KATA Digital D-3N1-20 (használt, de nincs leharcolva) 15e Ft S: 219042020
3N1-20 félvállas hátizsák TST bordázattal ellátott, hogy megvédje DSLR gépét és 3 vagy 4 extra objektívet.
Valahol ezt írták róla a reklámban:
"A Kata 3 az 1-ben hevederes hátizsák, közepes úgy lett kialakítva, hogy illeszkedjen egy digitális tükörreflexes fényképezőgéphez, középkategóriás zoom objektívvel, 3-4 extra objektívvel és kiegészítőkkel. TST RIB szerkezeti védelmet használ a berendezéshez. A csomagnak három hordozási lehetősége van egyben; váltás hevederből "X" pozícióba hátizsákba és vissza. Gyors és egyszerű a gyorskioldó csatok használatával. A csomag alsó fő rekesze tartalmazza a felszerelést, és a moduláris elválasztókat használja a táska egyedi illesztéséhez. A nagy felső rekeszben személyes felszerelés vagy kiegészítő felszerelés található, belső zsebekkel és MP3-lejátszó tasakkal rendelkezik.
A két külső, cipzáras zseb gyors hozzáférést biztosít a tartozékokhoz a fő rekeszek kinyitása nélkül. Heveder helyzetben a táska könnyedén elfordítható hátulról előre, hogy gyorsan hozzáférjen a fő kamerához és az extrák objektívjeihez. Hátizsák és "X" helyzetben a felszerelés kényelmesen szállítható nagy távolságokra. A mellékelt mellkasi öv és az egyensúlyozó csípőpánt segít levenni a nehéz felszerelés terhét a vállakról. A mellékelt esővédő szépen összecsukható egy integrált zsebbe, és kiakasztható száradni a fogantyú melletti kis csatra, vagy eldugható tárolásra az egyik zsebben."
Eladó a képeken látható 7 db fotós táska, illetve hátizsák. Mindegyik darab 15e Ft, több darab vásárlása esetén kedvezmény. A megadott ár 1 darabra vonatkozik.
Lowepro Nova 180 AW, újszerű állalpotban, esővédő huzattal
Eladó a képeken látható Tamrac 5629 Digital Zoom 9 profi fotós táska övtáska válltáska.
Elfér benne egy profi váz markolattal + egy 70-200-as, vagy 100-400-as objektív (a képen nem az van, az egy 40D alapobival) Méretei: külső: 24 x 18 x 31cm belső: 18 x 16 x 28cm
Eladó egy kiváló állapotú Tenba DNA 11 fotós táska, minden tartozékával (vállpánt, kiegészítő pánt és esővédő huzat). A táska garanciás 2027. 11. 11. -ig. A kamerabetét belső mérete: 30,5 × 22,8 × 12,7 cm. Ára: 18000 Ft. A fotós táska megtekinthető személyesen Makó – Kiszombor – Szeged vonalon, de küldhetem futárszolgálattal vagy Foxpost automatába is. Érd.: 0670 3951187 vagy emailben.
Eladó egy kiváló állapotú Tenba DNA 11 fotós táska, minden tartozékával (vállpánt, kiegészítő pánt és esővédő huzat). A táska garanciás 2027. 11. 11. -ig. A kamerabetét belső mérete: 30,5 × 22,8 × 12,7 cm. Ára: 18000 Ft. A fotós táska megtekinthető személyesen Makó – Kiszombor – Szeged vonalon, de küldhetem futárszolgálattal vagy Foxpost automatába is. Érd.: 0670 3951187 vagy emailben.
Eladó egy kiváló állapotú Tenba DNA 11 fotós táska, minden tartozékával (vállpánt, kiegészítő pánt és esővédő huzat). A táska garanciás 2027. 11. 11. -ig. A kamerabetét belső mérete: 30,5 × 22,8 × 12,7 cm. Irányár: 20000 Ft. A fotós táska megtekinthető személyesen Makó – Kiszombor – Szeged vonalon, de küldhetem futárszolgálattal vagy Foxpost automatába is. Érd.: 0670 3951187 vagy emailben.
Elnézést, az előző hozzászólásomban rossz árat írtam.
Eladó használt régebbi fotóstáska. Nagy méretű: 35x18x17, két dslr gép belefér. Minden külső oldalán zseb van, három zárt és egy nyitott tetejű. Az egyik zseben kopás látható. Ára 3000,- Ft + postaköltség (foxpost, mpl stb fiók) .
Eladó használt régebbi fotóstáska. Nagy méretű: 35x18x17, két dslr gép belefér. Minden külső oldalán zseb van, három zárt és egy nyitott tetejű. Az egyik zseben kopás látható. Ára 6000,- Ft + postaköltség (foxpost, mpl stb fiók) .
Eladó egy szép állapotú Lowepro ProTactic SH 120 AW fotós táska, minden gyári tartozékával (vállpánt, állványrögzítő hevederek, külön rögzíthető kis táska). Volt a fotós táskának egy külön pántja a kézben hordozáshoz, de levettem, mert a fedél nyitásakor mindig útban volt. Természetesen ezt is mellékelem, de vissza kell varrni. A táska belső méretei: 23×11×18 cm. Ára: 10 000 Ft. Az eszközök megtekinthetőek személyesen Makó - Kiszombor - Szeged útvonalon, de küldhetem futárszolgálattal vagy csomagautomatába is. Érd.: 0670 395 1187 illetve emailben.
Eladó egy szép állapotú Lowepro ProTactic SH 120 AW fotós táska, minden gyári tartozékával (vállpánt, állványrögzítő hevederek, külön rögzíthető kis táska). Volt a fotós táskának egy külön pántja a kézben hordozáshoz, de levettem, mert a fedél nyitásakor mindig útban volt. Természetesen ezt is mellékelem, de vissza kell varrni. A táska belső méretei: 23×11×18 cm. Ára: 10 000 Ft. Az eszközök megtekinthetőek személyesen Makó - Kiszombor - Szeged útvonalon, de küldhetem futárszolgálattal vagy csomagautomatába is. Érd.: 0670 395 1187 illetve emailben.
LoweproProTactic 450AW II fotós hátizsák eladó, kifogástalan, teljesen új, minden tartozékával együtt a zsákjában, a képek szerint. (Másik hátizsák is lett rendelve, az lett választva használatra, így megmaradt. (Magyarországi 2023. februári vásárlás számlával. Bolti ára 119900,- Ft volt.) Ára: 69990,- Ft.