viszont az olyan színészcsajokat nem bírom akik folyton azt nyilatkozzák hogy csak a szakmából elképzelhető a párválasztás, mert hogy más nem érti meg milyen ez, ez a szakma, ez a sok hajtás, elfoglaltság, művészélet, kaszt, brrrrrr...
szóval ezt a negatívumot tudom felhozni esztire most hirtelen
A jobb sorsra érdemes Keszég Laci, szegényt az ország a Westel "anyóspajtásos" reklámjából ismehetett meg. Felbukkan még a Boldog születésnapot!-ban is, mint a főszereplő gyerek gimis osztálytársa, akinek beadják a házasság-mesét, de azért gyanakodva néz.
Biztos ismerős volt neki a csinos feleség valahonnan:))
én még anno az alkímista és a szűz idején szerettem bele halálosan, a szemle-premier után bejött a manócsíkos zoknijában, felült a színpadra és lóbálni kezdte a lábait kb. fél órával azután, hogy a mögötte álló vásznon átnyújtotta magát szülinapi ajándékként a főhősnek, azóta várok hasonló erős belépőre honi filmszínésznőtől, minden szemle nekem csak erről szól, idén Pikali Gerda a vörös bőrkabátjában majdnem olyan jó volt, de az az ágyjelenet a Montecarlo elején csak ezüstéremre volt elég:-)
Hát én már kétszer is csalódtam az Ónodi Eszterben, egysze, amikor nem jött Boysetsfire koncertre, másodszor meg amikor nem jött Death Angelre. Pedig én úgy vártam!
Meg úgy tudom, bár ez lehet, hogy csak kacsa, hogy Yoko eredeti vezetékneve Toyamura volt, és Eszter iránti tiszteletből módosított Ono-ra, pontosabban Ónóra, nem sokkal azelőtt, hogy híres lett.
Nagyon szeretem Ónódi Esztert, de én úgy tudom, hogy a második ó is hosszú! Igen, a Hukklében a pestről látogató család tagja, a Portugált sajna nem láttam, de majd színházban.
Alkalomadtán nézzetek be a Katona-fórumba, ott elég sokat van szó Ónódi Eszterről. Naná.
Az még önmagában nem lenne elég ahhoz, hogy csupa nagybetűs topikot kapjon. Eszter nem egyszerűen egy szép nő. A "szép nők" a világ legunalmasabb teremtései. Nekem az az agylövésem, hogy bár külsőleg nem hasonlítanak egymásra, de leginkább Björkkel vannak rokonságban, ami a kisugárzásukta, lényüket illeti.
Én egyetlen egyszer csalódtam az Eszterben, amikor a Szigeten Pulp-koncert előtt mellettünk állt a szerelmével (Lacival) és ahogy elkezdődött a műsor, ők sarkon fordultak és leléceltek. Pedig egészen addig úgy tűnt, hogy a Pulp-ra várnak és nekem ez nagyon szimpatikus volt, aztán mégis elpárologtak, ahogy Jarvis Cocker kiszaladt a színpadra. Ettől szomorú lettem, aztán még szomorúbb, amikor a műsorfüzet alapján kiderült, hogy a művésznő aznap tulajdonképpen "hivatalból" járt a Szigeten, mert jelenése volt valami beszélgetésen. Hát összesen ennyi a csalódás.
Különben bele kell dögleni ebbe a csajba.
Nos, tök jellemző, hogy eddig csak a filmszerepei alapján diskurálunk, azokból is csak főleg a sikerfilmek jöttek szóba-- miért van ez? Hát színházba senki nem jár? Nekem legalább jó kifogásom van, mert Iszapszentpatkányon élek, ahol nincs Katona.
Nálam egyedül Ónodi Eszternek volt köszönhető, hogy a Szent Lőrinc folyó lazacai c. András Ferenc film díszbemutatóján nem álltam föl, és vonultam ki látványosan az egész béna stáb szeme láttára. És persze a végén kiderült, hogy csak 1 főszereplő nem tudott eljönni: Esztike. Bezzeg a minden színészi tehetséget nélkülöző kardhalfejű Gregor Bernadett ott pózolt a dobogón.
Nézegettem Esztike adatait az imdb-n, rájöttem, hogy a következő filmekből nem nagyon rémlik szereplése: Hukkle, Napfény íze, Portugál. A Portugálban ő lenne a menő fővárosi csajszi, a Hukkléban pedig a faluba érkező család nőtagja?