Eladó párszor használt Wet-Stop3+ csepp csengőnk. Nagyon gyorsan használt. A készülék teljesen újszerű állapotban van, eredeti csomagolásban, matricákkal együtt. Ára: 18.000.- Forint.
Érdeklődni az eni1976@index.hu email címen lehet.Köszönöm!
Ha esetleg valakit érdekelne Wet-stop3 pisicsengő, cseppcsengő, akkor nálunk eladósorba került egy. Magyar nyelvű használati útmutatóval, eredeti dobozában van, egyedül a jutalmazó matricák hiányoznak belőle.
Ára: 15.000 Ft
Érdeklődés esetén a 01bigben@gmail.com e-mail címre írjatok.
Szerencsére nálunk is van kihasználatlanság miatt :) eladó Wet-Stop. Akit érdekel keressen stbalazs@freemail.hu
Első felhasználók vagyunk, vagyis csak egy gyermek használta egy darabig. Minden tartozéka doboza, CD és jutalommatrica meg van, szinte új. Ha kell küldök képet, de ugyan ilyen:
Mivel ti már használtátok, tőled is szeretném megkérdezni, hogy tudod-e hol kell állítani az öt különböző dallamot. Mi csak azt találtuk meg hogy vibrálás - hang, csak hang, csak vibrálás. Ugyanolyan van nekünk is amilyet te hirdetsz. Előre is köszönöm válaszodat!
Még azt kérdezném, hogy mennyi idő alatt szoktatok le a bepisilésről?
2017. áprilisáig garanciális Wet-Stop3 pisicsengő még mindig eladó, néhány hétig használt. Máshol is hirdetem. Személyes átvétel Budaörsön v környékén.
Sziasztok! Én itt vettem: http://bambino.hu/wet_stop_cseppcsengo, és mondhatom, nem bántam meg! Már a harmadik gyerkőcömnél használom, és nagyon jó kis szerkentyű! Csak ajánlani tudom, ez a legjobb megoldás, ha bepisil a pici!
Eladó új Enuresis Alarm - vizeletjelző készülék.Ez a típusú készülék is hatékony eszköz az éjszakai ágybavizelés megszüntetésére, megbízhatóan működik, könnyen kezelhető, a riasztási mód választható (zene, rezgés), ugyanakkor lényegesen kedvezőbb az ára a többi csengőhöz képest! Kérésre küldök képeket, részletes leírást. Az készülék ára: 9900 Ft + postaköltség. Budapesten a személyes átvétel is megoldható. Tel.: 06302436679
Szia! Egyszerre kell a gombot nyomni és kihúzni a kábelt, azt hiszem. Azért nehéz leállítani, hogy ne tudja valahogy félálomban lekapcsolni a gyerek, hanem felébredjen mindenképp.
Sziasztok! tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan lehet leállítani a riasztást? Vettünk használtan wet stopot, de hasznalati sajnos nincs hozza. kiprobaltuk hogy mukodik de sajnos nem akart leállni a riasztas. koszonom a segitseget!
Második tulajdonostól eladó egy 2015. áprilisban vásárolt (de alig használt) legújabb generációs csepp-csengő magyar-angol leírással. A termék hibátlan állapotú, cd-vel, matricával. 3 fokozatban állítható. (világító/rezgő/sípoló).
Sziasztok! Sok idő után ismét itt. Hurrá! Nekünk is eladóvá vált a csepp csengőnk! A termék hibátlan állapotú, cd-vel, magyar használatival, elemmel.Az termék 18.000 ft, ebben a szállítás is benne van. Csak előre utalással. Ha bármi kérdésed van, írj, válaszolok szívesen! Érdeklődni: zotyadambi@freemail.hu
ELADÓ egy 2016. április végén vásárolt legújabb generációs csepp-csengő magyar-angol leírással. A termékre vásárlástól számítva 1 év garancia jár. Már egy csepp pisire is csipog és világít. Ár: 16000 Ft+ postaköltség. Érdeklődni: talexa86@gmail.com
Eladóvá vált Wet Stop 3 készülék. A garanciája már lejárt, eddig nem volt időm az eladásával foglalkozni. Hibátlan állapotban, angol leírással, CD és matricát nem találom. Tökéletes állapotban van. Ára: 15.000 Ft (ha postázni kell + posta). Személyesen Köki terminál, Kőbánya Kispest metró végállomásnál tudok találkozni.
Eladóvá vált Wet Stop 3 készülék. A garija januárban lejárt, eddig nem volt időm az eladásával foglalkozni. Hibátlan állapotban, CD-vel, leírással, matricákkal, az egyikből hiányoznak. Számlája is megvan. Ára: 16.000 Ft + posta. Személyesen díjmentes, Köki terminál, europark környéke.
Hála istennek eladóvá vált Wet-stop3 készülékünk. 2016 augusztusig garanciális, eredeti cd-vel, magyar és angol használati útmutatóval, a matricákból 1-2 hiányzik, ami véletlenül felragadt. 18.000Ft.
előre utalás után szívesen postázom is. (postája 500ft)