Keresés

Részletes keresés

Maci szív Creative Commons License 2004.03.02 0 0 1
Jó estét.

A következő eset történt Gödöllőn a múlt héten:

Február 22-én éjjel, vagy inkább már 23-án, hajnal 2 óra környékén a számítógépen dolgoztam, amikor egyszer csak elment az áram. Kis idő múlva visszajött. Aztán megint elment. De ekkor kinéztem az ablakon.

És beszartam.

Láttam, ahogy az égbolton fehéres fények villódzanak!

Azt szeretném megtudni Önöktől, hogy van-e olyan, aki szintén látta ezeket a fényeket!

Megmagyarázhatatlan számomra az, amit láttam.

Az égen láttam egy csillagot is.. vagy talán nem is az volt? Ez az egy fényforrás volt az égen. Körülötte apró sárgásan világító pontok voltak. Később eltűnt. És olyan volt a látvány, mintha fényjelekkel kommunikáltak volna valakik.

Lehetséges hogy műholdról fényképeztek az amerikaiak? Minek tudható ez be?

Volt egy olyan pillanat, amikor hirtelen elsötétedett az ég! Mintha lekapcsoltak volna odafönt a felhők között egy nagyon nagy lámpát. Arra gondoltam hogy talán a főúton aludtak ki az utcai lámpák... de az sem okozhat ilyen nagy fényváltozást az égen. Na meg már akkor is áramszünet volt!

Csak kb. másnap délelőtt állt vissza az áram rendes kerékvágásba.

Úgyhogy azóta mindig nálam van az elemlámpa.

Kérem, mondják el, hogy aki hasonlókat élt át feburár 23-ára, hétfőre virradó éjjel, az szóljon hozzá ehhez.

Vagy írjon e-mailt.

Snakeins Creative Commons License 2004.02.05 0 0 0
0 UFO támad, te kis buta.

Az alien nem földön kívülit jelent, hanem idegent, külföldit.

Pl. az üreginyúlat európaiak vitták át Ausztráliába, és ott az elszaporodó nyuszik ökölógiai katasztrófát jelentettek.

A hír az olyan, látszólag ártalmatlan lények okozta veszélyekre hívja fel a figyelmet, amelyek olyan környezetbe kerülve, ahol nincs természetes ellenségük, rettenetes pusztítást vihetnek végbe.
Ezeket az állatokat felelőtlen emberek cipelték magukkal más országokba, kontinensekre.

4ndr3w Creative Commons License 2004.02.04 0 0 topiknyitó
Akinél van CNN, kapcsoljon azonnal oda és nézze a teletext 111. oldalát! Támadnak az UFÓ-k kisállatok képében!

A hír a Headlines alatt is listázva van a 101-es oldalon. Íme maga a hír:

CNN News Alien invaders wreak natural havoc

Alien species piggybacking on human travelers to
new countries are wreaking havoc on planet Earth.
They include such harmless-sounding invaders as
fluffy rabbits, violet water hyacinths and zebra
mussels.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!