Keresés

Részletes keresés

Emeric Creative Commons License 2004.02.01 0 0 57
Hát nem ugyanazok. A társadalom eléggé rétegződött, vagy azt hiszed mindenki úgy él, mint te? Szerintem a felső 1-3 millió fogyaszt jelentősen, az alsó 1-3 millió meg gyakorlatilag semmit (az alapszükségleti dolgokon kívül)
Előzmény: geszthi (56)
geszthi Creative Commons License 2004.01.30 0 0 56
Akkor kik dontik meg itt az osszes rekordot a szorakoztato elektronikai cuccok, gepjarmuvek, nayralasok, pc vasarlasok stb teren?

Azert az erdekes, hogy mindenutt csak koltekeznek, veszik a dolgokat (hitelt is hozza), mert hat ha az embernek tenyleg 3500 forintja marad csak a rezsi utan akkor ez igy logikus es termesztes...

Előzmény: Gerenda (53)
p-simon Creative Commons License 2004.01.30 0 0 55
a hatvanas évek elején még akasztottak éppen nagykorúvá lett srácokat - miután kiváratták velük a siralomházban a 18-at. van neked fiad?
Előzmény: gyopárkocsond (49)
komancs Creative Commons License 2004.01.30 0 0 54
Ja, persze! Még 350-ből is , anno ifjú házasként.
Előzmény: Gerenda (53)
Gerenda Creative Commons License 2004.01.30 0 0 53
Próbáltál már havi 3500-ból étkezni, tisztálkodni, és ruházkodni?
G
Előzmény: komancs (52)
komancs Creative Commons License 2004.01.30 0 0 52
"...Egy felmérés szerint egymillió ember a rezsi kifizetése után havi 3500-ból él hazánkban.."

Kérdés, hogy mi tartozik a rezsibe?
Ha egy központi fűtéses, összkomfortos lakás rezsije ez telefonnal, internettel, kábeltévével,buszbérlettel, és mindezt kifizetve marad ennyi még akkor is szegénynek tartanád?

Előzmény: gyopárkocsond (49)
Trin Dorg Creative Commons License 2004.01.29 0 0 51
Na és speciel. Felőlem aztán. Ha ennyire akarna lövetni.
Előzmény: Emeric (50)
Emeric Creative Commons License 2004.01.29 0 0 50
"ORbán már egyensen királyi terveket dédelgettet, szinte visszahozta Hortiy király nélküli királyságát. Ha most hatalomon van, már megkoronázzák"

Mi az hogy! Már istenné is nyilváníttatta volna magát, ott lenne a szobra a templomokban.
Meg a Dunába lövette volna az összes zsidót, cigányt és kommunistát. Ja és persze a melegeket is. Meg megtámadta volna az összes szomszédos országot.

Előzmény: Trin Dorg (45)
gyopárkocsond Creative Commons License 2004.01.29 0 0 49
Amúgy, 60-90 között volt az országnak néhány jobb! nyugodtabb éve, ami azóta se!

miről beszélsz? Te szívesebben éltél volna a 60'-s években? NA ne vitcelj!!

Mit ér a fenenagy szabadság a 3M koldus országában

"Egy felmérés szerint egymillió ember a rezsi kifizetése után havi 3500-ból él hazánkban."

Most nem jobboldali uralom van..és ez ennél csak rosszabb lesz

Hülyeség szajkózni egy mondatot pláne, ha abban a környezetben, miben alkalmazod, hazugság.

Semmit nem tettem csak a demagógia ellen bekopiztam és néhány évszámot átírtam Trin Dorgtól. JAh, hogy csak egyoldalról moralizálsz?

Előzmény: Hy (48)
Hy Creative Commons License 2004.01.29 0 0 48
Hm.
Érdemes összevetni?
II. vilháb-<>-56?
Összevethetetlen!!!

Amúgy, 60-90 között volt az országnak néhány jobb! nyugodtabb éve, ami azóta se!
Mit ér a fenenagy szabadság a 3M koldus országában, ahol a dolgozók éhbérért, jogfosztott rabszolgákként robotolnak, pár jogismerő-jogalkalmazó svihák multimilliomos, amit pont azok tettek lehetővé, akik most ezt vitatják, hisz ők hozták a tolvajtörvényeket!

Hülyeség szajkózni egy mondatot pláne, ha abban a környezetben, miben alkalmazod, hazugság.

Előzmény: gyopárkocsond (44)
gyopárkocsond Creative Commons License 2004.01.29 0 0 47

off

Kedves Trin Dorg!

Így eltűnődve soraidon nem tudlak elképzelni, csakha valamely kézzelfogható hősünkhöz hasonlítalak. Szerintem Zrínyi ölt testet benned. Érvelésed stílusa (jin-jang)erősen hajaz arra a korszakra, amikor dicsőség volt kirohanni és meghalni. Most is - jelzem - , de a sajtója már nem lenne ily fényes...

A jobboldali szavazók érdeke is, hogy ne az a silány társulat kerüljön hatalomra, akikre szvaznánk.

Ezen soron még gondolkodom egy 2566 órát addig...

on

Előzmény: Trin Dorg (45)
Hy Creative Commons License 2004.01.29 0 0 46
Hopp!
A bácsi gödörbe lépett, oszt lecsúszott a zagya a se..ébe!
Legalább is szavai, értelme nagyon penetáns, olyan látókörrel, amely csak ott, alant van.
Nem baj!
Szövege, qlturháltsága önt minősíti!
Előzmény: Trin Dorg (38)
Trin Dorg Creative Commons License 2004.01.29 0 0 45
CSak hog az nem a abaloldal volt, hanem néhány személyes félrecsúszás, néhány beteg vagy önmagától elszállt ember, nem kis részt a szovjet diktátum hatására. Nem is tudom, mennyire lehet őket magyoknak ekinteni. A jobboldal egészenek célja ellenben ab ovo a totalitaritsa rendszer bevezetése, Antall és Orbán is ezt célozta. ORbán már egyensen királyi terveket dédelgettet, szinte visszahozta Hortiy király nélküli királyságát. Ha most hatalomon van, már megkoronázzák. Ez szól a jobboldal ellen.
A jobboldali szavazók érdeke is, hogy ne az a silány társulat kerüljön hatalomra, akikre szvaznánk. Talán konszenzussal leetne találni valakiket, an emzet érdekében.
Előzmény: gyopárkocsond (44)
gyopárkocsond Creative Commons License 2004.01.29 0 0 44
Azt hgoy a jobbolda lhozá vezet, 20 a és 45 között láthattuk. Nem hiszem, hogy valaha is lehet engedni még egyszer, hogy egy ilyen labilis nép jobboldalt ülktesen kormányra. Ez nem csak az országra, de a környezető térségre is veszélyt jelent.

Azt hgoy a baloldal hozá vezet, 45 és 80 között láthattuk(56'). Nem hiszem, hogy valaha is lehet engedni még egyszer, hogy egy ilyen labilis nép baloldalt ülktesen kormányra. Ez nem csak az országra, de a környezető térségre is veszélyt jelent

Előzmény: Trin Dorg (43)
Trin Dorg Creative Commons License 2004.01.29 0 0 43
Azt hgoy a jobbolda lhozá vezet, 20 a és 45 között láthattuk. Nem hiszem, hogy valaha is lehet engedni még egyszer, hogy egy ilyen labilis nép jobboldalt ülktesen kormányra. Ez nem csak az országra, de a környezető térségre is veszélyt jelent.
Előzmény: gyopárkocsond (41)
Trin Dorg Creative Commons License 2004.01.29 0 0 42
És menyit ért a mezőgazdasághoz ez a gépész?? Ha? Ha olyan kurvanagyon szakértő korményunk van, akkor miért nem egy igaz iagrárost raktunk oda, aki nek van sejtése adolgokról?
Előzmény: dolphin (14)
gyopárkocsond Creative Commons License 2004.01.29 0 0 41
Azért nem szabad ezt kiengdni a ketünkből, mert ha mi nem klépjük akkor meglépi a jobboldal. Ezt pedig senki sem akarhtja.

Ezzel csak hergeled a másik oldalt. Mire jó ez? Jö ötlet csak egy oldalról mehet?

Előzmény: Trin Dorg (40)
Trin Dorg Creative Commons License 2004.01.29 0 0 40
És kellenek új programok, amelyek fejlesztik az országot. Olyanok, amelyek hitet adnak az embereknek. Amiért érdemes teniük. Ami több, mint egy úk mikorsütő megszerzése. Azért nem szabad ezt kiengdni a ketünkből, mert ha mi nem klépjük akkor meglépi a jobboldal. Ezt pedig senki sem akarhtja.
Előzmény: Trin Dorg (39)
Trin Dorg Creative Commons License 2004.01.29 0 0 39
Nem kedves eremit, nem, nem erre vágyok. Hanem értelmes emberekre, akiket nem csak a saját privát magánvagyonuk öszelapkodás érdekel, miközben buták mint a föld. Mert Medgyessy egy szikrával nem értelmesebb, oint egy kövér vagy egy szájer. Én inkább Cinege vagy Bányász szintjét említeném,o tt van Megdyessy szintje. És a sleppje is, ami m maga köré gyüj tött.

Vezért én pillanatnyilag csak az usában látok, azt meg nem én, hnem te meg a többi bankárimádó imádjátok.

Igazi, új, baloldali emberek kellenek. Akik hitelesek, okosak, értelmesek és nem gazdagok.

Előzmény: eremit (18)
Trin Dorg Creative Commons License 2004.01.29 0 0 38
Sajnos te egy éjsötét kishülye orbánimádó náci vagy, akinek egy csepp értelmes gondolata nincs. Ki a lóakármi beszél orbánról? Te, észlénykém, te; azzal a hangyányi eszecskéddel.

Én arról beszélek, hogy új,i gaziszociáldemokrata arcok kellenek! De ez a te orbánista agymosott buksidba ez már nem fér ám be. Egy dinoszourusz hozzád képest intelligens állatfajta. Sőt, mi az, hogy!

Előzmény: Hy (27)
Hy Creative Commons License 2004.01.29 0 0 37
Nalátod, hogy milyen lapos lett a diagramod!
:o)

Mint a laposító disznótermelők agya!

Előzmény: geszthi (30)
spiccS Creative Commons License 2004.01.29 0 0 36
"Tanulj még egy picit... "

Nem tud. Ellaposodott az ország, a fórum és phallus impudicus agya is.

Előzmény: gyopárkocsond (35)
gyopárkocsond Creative Commons License 2004.01.29 0 0 35
off

hogyé' a krumpli?
Mondjuk ennek a kérdésnek van értelme (feléd)!

de mi az hogy disznótermés? Disznó egy fa és terem gyümit?

Tanulj még egy picit...

on

Előzmény: phallus impudicus (34)
phallus impudicus Creative Commons License 2004.01.29 0 0 34
Hát akkó Józsi. Tényleg, milyen lesz a disznótermés az idén?
Előzmény: Aszfalt Hasitó Döngölő (33)
Aszfalt Hasitó Döngölő Creative Commons License 2004.01.29 0 0 33
Nem vagyok én Béla a lumpenproletár a kricsmiből!(:-))
Előzmény: phallus impudicus (32)
phallus impudicus Creative Commons License 2004.01.29 0 0 32
Igazad van Béla! Igyál még egy fröccsöt!
Előzmény: Aszfalt Hasitó Döngölő (31)
Aszfalt Hasitó Döngölő Creative Commons License 2004.01.29 0 0 31
Jobb volt, mint most az is biztos, az SZDSZ-nek köszönhetjük a jelenlegi helyzetett, mert ha nem lép koalába a régi komcsikkal, akkor nem állni igy az ország.
Előzmény: noir2 (28)
geszthi Creative Commons License 2004.01.29 0 0 30
bezony bezony nincs tartalom amogott, hogy ilyen jo volt a hangulata es ennyre bizakodtak a jovoben:

Ellenben a szocik alatt meg olyan rossz a hangulat, hogy emiatt rekordot dontunk mindenben ugy mint

gepkocsi eladas
szorakoztato elektronika
nyaralas (horvatorszagban)
mobil eladas
PC eladas

Persze tudom, hisz megmondtak jobboldali vitatarsaink itt az igazsagot.

Orban alatt azert emelkedtek a lakasrak mert hat vilaggazdasagi valsag mit tehetunk. A szoki alatt meg azert rekord a lakossagi koltekezes, mert nincs penzuk es nem biznak a jovoben hat inkabb DVD-znek.

Előzmény: Al_Hazared (10)
geszthi Creative Commons License 2004.01.29 0 0 29
bezony bezony nincs tartalom amogott, hogy ilyen jo volt a hangulata es ennyre bizakodtak a jovoben:

Ellenben a szocik alatt meg olyan rossz a hangulat, hogy emiatt rekordot dontunk mindenben ugy mint

gepkocsi eladas
szorakoztato elektronika
nyaralas (horvatorszagban)
mobil eladas
PC eladas

Persze tudom, hisz megmondtak jobboldali vitatarsaink itt az igazsagot.

Orban alatt azert emelkedtek a lakasrak mert hat vilaggazdasagi valsag mit tehetunk. A szoki alatt meg azert rekord a lakossagi koltekezes, mert nincs penzuk es nem biznak a jovoben hat inkabb DVD-znek.

noir2 Creative Commons License 2004.01.29 0 0 28
>>> fidesz alatt jobb volt hangulata az országnak.

ebben van vmi
az ország egy része folyamatosan álmodta az álmokat, Ők voltak az "Álmok álmodói", egy része könnyesre röhögte magát a Pepo-Lányi-Torgyán-SzabóJános-Orbán-etc "kormányzásán", a hamburger-tüzijátékon, a Milleneumi Országjárón, az úszó müanyag koronán..etc, egy része pedig folyamatosan meg volt ijedve(börönd-effekt)

uho valóban: jó hangulat volt itt

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!