Keresés

Részletes keresés

p-simon Creative Commons License 2004.02.04 0 0 40
megköszönve néhányótok erkölcsi támogatását, akkor most kiosztanám a feladatokat :)
mindenki fogjon egy minisztériumot/minisztériumi rangú főhivatalt és próbáljon valami infot szerezni a pénzpocsékolásról (csak konkrétumok!)
az egy évre visszamenőleges gépkocsivásárlások jó kiindulás lehet...
lujo2 Creative Commons License 2004.02.04 0 0 39
Ne tajarékoskodjunk! Minél rosszabb, annál jobb a fideszeseknek! Csak akkor hallgatsz majd nagyokat, amikor netán a fideszesek bokrosa fog ilyesmit kérni :-) Előbb-utóbb meg kell tenni a mépszerűtlen lépéseket is, ha a pártok az ország hosszútávú, és nem a saját, rövidtávú érdekeiket nézik Persze, ehhez bizalom is kell. Miután ennyire elmérgesedett a helyzet, mindig csak az ország felét lehet megnyerni, a másik ellendrukker lesz. Pedig mindenkinek össze kellene No, ez utópia
Előzmény: Tamás (37)
1Ogre Creative Commons License 2004.02.04 0 0 38

Nem ertem, mi a gond itt. A kormanyunk is takarekoskodik, nagyon is jol. Most peldaul 1 honap alatt csak eltakarekoskodtak az egesz eves tervezett allamhaztartasi hiany 23%-at.

Ez azert jo, mert ha maradnak ilyen takarekosak, akkor az ev vegere csak a tervezett hiany 2.76-szorosat fogjak osszetakarekoskodni.

Persze aggodalomra semmi ok, mint az index cikkjebol is kiderul :

A Pénzügyminisztérium szerdán kiadott gyorsjelentése szerint a januári eredmény a vártnál jobb.

Azt meg ok sem gondoltak tavaly evvegen, hogy ennyire jol fognak tudni takarekoskodni.

Kicsit komolyra forditva, ennel dilettansabb kormanyt en meg nem lattam a rendszervaltas ota, de talan meg azelott is ritka volt az ennyire idiota banda.

Tamás Creative Commons License 2004.02.04 0 0 37
Jó, jó, de írnok pl. már marha régóta nincs, a bíró belemagyaráz a magnóba. :-)
Előzmény: tüzes fal (36)
tüzes fal Creative Commons License 2004.02.04 0 0 36
Játszunk már el egy kicsit a gondolattal, hogy egy bíróság mivel tud takarékoskodni, jobban mondva eddig mivel nem takarékoskodott.

Össze lehetne vonni pl. a pereket.

Egy füst alatt ki lehetne mondani 50 válást, nem kéne tökölni külön az ügyekkel?

Mellőzni kéne a védőbeszédet, csak az idő megy vele, az idő meg pénz mint tudjuk.

Felesleges papírra vezetni a peres ügyeket, a bíró majd emlékszik, hogy kinek mit is ítélt.

Felesleges a fűtés az épületben, a bírók úgysem fáznak a talárban, az elítéltek megérdemlik, a többiek meg kibírják.

Felesleges az írnok, a bíró miközben szövegel, maga is pötyörészhet az írógépen.

A biztonsági őrséget ki lehet adni gebinbe valami helyi maffiózónak.

A tintát hozatni kell a vádlottakkal.

Fine Tune Creative Commons License 2004.02.04 0 0 35
Gyurcsány bejelenti háza személyzetének, hogy takarákoskodás miatt februártól csak a fele fizetést kapják.
Nagykapus Creative Commons License 2004.02.04 0 0 34

Le a kalappal takarékos kormányunk előtt.

A komcsik januárban csak újabb 214 milliárd forintot helyeztek választási kasszájukba, illetve a saját zsebükbe.

Százmilliárdokat lopnak el havonta.

De hazudni is jól tudnak.

Előzmény: p-simon (31)
Tamás Creative Commons License 2004.02.04 0 0 33
Ebben látod, van igazságod.
komancs Creative Commons License 2004.02.04 0 0 32
És ez itt az intelligencs elit!
p-simon Creative Commons License 2004.02.04 0 0 31
érdekes, hogy ki zsidó, meg ki buzi, azon olyan jól el tudtok vitatkozgatni, mikor meg kicsit dolgozni kellene, egyből kuss van...
Előzmény: p-simon (30)
p-simon Creative Commons License 2004.02.04 0 0 30
továbbra is várom a bölcs nép ötletének megfogadását:
a spórolást a politikai eliten kell kezdeni. hol vannak az intézkedések?
(kezdetnek valaki bennfenntes összeszámolhatná, hogy az elmúlt egy évben mennyi autót vettek a fő-, köz- és egyéb hivatalok. valamint egy számolásképes ember összeszedhetné forintosítva, mennyi is az a bizonyos országgyűlési képviselői juttatás - pénz+természetbeni. konkrét személyektől kéretik eltekinteni, mert akkor megint pártpolitikai vagdalkozás lesz belőle...)
Tamás Creative Commons License 2004.02.02 0 0 29
te jó isten! béreled a lakásod??? Egyedül az országban csillagom, már csak te maradtál :)))

Ja, a többieket már mind megvették a komenisták, ingyen tanácsi lakásokkal. Nekem is van vagy nyolc, azért voltam komenista én is. Most meg már bankárburzsuj is lettem egyébként, de ne szólj senkinek, mert bankból kevesebb van, mint tanácsi lakásból... :-DDD

Előzmény: Hayloft Ezekiel (27)
armagnac Creative Commons License 2004.02.02 0 0 28
Nem azért, de ez nem volt véletlenül szimpla személyeskedés?:-o
Előzmény: Hayloft Ezekiel (27)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2004.02.02 0 0 27
te jó isten! béreled a lakásod??? Egyedül az országban csillagom, már csak te maradtál :)))

Vajon amikor annyi mindent tettek a családokért akkor te miért nem dörgölőztél mások által összedobott kamattámogatásért? Mosmeg má csak 15 gurigát lehet :)) rohadtkommunisták, mi? :)))

rólad is mindig eszembe jut Hofi szövege: "és fut körbe, hogy ő a hülye" :)))

armagnac Creative Commons License 2004.02.02 0 0 26
A lexebb, hogy az ÁSZ-t is felkérte takarékoskodásra:)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.02.01 0 0 25
háát mindenesetre nem nagyon publikálják az eredményeket.

Talán ha mint takrékossági ötlet Orbán Viktor vonuljon vissza lett volna nagy számban, akkor tele lenne a média.

Marhák.

Ez kb olyan mintha én megszavaztatnám a lakosságot, hogy a munkámban, abban a kérdésben ami az én felelősségem, ugyan már mit gondol.

Eszementek.

Vagy dolgoznak és vállalják a felelősséget, vagy húzzanak el a büdös francba.

PR-ből elég volt, főleg a semmittevés helyett.

Előzmény: p-simon (24)
p-simon Creative Commons License 2004.02.01 0 0 24
na most mi van?
a pm zöld számon kért ötleteket, a nép meg betelefonált, hogy a tisztelt politikusok talán próbáljanak meg saját magukon spórolni, az lenne a legeredményesebb módja a takarékosságnak. azóta kurva nagy a kuss...
Molaf Creative Commons License 2004.01.29 0 0 23
Előzmény: stones (20)
Aszfalt Hasitó Döngölő Creative Commons License 2004.01.29 0 0 22
Ez hihetetlen, hogy egyes nickek mennyire ragaszkodnak a nagybetűs Párthoz.
Már az EU-nak is televan a töke a kommancs kormányok szélhámossságaiból, lopásaiból, de még mindig vannak az országban elvakult elvtársi szavazók.
komancs Creative Commons License 2004.01.29 0 0 21
Én nem küldelek sehova, ha te sem akarsz számunkra 1 másik országot.
Az a helyzet, hogy a rendszerváltozás legfőbb erénye az hogy a politikai élet mozgalmasabb lett, nem annyira unalmas, mint amikor 1 párt volt.
Most te azt akarod, hogy aki nem a te véleményeddel ért egyet alapítson másik országot.
Nem lenne úgy túl unalmas, ha egyedül maradnátok, csupa egyetértő, bólogató?

Én sem kaptam soha ajándékba semmit, pláne lakást nem.
Jobban is örülök így neki, hogy a magunk erejéből értük el. Az időt rá kell szánni az biztos.
Te sietsz valamiért?

Előzmény: Czibók Kálmán (17)
stones Creative Commons License 2004.01.29 0 0 20
az okos ember a más kárából tanul.
a kevésbé okos a sajátjából.
a többiek,
továbbra is az mszp-re szavaznak!
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
méregkeverő Creative Commons License 2004.01.29 0 0 19
Menjél!
Előzmény: Czibók Kálmán (-)
p-simon Creative Commons License 2004.01.28 0 0 18
az adómorál sokat romlott az utolsó két évben is - teljesen érthetően. okai:
senki nem szeret a kútba pénzt dobálni...
az adómorál a következő feltételek megvalósulása esetén fog javulni:
- ha az adómból eltartott mindenféle söpredék (nyikhaj rendőrök, balfasz hivatalnokok, trehány orvosok, goromba tanerők valamint végül, de messze nem utolsósorban hazug, tolvaj politikusok normálisan fognak velem - és mindazokkal, akiknek a pénzéből élnek - beszélni)
- ha az adóm oda jut, ahová kell (egy példa: a környező öt falura egy szakadt rendőrségi favorit jut minimális benzinellátmánnyal, miközben köcsögfalván a rendőri vezetők földutat soha sem látott vadiúj terepjárókkal furikáznak)
- ha látom, hogy miközben megszorításokról papolnak, nem szórják számolatlanul a szó szerint vérrel/verítékkel megkeresett kis pénzecskémet
(parlament létszámának csökkentése, hivatali főtisztségek számának csökkentése, kiváltságok megvonása, költségelszámolási/bizonylatolási kötelezettségek megszigorítása a felsővezetés számára stb.)
egyébként - nem nehezen megjósolhatóan - az adómorál tovább fog romlani.
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.01.28 0 0 17
te pl. honnan irogatsz?

én 7 éve lakást bérlek a csládommal, mert nekem nem adtak ingyen tanácsi lakást a privatizációkor.

Szóval van még mit a parizer mellé tenni.

Az más kérdés, hogy igyekszem polgári körülményeket tartani, mert az egy dolog, hogy a disznók lopják a pénzt az meg egy másik, hogy valaki polgári családban nőtt fel.
Ez mint tudjuk nem pénz kérdése hanem neveltetésé.

Előzmény: komancs (15)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.01.28 0 0 16
a parizer talán nem, de még igen sok minden.

"Miért nem te keresel 1 jobb helyet? "

Mert ez a hazám és ennél jobb hely nincs.

Ja, hogy most néhány bunkót beengedtek az Országházba..

Túlélem.

Előzmény: komancs (15)
komancs Creative Commons License 2004.01.28 0 0 15
"..Én nem akarom hülye milliókkal együtt megszivni az életem..."

Eggyel kevesebb Martini jut naponta?
Gondolom, nem a parizer hiányzik a margarinoskenyeredre.

Miért nem te keresel 1 jobb helyet?
Nem hiányzol sehol?

Előzmény: Czibók Kálmán (12)
Trin Dorg Creative Commons License 2004.01.28 0 0 14
A gond az, hogy a párt nem rendelkezik tartalékokkal, teljesen megszállt az SZDSZ és a bankárbanda. Ki kéne végre mondani, hogy előbbi cionista, nem szolgálja az ország érdekét, utóbbinak pedig annyi köze van a baloldalisághoz, mint nekem az Orbán-imádathoz. Tolvajpárt. Bankárpárt. Burzsujpárt.
suicide_bomber Creative Commons License 2004.01.28 0 0 13
A hülyék csináljanak egy országot valahol másutt.
Mittomén megkapják a Tiszántúlt aztán parolázhatnak a románokkal, még átjárható határuk is lehet, még a lejt is bevezethetik, mint törvényes antimagyar fizetőeszközt, de én ebben nem óhajtok résztvenni.

:))
TÁMOGATOM!!

Előzmény: Czibók Kálmán (12)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.01.28 0 0 12
az, hogy ilyen "emberi" kampányfogásokkal játszadoznak az a kutyát nem érdekli.
ez nem leplezi azt, hogy bebizonyitották a hozzá nem értésüket.

Csak a Jóistent kérem nyissa már fel az emberek szemét.

Én nem akarom hülye milliókkal együtt megszivni az életem.

A hülyék csináljanak egy országot valahol másutt.
Mittomén megkapják a Tiszántúlt aztán parolázhatnak a románokkal, még átjárható határuk is lehet, még a lejt is bevezethetik, mint törvényes antimagyar fizetőeszközt, de én ebben nem óhajtok résztvenni. Hagyjanak békén.

Előzmény: komancs (11)
komancs Creative Commons License 2004.01.28 0 0 11
Én inkább úgy érzem kíváncsi a polgárok véleményére, mert nem tekinti magát abszolut tökéletesnek, és ettől emberibb közvetlenebb.
Ahhoz nem kis bátorság kell hogy feladjanak 1 ilyen labdát, hisz mint várható volt, mindenki a vezetők körülményeit kívánja megszorítani, nem a sajátját.
Előzmény: Czibók Kálmán (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!