapcsolatban vetődött fel ismét: szerepelt Kulcsár Attila VIP-listáján. Egyes információk szerint a médiaszakember jelölése megosztotta az MSZP-t.

A szocialisták keddi elnökségi ülésén teljessé vált az Európai Parlamenti választáson induló jelöltek neve. A Népszabadság értesülései szerint egyikük megrökönyödést váltott ki a párttagság körében. A lap informátora szerint a lista kiosztott 24 helye közül biztos a befutónak számító 13., György Gábor, a Sláger Rádió vezérigazgatója "a kakukktojás". Az MSZP-ben sokan meglepődtek, hogy a közvetlen pártkapcsolatairól eddig nem igazán ismert rádiós felkerült a listára.

György Gábor az Indexnek úgy fogalmazott, hogy párttagságát hat éve szünetelteti. A Sláger-vezér azért tartotta távol magát a politizálástól, hogy megvédje a Sláger Rádió pártatlanságát és függetlenségét. Írásban közölte a rádió igazgatóságával, hogy jelölése véglegesítése pillanatában lemond vezérigazgatói tisztségéről.

K&H-s kapcsolat

György személye azért is meglepő, mert többek között Forró Tamás médiavállalkozó és a Népszava korábbi tulajdonosa, Bleuer István, a 41. leggazdagabb magyar mellett ott szerepelt a neve a milliárdos sikkasztással vádolt Kulcsár Attila úgynevezett VIP-listáján. Mint emlékezetes, Forró éppen azért távozott a Napkelte csapatából, mert nyilvánosságra kerültek a K&H-ügyben felmerült offshore cégekhez fűződő üzleti kapcsolatai. György azt mondta, egyszerű banki ügyfél volt, akinek számlája ugyan Kulcsárhoz tartozott, de semmilyen VIP-szolgáltatást nem kapott.

(...)

Index: Kulcsár VIP-listása kapott jelölést az MSZP EP-listáján

============

György Gábor hazudik.
Meglehetősen pontos belső infóim vannak, mely szerint György is azon körbe tartozott, akiknél landolt az elsikkasztott pénz.
Ők a "zacskósok", mivel nem hivatalosan írták náluk jóvá az "extra hozamot", hanem készpénzben, nejlonzacskóban futár közvetítésével jutottaj hozzá.
György csak úgy nevezte Kulcsárt: "a cigánybróker".

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!