Elnézést, az előző hozzászólásomban rossz árat írtam.
Eladó használt régebbi fotóstáska. Nagy méretű: 35x18x17, két dslr gép belefér. Minden külső oldalán zseb van, három zárt és egy nyitott tetejű. Az egyik zseben kopás látható. Ára 3000,- Ft + postaköltség (foxpost, mpl stb fiók) .
Eladó használt régebbi fotóstáska. Nagy méretű: 35x18x17, két dslr gép belefér. Minden külső oldalán zseb van, három zárt és egy nyitott tetejű. Az egyik zseben kopás látható. Ára 6000,- Ft + postaköltség (foxpost, mpl stb fiók) .
Eladó egy szép állapotú Lowepro ProTactic SH 120 AW fotós táska, minden gyári tartozékával (vállpánt, állványrögzítő hevederek, külön rögzíthető kis táska). Volt a fotós táskának egy külön pántja a kézben hordozáshoz, de levettem, mert a fedél nyitásakor mindig útban volt. Természetesen ezt is mellékelem, de vissza kell varrni. A táska belső méretei: 23×11×18 cm. Ára: 10 000 Ft. Az eszközök megtekinthetőek személyesen Makó - Kiszombor - Szeged útvonalon, de küldhetem futárszolgálattal vagy csomagautomatába is. Érd.: 0670 395 1187 illetve emailben.
Eladó egy szép állapotú Lowepro ProTactic SH 120 AW fotós táska, minden gyári tartozékával (vállpánt, állványrögzítő hevederek, külön rögzíthető kis táska). Volt a fotós táskának egy külön pántja a kézben hordozáshoz, de levettem, mert a fedél nyitásakor mindig útban volt. Természetesen ezt is mellékelem, de vissza kell varrni. A táska belső méretei: 23×11×18 cm. Ára: 10 000 Ft. Az eszközök megtekinthetőek személyesen Makó - Kiszombor - Szeged útvonalon, de küldhetem futárszolgálattal vagy csomagautomatába is. Érd.: 0670 395 1187 illetve emailben.
LoweproProTactic 450AW II fotós hátizsák eladó, kifogástalan, teljesen új, minden tartozékával együtt a zsákjában, a képek szerint. (Másik hátizsák is lett rendelve, az lett választva használatra, így megmaradt. (Magyarországi 2023. februári vásárlás számlával. Bolti ára 119900,- Ft volt.) Ára: 69990,- Ft.
Eladó egy szép állapotú Lowepro ProTactic SH 120 AW fotós táska, minden gyári tartozékával (vállpánt, állványrögzítő hevederek, külön rögzíthető kis táska). Volt a fotós táskának egy külön pántja a kézben hordozáshoz, de levettem, mert a fedél nyitásakor mindig útban volt. Természetesen ezt is mellékelem, de vissza kell varrni. A táska belső méretei: 23×11×18 cm.
Ára: 12 000 Ft.
Eladó egy újszerű állapotú Tamrac MX5383 vakutartó tok. Belső méretei: 17.8×7.6×5.1 cm. Ára: 2500 Ft.
Az eszközök megtekinthetőek személyesen Makó - Kiszombor - Szeged útvonalon, de küldhetem futárszolgálattal vagy csomagautomatába is.
Eladó egy szép állapotú Lowepro ProTactic SH 120 AW fotós táska, minden gyári tartozékával (vállpánt, állványrögzítő hevederek, külön rögzíthető kis táska). Volt a fotós táskának egy külön pántja a kézben hordozáshoz, de levettem, mert a fedél nyitásakor mindig útban volt. Természetesen ezt is mellékelem, de vissza kell varrni. A táskához jár egy Brandit márkájú palacktartó is, ami rögzíthető a táskához. Ami belefér: Panasonic G80 + Panasonic 12-60mm 3.5-5.6, Panasonic 8mm 3.5 halszem, Panasonic Leica 9mm 1.7 vagy hasonló méretű eszközök. Egyébként a táska belső méretei: 23×11×18 cm.
Ára: 14 000 Ft.
Eladó egy újszerű állapotú Tamrac MX5383 vakutartó tok. Belső méretei: 17.8×7.6×5.1 cm. Ára: 2500 Ft.
Az eszközök megtekinthetőek személyesen Makó - Kiszombor - Szeged útvonalon, de küldhetem futárszolgálattal vagy csomagautomatába is.
Eladó egy szép állapotú Lowepro ProTactic SH 120 AW fotós táska, minden gyári tartozékával (vállpánt, állványrögzítő hevederek, külön rögzíthető kis táska). Volt a fotós táskának egy külön pántja a kézben hordozáshoz, de levettem, mert a fedél nyitásakor mindig útban volt. Természetesen ezt is mellékelem, de vissza kell varrni. A táskához jár egy Brandit márkájú palacktartó is, ami rögzíthető a táskához. Ami belefér: Panasonic G80 + Panasonic 12-60mm 3.5-5.6, Panasonic 8mm 3.5 halszem, Panasonic Leica 9mm 1.7 vagy hasonló méretű eszközök. Egyébként a táska belső méretei: 23×11×18 cm.
Ára: 14 000 Ft.
Az eszközök megtekinthetőek személyesen Makó - Kiszombor - Szeged útvonalon, de küldhetem futárszolgálattal vagy csomagautomatába is. Sajnos nem tudok képeket feltölteni, pedig a mérete nem haladja meg a előírt maximumot. Érdklődés esetén küldök emailben fotókat.
Ha rendes fotóstáska, akkor olyan széles és hosszú és darabszámú gumírozott szalagra varrhatsz vagy varrathatsz tépőzár megfelelő oldalát, amennyit csak akarsz.
Én a kezelés szempontjából kicsit nehézkesebb, de a szállításban biztosabb, mint egy/több szalag és kialakítási munkában sokkal egyszerűbb utat választottam, vetten Conradéknál kétféle vastagságú habszivacs táskabetétet, ami könnyedén darabokra vágható, és vágtam belőlük pár hasábot, ilyent és olyant. Azokat ráteszem az objektívekre, satöbbi, és a helyükön maradnak.
Nekem olyan táskára van mindig szükségem, amiben minden fakkban vannak ilyen “övek”, amivel stabilizálhatók az ott szállított cuccok, főleg a laptop. A Joolar.ro oldalán találtam egy ilyet legutóbb, de kíváncsi lennék rá, hogy másnak is paraméter-e ez a kérdés. Mert ha mondjuk futsz lefelé a lépcsőn, hátadon a táska, brutál módon tud ütődni, ha nincs rögzítve. Mindig böngészem itt, amiket írtok, hogy hátha belefutok egy ilyen ajánlatba. Mindenki csak legyint rám, hogy milyen mániákus vagyok táskák ügyében, pedig ez egy fontos dolog, főleg, hogy mennyibe kerül egy táska ma már
Lowepro Pro Messenger 160 AW fotóstáska eladó nagyon szép, újszerű állapotban. Ez a Lowepro legkomolyabb válltáskáinak egyike. Biztonsága és pakolhatósága is kiváló. Portrémarkolatos Pro DSLR gépek gond nélkül elférnek benne. Külső és belső kialakítása is magas színvonalú. A hátulján teljes méretű alul és felül zipzáras zseb, melyek kinyitásával gurulós bőröndre rakható.
Kata NG Earth Explorer közepes fotós oldaltáska (NG2476). Vadonatúj állapotú, pár alkalommal használtam. Ajándékba adok hozzá külön vásárolt, párnázott NG Africa A7300 tépőzáras vállpántot, így hosszabb használat esetén is kényelmes viseletet biztosít. Szintén ajándék, külön vásárolt esővédő huza
(NG A2560RC).
Laptoptartó rekesz is található benne. Kérésre képet egyéb infót tudok adni. Számla megvan.
Ár: 25 000Ft
Kata DR-466 DL fotós hátizsák. Talán két alkalommal használt, vadonat új állapotú praktikus táska. Alsó része külön nyitható, itt találhatók a fotós, tépőzáras rekeszek, ami egyben ki is vehető. Felső részében egyéb dolgokat helyezhetünk el. Ha kívánjuk, egyterűvé varázsolhatjuk a zsákot úgy, hogy az elválasztót ki lehet cipzárazni és hagyományos hátizsákként üzemelhet. Laptoprekesz is van benne. Kívül több zseb is segít a rendszerezett tárolásban és a könnyebb hozzáféréshez a tartozékokhoz, egyebekhez. Katonai kevláros vízlepergetős anyagból készült, nagyon könnyű, de erős kivitel. Kellemesen viselelhető. Kérésre képet egyéb infót adok.