Ezt a kiadók terjesztik,csakúgy,mint a fake videókat. Erről láttam is egy műsort,melyben konkrétan a pali be is mutatta,ahogy az egyik file cserélőn hogy oszt meg egy rakás filmet. Természetesen a filmforgalmazónak dolgozott.
Éppen ezért fake :D Tehát nem valódi release.
Ha esetleg csak releaseket toltenetek nem fordulna elo ilyen problema.
A DC, eMule, IRC kitunoen hasznalhato releasek letoltesere. Azok kozott nem fogsz talalni faket. Raadasul a hangminoseguk sem szedett vedett hanem egy bizonyos eloirasnak eleget tesznek.
Szerintem nem fake mp3-akról van szó, hanem
valódiakról, amiket elrontottak. :-)
Olvastam róla, hogy valakik írtak egy progit,
ami direkt tönkreteszi a zeneszámokat, hogy
rosszak, élvezhetetlenek legyenek, és a
hanglemezkiadó cégeket nagyon érdekelte ez
a dolog, mert ezzel megakadályozhatják a zenék
illegális terhesztését vagy ilyesmi ...
És mivel az amerikai hanglemezkiadók első
számú célpontja a Kazaa , mivel onnan már
több ezer emberkét is bepereltek, így
ez a legvalószínűbb, de vannak hamis (fake)
számok is persze, amiket szintén ők , direktbe
tesznek fel. (pl. amiben Madonna szídja
a letöltögetőket :-) )
pl. a Muse Absolution albumát q. nehéz volt normálisan leszedni a Kazaaról.
volt olyan is, hogy nem csak az említett szgéphangok voltak, hanem egy számtól teljesen független szöveges részt játszott le ismételve, a szám hosszával megegyezőt.
ezt is ki lehet küszöbölni, egyébként nem lennének fent normális verziók ;)
amúgy most év végére terveznek bevezetni vmi új-tökéletesített másolásvédelmet. az index tech rovatában olvastam pár hete. keress rá.
gyorsan vettem is egy iriver ihp-120-at :))) és elarchiváltam a dolgokat ;)
ezt nem hiszem el...
tenyleg senki nem talälkozott meg ezzel a problemäval?
töltsetek le a kazaa-n keresztül a 50cent pimp, vagy a no doubt szinte bärmelyik szämät es probäljätok lejätszani winamp vagy MediaPlayer9 playerekkel es meglätjätok. en több gepen több helyen kiprobältam es mindig ua volt az eredmeny...
azt tapasztaltam az utobbi par heten hogy a kazaaval letöltött zenek egy resze (pl 50cent in the club) valami masolasvedettseggel lehet ellätva. amikor el kezde lejatszani kb 1-2 perc utän bärmelyik playerrel, 3 külömbözö gepen is kiprobälva- hogy a hang "kiakad" (irdatlan hülye "szämitogep" hangokat ad)
valaki masnak is hasonlo tapasztalat? es megoldäs rä?
regardz
nym