Keresés

Részletes keresés

Ezentúl söjtöri vagyok Creative Commons License 2004.01.29 0 0 87
ráadásul iskolás gyerekeknek. ez még pitibb, és sunyibb mint amikor az ovisokkal kacsatáncolt.
miközben az MSZP azt harsogta, hogy el a kezekkel a gyerekektől.
Előzmény: zsele5 (86)
zsele5 Creative Commons License 2004.01.28 0 0 86
Ugye te nem érted, hogy Mekegi intimpistáskodása mitől másabb, mint egy politikai vélemény az ellentétes erőről.

Ugye nem érted, hogy mennyire kispályás az a kijelentés; hogy mondhatná, a felesége sütötte, de nem mondja, mert nem lenne iga. Mint az sem volt igaz, mikor Orbán azt állította, hogy a felesége sütötte.

Ez egy nagyon szinvonaltalan lejáratósdi volt részéről.
Ami mégjobban minősít, hogy mindezt gyerekeknek, és hazudta, mert bizonyítani nem tudná állítását.

Egyszerüen sz@rjancsikhoz illő kijelentés volt.

Előzmény: fehérfarkaska (83)
armagnac Creative Commons License 2004.01.28 0 0 85
A témához, ha kérhetném.
Előzmény: fehérfarkaska (83)
fehérfarkaska Creative Commons License 2004.01.28 0 0 83
Neked is meg Ezentúl söjtöri vagyoknak is ajánlok pár régi Orbán nyilatkozatot. Utána döntsétek el ki csúsztat valójában. Egy dolog viszont feltünt az idézetek kigyűjtésekor: kísértetiesen hasonló dolgokkal vádolja a Fidesz a mostani kormányt, mint amivel az Antall-kormányt vádolta. szinte csak a neveket cserélte ki (illetve az egyházak felhasználását kihagyja a mostani beszédéből).

"Nagyon vigyázni kell, nehogy valamilyen kisdiktátor legyen az emberből". Magyar Hírlap, 1991. február 25.

„Először is le kell szögeznünk, hogy a kormány hazudott, …hogy immáron sokadszor félrevezette a közvéleményt.” 1990. október 29., Orbán a taxisblokád utáni napon

"A probléma sajnos nemcsak az, hogy az Antall-kormány nem képes kormányozni, ezt tudniillik már kezdjük megszokni.
...A beterjesztett állami költségvetés minõsége közvetve arra ad választ a képviselõknek és az ország polgárainak, hogy a Kormány valójában alkalmas-e egyáltalán arra, amire való, vagyis az ország kormányzására. A válaszunk e törvénytervezet alapján nem lehet más, mint az, hogy nem. Azzal, hogy az Antall-kormány ezt a költségvetési törvénytervezetet ilyen állapotban és ilyen módon terjesztette a Parlament elé, döntõ bizonyítékát adta, hogy nem alkalmas annak a hivatásnak a betöltésére, amelyre a választók felhatalmazták õket.
...Ha pedig - mint azt már régóta sejtjük - az MDF-kormányban a kollektív felelõtlenség rendszere uralkodik, ha az egyes intézkedésekért vagy azok elmaradásáért - akárcsak az állampárti idõkben - lehetetlen megnevezni a felelõsöket, akkor mindazért, ami itt történik, véleményünk szerint a miniszterelnök urat személyesen terheli a felelõsség." 1992, költségvetési vita

"… A kormánykoalíció pártjai – élükön a Magyar Demokrata Fórummal – nyílt háborút hirdettek meg a Fidesz ellen
... Kónya úr, a gyűlölet karmestere beintett; és nekünk nagyon kell vigyáznunk, hogy ne hagyjuk magunkat provokálni.
Továbbra is kerülni fogjuk, hogy beleugorjunk azokba a lövészárkokba, melyeket ellenfeleink ástak számunkra.
...Nos, ami az MDF-es kereszténydemokratákat illeti, azokat bátran tekinthetjük Antall József rajongói exkluzív klubjának.
Nincs semmi meglepő abban, hogy még a legnagyobb népi írók is rendre együtt tudtak működni Gömbössel, Rákosival, Kádárral és Aczéllal. … Annyi azonban kétségtelen, hogy élesen szemben áll a liberalizmusnak az állam szerepéről vallott felfogásával.
... összességében az MDF egy olyan elkorhadt, régi világot képvisel, ami soha többé nem fog Magyarországra visszatérni.
...Ma már világosan látszik, hogy az MDF-kormány a társadalommal szemben keres politikai szövetségest az egyházakban.
...Pillantsunk körül! Vajon az elmúlt rendszer vesztesei ül-nek-e a kormánypártok padsoraiban és a miniszteri bársonyszékekben? Éppen ellenkezőleg. Akadémikusok, jól menő ügyvédek, egyetemi tanárok, az átkos szocializmus viszonyai között megerősödött vállalkozók, a pártállam ügyészei, tisztes egzisztenciát teremtett orvosok, állatorvosok, József Attila-díjas írók.
...Az MDF-politikusok már egész szakmákat neveznek ki kollaboránsnak. "
1992 Pécs, Fidesz kongresszus

1992 augusztus 31-én Kövér László Csurka István, az MDF alelnöke egy tanulmányát a nácizmus alapvetésének minősítette. "Eddig csak handabandázó kis csoportocskák léptek fel vérfagyasztó politikai követelésekkel, most azonban megváltozott a helyzet" - mondta Kövér. "Az elmúlt hetekben a kormánypárton belül is diktálni kezdtek azok az erők, amelyek az országot a balkáni káosz irányába kívánják vezetni. Csurka István nem először fogalmazza meg a maga nemzetmegváltó gondolatait, amelyeket szerencsére nem nekem kell először az újabb keletű magyarországi nácizmus alapvetésének nyilvánítanom. (...) Amit a kormány és az MDF-elnökség tett, az nem más, mint hogy szánalmas, lapos, a lényeget elkerülő nyilatkozataikkal gyakorlatilag legitimálták, a parlamenti politizálás szintjére emelték, tehát szalonképessé tették a náci nézeteket - s az már tulajdonképpen tökéletesen mindegy, hogy azt milyen megfontolásból tették."

Nézzük hogyan vélekedett a Fidesz-MPSZ mai szövetségese anno az akkori Fideszről:

Parlamenti naplo: 1992.02.25
DR. ANDRÁSFALVY BERTALAN művelődési és közoktatási miniszter:
"...Hadd tegyem hozzá, hogy amikor a kereszténydemokrata oldalról valamilyen vallásos vagy az egyházzal kapcsolatos megnyilvánulás hangzik el, akkor itt mögöttem a frakcióvezető(Orban Viktor) elkiáltja: imához, vagy énekeljük el a Himnuszt. Ezek lehetnek számára humor, de ezek azok az alkotmánysértő dolgok, mikor valakit meggyőződése és értéke szerint gúnyolunk... "

Előzmény: armagnac (82)
armagnac Creative Commons License 2004.01.28 0 0 82
Ezek a remek csúsztatásokkal kombinált jegyzeteid mennyiben relativizálják MP surmóságát?:-o
Előzmény: fehérfarkaska (69)
Ezentúl söjtöri vagyok Creative Commons License 2004.01.28 0 0 81
nyilván ez az finom úriember szöveg a kisembernek lett eladva, (az átlag akkor még nem jött rá, hogy álmából felkeltve is nagyobb szókincse van, és műveltebb - mint az úriember). mikor egy volt? komcsi azzal dicsekszik, hogy nemesi származású (igaz véletlenül az ő családját nem telepítették ki), régen gáz.
Előzmény: livefast (79)
zsele5 Creative Commons License 2004.01.28 0 0 80
A sunyiság szükséges jellemvonás volt a nomenklatúrán belüli emelkedéshez.
Felfele nyalni, lefele taposni.
Ezt láttuk most egy gyenge előadásban.
Előzmény: Ezentúl söjtöri vagyok (78)
livefast Creative Commons License 2004.01.28 0 0 79
Emlékezzünk, hogy milyen külföldi nyilatkozattal kezdte a ciklust...

Az álarc néha lehull, és a pártállami vezér torz ábrázata sejlik fel mögötte.
Ez is egy olyan pillanat volt.

Előzmény: Ezentúl söjtöri vagyok (78)
Ezentúl söjtöri vagyok Creative Commons License 2004.01.28 0 0 78
Medgyessy sunyi, és nincs semmi önbizalma. (ezt évi hat-hét egzotikus nyaralással szokta kompenzálni). már nem áll mögötte a SZU, a KGB mese meg nem jött be.:)
Előzmény: ohrana (72)
Ezentúl söjtöri vagyok Creative Commons License 2004.01.27 0 0 77
ezek már megint árkot temetnek:(((

Böjte József MSZP
"Leegyszerűsítve a jobb és a bal, de mélyebbre ásva egy korszerűtlen, konzervatív, szociálisan érzéketlen, hatalmi mániáknak és gyűlöleteknek is teret adó, illetve egy modern, liberális értékeket hordozó, demokratikus, szociálisan érzékeny világnézet"

Ezentúl söjtöri vagyok Creative Commons License 2004.01.27 0 0 76
Orbána azt mondta: a miniszterelnök hazudik - és jegyzőkönyvbe is került.

Orbán azt mondta, hogy a kormány hazudik, (ami igaz is volt akkor), Antallra nem mondott semmit, mert éppen kórházban volt. de ezt a komcsik mindig elfelejtik hozzátenni.:-)

Zmac Creative Commons License 2004.01.27 0 0 75
Ügynökmúlt be nem ismerése, harc a KGB ellen...

>>a fidesz kongresszusa egyhangúan megszavazta Scmitt "európéer" Pállal, és Pokorni "visszafogott/nyájas" Zoltánnal együtt), hogy itt Burmával és Kubával egyenlő diktatúra van?
<<

Látom, egy kis hazugságért te sem mész a szomszédba!

Előzmény: fehérfarkaska (71)
F. C. King Bastard Creative Commons License 2004.01.27 0 0 74

"megkérdezte a diákokat, hogy nem fáztak-e nagyon"

"-Nagy a hideg, ugye, cigány?
- Te tudod, te vagy kinn"

:-)

Előzmény: Turulmadár (-)
zsele5 Creative Commons License 2004.01.27 0 0 73
Csoda, hogy a söjtöri cselédkéknek dobtak valamit enni is, az igén kívül.

Stílus dolgában nem tudnak hibázni nagyuramék.

ohrana Creative Commons License 2004.01.27 0 0 72
Orbána azt mondta: a miniszterelnök hazudik - és jegyzőkönyvbe is került.
Ez elég egyenes, ki-ki eldöntheti, hogy a miniszterelnök igazat mondott-e vagy sem, eszerint Orbán igazat mondott-e vagy sem.
De amit Medgyessy csinált az nagy szemét sunyiság. Burkoltan hazugsággal vádol valakit, mert persze nyíltan nem meri, mert tudja, hogy amit mond az ahazugság, és csak ilyen homályos körítésben adható el.
Ha egyszer ki merne állni, és egyenesen beszélni, de állandóan csak köntörfalaz, hazudozik. Jóléti rendszerváltás, aztán megszorítások. Fontosak a családok, gyermekek, de minden intézkedés a gyermekeseket sújtja. Fontos a munka, de intézkedései a munkától ódzkodóknak kedveznek.
Erre mondják, hogy használt autót nem vennék tőle.
(Ja söjtörön sok embert láttak vendégül a Mágnáskertből, itt meg pár iskolást a büféből. Nagyvonalúak. Magukkal.)

o

fehérfarkaska Creative Commons License 2004.01.27 0 0 71
Ezek szerint, ha OV mondja akkor van alapja, ha meg OV-ra mondják, akkor meg nincs? Hogy eddig erre nem jöttem rá magamtól! :)

Tényleg, kik is figyeltek meg 27 fideszes vezető politikust közpénzen?
Mintha ezügyben már pert is vesztett volna OV, de sehol nem hallottam vagy olvastam, hogy ezért a hazugságáért bocsánatot kért volna (pedig ezzel ő maga gyanusította meg politikai ellenfeleit 1998-ban). Vagy kiderült már kik a balliberális provokátorok (nemcsak Áder mondta ezt, hanem Orbán is amikor a polgári körök számára nyilatkozatot adott ki, hogy óvakodjanak a provokátoroktól, mint amilyenek a zászlóégetők)? Olasz és montenegrói állampolgárok, akik magyar szélsőjobbos rendezvényeket szoktak részt venni?
Vagy a lisszaboni feljelentésre emlékszel? Nem OV jelentte fel hazánkat a CDI-nél (persze ezt a feljelentő határozatot előtte a fidesz kongresszusa egyhangúan megszavazta Scmitt "európéer" Pállal, és Pokorni "visszafogott/nyájas" Zoltánnal együtt), hogy itt Burmával és Kubával egyenlő diktatúra van?

Én egy szóval sem mondom, hogy a ballib oldal grál lovagokból állna, de nem is a ballib oldal osztotta jókra és gonoszokra az országot (copyright by Kövér László, 2001 szegedi kongresszus), vagy polgárokra és nyűvekre.
Ezek után jogos a felvetésed: "Nem a "lehazugozás" a lényeg, hanem hogy van-e alapja avagy sem." :)

Előzmény: Zmac (70)
Zmac Creative Commons License 2004.01.27 0 0 70
Nem a "lehazugozás" a lényeg, hanem hogy van-e alapja avagy sem.
fehérfarkaska Creative Commons License 2004.01.27 0 0 69
" A söjtöri mandulás angolnás lakoma viszonzásaként egy marék pogácsa (természetesen nem a Mágnáskertből, hanem büféből).
- Parlament ülése, és ktsgvetés bukásának magyarázat helyett helyett kisiskolások fogadása.
- Orbán V. nyílt lehazugozása. "

Mintha söjtörön 300 főt látott volna vendégül a kormány (én úgy tudom, hogy a kormány = miniszterelnök + miniszterek, de ha az összes államtitkár beleszámoljuk + közvetlen sleppjüket, akkor sincsenek 300-an). Ráadásul én úgy értesültem a sajtóból, hogy ebben a 300 főben a polgármester és az önkormányzati képviselők is benne voltak (egy Fehérvár nagyságú település önkormányzati testülete 33 fő, tehát a sokkal kisebb söjtéré kevesebb kell legyen), valamint az egyéb díszvendégek.
A kisikolások parlamenti fogadását biztos nem pénteken szervezték meg suttyomban, nehogy má' a miniszterelnöknek be kelljen mennie a Fidesz által gyorsan összehívott rendkívüli ülésre. Ha meg mégis pénteken szervezték meg, akkor a szervezők nagyon profik. Legalább van vmi, amit még a jobboldal is pozitívan elimerhet a kormányban :)

Orbán szerinted a WC fülke maghányában hazugozta le Antall józsefet és kormányát? Biztos ezért került be a parlamenti jegyzőkönyvekbe is. Azok a csúnya bolsik már a WC-t is lehallgatják :) Vagy Orbánnak szabad másokat lehazugoznia, meg lehazaárulóznia (ez utóbbival már nem az Antall kormányt illette, ha már kormányfőként az akkori ellenzékét), de ő róla egyetlen bíráló szó sem lehet? Ugye nem akarsz kettős mércével mérni? Vagy a kettősmérce olyan polgári?

Előzmény: ohrana (60)
Beatty_1 Creative Commons License 2004.01.27 0 0 68
Grácia !
Előzmény: Törölt nick (64)
zsele5 Creative Commons License 2004.01.27 0 0 67
Ugyan már királylány.

Ezt a Medgyessyt csak azért tették meg miniszterelnöknek, hogy bármelyik egyszerű surmó gondolhassa azt, hogy nem kell ide semmi képesség, meg tanulás, meg igyekezet, ha adja magát, ő is lehet tagja annak az elítnek aki a szavazatával hatalomba segítve uralkodhat.

Csak mint sokan tudják, ez egy szép kövér átverés. Kivéve Medgyessy személyét.
Mert ő tényleg nulla.

Előzmény: Beatty_1 (62)
Zmac Creative Commons License 2004.01.27 0 0 66
>>mintha oda valamilyen alantas erőviszonyok pillanatnyi felülemelkedése folytán bepofátlankodott volna<<

Nem tudom, hogy valóban így tesz-e, de véleményem szerint jó oka lenne erre. Viszont bizonyos vagyok abban, hogy erről tények felsorolásával sem tudnálak meggyőzni.

Nagykapus Creative Commons License 2004.01.27 0 0 65

Szegény Megyó lassan két éve küzd a Zorbánnal.
Nincs egy nyugodt pillanata.

Valószínűleg azért nem hagyta ki ezt a POGÁCSÁS oldalvágást, mert kicsit törleszteni akart alkalom-adtán OV-nak, aki ha megnevezi Medgyessy-t, ha nem, folyton-folyvást és szüntelenül nevetségessé teszi Megyót.

Nyíltan és nyilvánosan, egy ellenzékbe kényszerült valódi KORMÁNYFŐT játszik vele szemben.

Szegény Megyó!

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.27 0 0 64
Nagyraértékelem fanyar humorodat! :O))

Mea Culpa!

Előzmény: Beatty_1 (57)
Zmac Creative Commons License 2004.01.27 0 0 63
>>ha mondta valószínűleg azért nem hagyta ki ezt az oldalvágást, mert kicsit törleszteni akart alkalom-adtán OV-nak, <<

Ez esetben pedig a "törlesztés" akár hazugság is lehet?

>>folyton-folyvást és szüntelenül, nyíltan és nyilvánosan becsméreli, hazugozza<<

Erre talán ha példákat hoznál... Lehetőleg olyat, amikor nem volt alapja így tenni.

Beatty_1 Creative Commons License 2004.01.27 0 0 62
Ezek a gyermekek nem kérdezték azt, amit te itt röhörészve a szájukba adnál. Ők nem a t e neveléseid. Bizonyára jó szülők nevelik őket, így aztán egyrészt helyesen tudnak írni, másrészt nem kérdeztek ilyet.

Ha mondta Medgyessy - nem tette jól, de ha mondta valószínűleg azért nem hagyta ki ezt az oldalvágást, mert kicsit törleszteni akart alkalom-adtán OV-nak, aki ha megnevezi Medgyessy-t, ha nem, folyton-folyvást és szüntelenül, nyíltan és nyilvánosan becsméreli, hazugozza, ellenzékbe kényszerült "AZ IGAZI", de a fél ország által álnokul becsapott és ellenzékbe kényszerített KORMÁNYFŐT játszik vele szemben, mint olyannal szemben, akiről minden megnyilvánulásában olyat sugall, mintha oda valamilyen alantas erőviszonyok pillanatnyi felülemelkedése folytán bepofátlankodott volna, mellyel szemben pillanatnyilag az IGAZI ORSZÁG - a másik fele - tehetetlen, mert hát keresztényi mivolta nem engedheti meg, hogy fegyverrel verje ki őt onnét. Valami ilyesmit sugall.

Nos hát ezzel valószínűleg nagyon-nagyon tele lehet a Medgyessy miniszterelnök puttonya, és mivel tele van, ezért mondta, ha mondta. A kínálkozó alkalmaknál kellene még nagyobb önmérsékletet és türelmet gyakorolnia, akkor végképp különbözőek lennének egymástól. Vsz nem szabad - legelábbis ÚGY - elégtételt vennie, mint amilyen sérelmek érik. Még a százból egyszer sem. Üzenem neki: Ennél mindig legyen fennköltebb. Ezt üzenem neki. Ez áll jól neki. OV-nak is ez állna jobban, de hát...

Ezentúl söjtöri vagyok Creative Commons License 2004.01.27 0 0 61
nagyon sunyi ez a Medgyessy.:(
ohrana Creative Commons License 2004.01.27 0 0 60
Igen, ezt a kis eseményt akár Veér is analizálhatná:
- A söjtöri mandulás angolnás lakoma viszonzásaként egy marék pogácsa (természetesen nem a Mágnáskertből, hanem büféből).
- Parlament ülése, és ktsgvetés bukásának magyarázat helyett helyett kisiskolások fogadása.
- Orbán V. nyílt lehazugozása.

Azt hiszem, az iskolások tanultak belőle, ilyen egy igazi nagyvonalú, kötelességtudó, konszenzuskereső, megbékélő miniszterelnök.

Az vicces, hogy a pályaválasztásról kérdezett - még jó hogy senkinek nem jutott eszébe Medgyessy pályaválasztása: hát öö ez elsöööroban munka aztán majd meglátjuk mi... Megkérdezhették volna, hogy a kém bácsi már eldöntötte?

o

Előzmény: armagnac (59)
armagnac Creative Commons License 2004.01.27 0 0 59
Ha gondosan nem emléxünk arra, hogy Orbán a felesége által sütött pogival kínálta a gyerekeket, ha gondosan "nem ugrik be", hogy Medgyessy erre célzott (egyszersmind ügyesen lehazugozva Orbánt), akkor persze najjon úri viselkedés. Minden más esetben salynos kicsinyt bunkó, kicsit gyerexobahiányos, kicsit alantas, kicsit stb.
Előzmény: Beatty_1 (53)
Zsebenczy Klopédia Creative Commons License 2004.01.27 0 0 58
A hiba bennem van. Értelmet próbáltam keresni.

Tea nem jobb? Ott mindegy hogy ki főzte. Vagy ott sem? Persze én is tudok olyanokról, akik akkor is azzal dicsekednének hogy a feleségük főzte, ha nem is.

Úriember. Namegpersze.

zsk

Előzmény: Törölt nick (56)
Beatty_1 Creative Commons License 2004.01.27 0 0 57
Kedves szakall kartács!

Bizony-bizony. Nem mertem vállalni. Úgyannyira nem, hogy nagyon-nagyon elbújtam egy másik, eddig ismeretlen, és általa rám nem ismerhető nicknév mögé :-)))

De csak neked elárulom, hogy eredeti nickem : Beatty

Hogy miért nem azzal jöttem, hanem a Beatty_1 -el?

Hát azért, hogy elbújjak! Nehogy rámismerjenek!

:O)))

Előzmény: Törölt nick (51)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!