Keresés

Részletes keresés

levi bá Creative Commons License 2004.02.05 0 0 141

tegnap bolgár és hallgatói megint hoztáak a szokásos formájukat. Fél füllel hallgattam, mert ezt az utolsó médiamocskot, ami ott van, nem lehet hallgatni teljes odafigyeléssel..

Persze a tilosról volt szó, de persze megint a fideszt fikázta bolgárhoz hű agyatlan MSZP-s lumpencsőcselék. Volt egy fazon viszont, aki akkorát hazudott, hogy a sánta kutyák falkája Kovácsot is cserbenhagynák.

Azt mondja a fószer, live on 95.3 FM, hogy a Duna Tv teletextjén látta három fideszes (mdf-es) fővárosi képviselőnek a vagyonnyilatkozát. Na ez már itt sántit, ugyanis ezek ugyan megtekinthetők, de a Duna Tv teletextjén nem volt semmi ilyen..

Szóval, azt ugatta a fószer, hogy e három jobboldali képviselőnek 25 ingatlana van, amiből 20-at ajándékozás réven kaptak. B+, nem hittem a fülemnek, amikor Bolgár hagyta ezt az lumpeng@cit tovább hazudozni, rám sem kérdezett, hogy hogyan? Mi van? 25 ingatlan? Miről beszél maga?
Ilyen még a Gyurcsány féle szabadrablócsapatoknak sincs, nemhogy holmi fővárosi képviselőnek.
És akkor elkezdtek pofázni arról, hogy lehet sok ismerősük van, stb, hogy ajándékozás után is kell adózni, meg lám, milyen jó hogy van vagyonnyilatkozat, mert kiderülnek ezek.

bolgár hallgatója kreált egy sztorit, de a legjobb hogy bolgár, szokásához hiven, sunyin, és aljas modón, cinkosan hallgatott, ezzel mintegy hitelesitve, elfogadta ezt a légből kapott információt!
bolgár ezzel végleg leirta magát, és bizonyitotta magáról, hogy egy szolgalelkü, bértollok, kurzusújságiró, aki semmitől sem riad vissza. Nem sokkal jobb mint a médiapatkány pallagi, a szubkultárát képviselő tilos.

Előzmény: phallus impudicus (138)
winemaster Creative Commons License 2004.01.30 0 0 140
Figyelj Phallus, a sajnálatos tragédia kapcsán egy olyan szép, nagy és jellemző szegénységi bizonyitványt állitottunk ki magunkról minden szinten, hogy azt te el sem tudod képzelni..
winemaster Creative Commons License 2004.01.30 0 0 139
Magyarország, szolidaritás, 2004. Mégegyszer valaki Europázik nekem, megfejelem.
Előzmény: phallus impudicus (138)
phallus impudicus Creative Commons License 2004.01.30 0 0 138
Nem látom be mitől volt nagyobb magyar egy feltehetően koxos idegenlégiós, aki egy kanyi adót nem fizetet kishazánk kasszájába, mint mondjuk egy sikeres médiavállalkozó, aki évente leadózik és nem is kevéssel.
Persze jönnek sokan azzal hogy hazánk hírnevét öregbítette a nagyvilágban. Nem igen tudom ezt sem értelmezni. Csak erősítette azt a fals csikoscsárdáspuskás imázst, amiből már sokunknak elege van. Nem jön miatta több portugál turista Magyarországra (amúgy is csak egy hangyányi nemzet), mintahogy a Copacabanara se Pelé miatt utazunk.
Előzmény: winemaster (134)
eftárs Creative Commons License 2004.01.30 0 0 137
"Csak azt felejti el ez a mocsok"

Pallagi egy médiapatkány.

Előzmény: norccss (116)
royalgriffin Creative Commons License 2004.01.30 0 0 136
a linkeket kifelejtettem:

jobbik.net
jmmr.fw.hu

Előzmény: royalgriffin (135)
royalgriffin Creative Commons License 2004.01.30 0 0 135
Több olyan médiafigyelő csoport kellene, mint a Jobbiké, akik azonnal lecsapnának a ballib hazugságokra és mocskolódásra!

winemaster Creative Commons License 2004.01.30 0 0 134
Hát ezé...
Előzmény: phallus impudicus (133)
phallus impudicus Creative Commons License 2004.01.30 0 0 133
de az ő magyarságát minimum kétségbe vonom
Oszt mé?
Előzmény: norccss (130)
McMahon Creative Commons License 2004.01.30 0 0 132
Ne vedd kioktatásnak, de a mocsok média és a média mocsok az más.
A médiamocsok, az egy olyan salakanyag, amit a sok jobbos meg balos média kiad magából.
A mocsok média az teljesen más!
Előzmény: discus (131)
discus Creative Commons License 2004.01.30 0 0 131
Nem jó a cim! Ezt úgy kellene irni: mocsok média.
A futballt ki nem állhatom, de sportolok. Versenyről akartunk tudósittatni, hogy kicsit népszerűsitsük a sportot. 300 rugóért irtak is volna egy rövid cikket. Mikor két barátunk meghalt tavaly, akkor ingyen minden hazugságot lehoztak, anélkül, hogy akár 1 szakértőt is megkérdeztek volna. Sajnos ezt az alpári ujságirást, TV közvetitést fogadja el a nép, mert gyerek korában nem tanitották meg az értékek felismerésére. Ez nem európa, ez a sötét szovjet behatás.
norccss Creative Commons License 2004.01.29 0 0 130
"Te pedig azt felejtesd el a fene nagy empátiáddal, hogy akit te "mocsoknak" nevezel szintén egy EMBER(társad) magyar szülőkkel, magyar barátokkal."
Igazad van, a szülei lehet hogy tényleg magyarok voltak, de az ő magyarságát minimum kétségbe vonom.
Másrészt pedig nem mocsok haláltusáját hozta címlapon nevezett szennylap.

Előzmény: elbéjé (123)
winemaster Creative Commons License 2004.01.29 0 0 129
Ez nem a fociról szol hanem az emberségről.
Előzmény: phallus impudicus (128)
phallus impudicus Creative Commons License 2004.01.29 0 0 128
hogy játsszon két meccset a Benficában, mert attól fogva ő az atyaúristen.

én magyarként szégyellem magam, hogy nálunk közel sem kapott ilyen megbecsülést.

Az talán nem is olyan nagy baj. Nem igazán irigylem a portugálok focivallását.

Előzmény: phallus impudicus (127)
phallus impudicus Creative Commons License 2004.01.29 0 0 127
hogy játsszon két meccset a Benficában, mert attól fogva ő az atyaúristen.

én magyarként szégyellem magam, hogy nálunk közel sem kapott ilyen megbecsülést.

Az talán nem is olyan nagy baj. Nem igazán irigylem a portugálok focivallását.

Előzmény: levi bá (125)
winemaster Creative Commons License 2004.01.29 0 0 126
Ez miböl derül ki?
levi bá Creative Commons License 2004.01.28 0 0 125
2 héttel ezelőtt csinált vele interjút az NS. Idevágtam egy részletet, ami sok mindent elárul a portugálok foci- és futballistaszeretetéről.
"– Nem bánja, hogy aláírt a Benficához?
– Ezt nem lehet bánni, még ebben a helyzetben sem. Minden portugál gyereknek az a vágya, hogy játsszon két meccset a Benficában, mert attól fogva ő az atyaúristen. Illetve ugyanez elmondható a Portóról is."
Úgyhogy, mi csak ámulunk és bámulunk, hogy milyen szeretetben részesítik Mikit és mennyire tisztelték, és bevallom én magyarként szégyellem magam, hogy nálunk közel sem kapott ilyen megbecsülést. A halálhíre is csak x. hír volt a legtöbb adón, és elintézték 2 mondattal, közben meg a portugál lapok és TV-k csak róla emlékeztek, nem is beszélve a Benfica-szurkolók elképesztő szeretet-megnyilvánulásáról. Voltam Portugáliában és tapasztaltam, hogy mennyire kedves és közvetlen a portugál átlagember, és ez most is bebizonyosodott. Ott valahogy másabb az értékrendszer, mint nálunk. Pl. egy ilyen Blikk-fotó leközlésénél ott szerintem lincselés lenne a vége, de nem is mernének ilyet leközölni. Nekem, mint magyar embernek nagyon fáj ez az egész és ilyenkor nem jó magyarnak lenni, bármennyire is fájó kimondanom. Komolyan mondom, mintha nem is egy ismert magyar halt volna meg, aki ráadásul igen nagy hírnevet szerzett nekünk Portugáliában, még ha itthon sokan pocskondiázták is. Nyugodj békében Miki! Halálomig kapsz egy kis szegletet a szívemben, és más jóérzésű honfitársaiméban is. Isten Veled!
elbéjé Creative Commons License 2004.01.28 0 0 124
felejtesd=felejted
elbéjé Creative Commons License 2004.01.28 0 0 123
"Csak azt felejti el ez a mocsok, hogy ez a fiú magyar , magyar szülőkkel, magyar barátokkal. "

Te pedig azt felejtesd el a fene nagy empátiáddal, hogy akit te "mocsoknak" nevezel szintén egy EMBER(társad) magyar szülőkkel, magyar barátokkal.

gyopárkocsond Creative Commons License 2004.01.28 0 0 122
kérdés mi lesz holnap. PAllagi üzleti érzékből hajtva mea culpa-zni fog (túl nagy az ellenállás a véleményével szemben), vagy mégjobban fogja kötni a kutyát a karóhoz. Végülis teljesen mindegy...leszerepelt!
Előzmény: levi bá (121)
levi bá Creative Commons License 2004.01.28 0 0 121
Blikk, RTL: kizárva

Budapest, január 28., 13.30 Ingyenes emlékfüzettel készülnek a győriek.

A sajtó több képviselője fogadta a Benfica különgépét a ferihegyi repülőtéren. Információnk szerint a család kérésére a Blikk és az RTL Klub munkatársait nem engedték közel Fehér Miklós koporsójához.
Győrből származó hír szerint a teremtorna hétvégi döntőjére ingyenes emlékfüzettel készül az ETO. Tarsoly Csaba klubelnök elmondta, hogy az ötezer példányban megjelenő lapot a debreceni döntőre kilátogató szurkolók közt osztják szét.

tüzes fal Creative Commons License 2004.01.28 0 0 120
Hát én nem vagyok a Gyurcsány beszédére kíváncsi.
Előzmény: antall (104)
tüzes fal Creative Commons License 2004.01.28 0 0 119
Miért ne nézhetne meg egy temetést az ember a tévében?
Pl. a duna tévét vagy a hír-tv-t alkalmasnak tartom arra, hogy normálisan kegyelettel közvetítsen egy temetést.

A te logikád szerint pl. Dr. Antall József néhai miniszterelnök temetését is azért közvetítették, hogy mégegy bőrt lehúzzanak róla...

Az ember ha már elmenni nem tud, vagy nem akar, legalább megnézné és ezzel is kifejezhetné a kegyeletét.
Vagy csak az számít, hogy ki megy el?

Előzmény: Gép-ész (99)
dekóder Creative Commons License 2004.01.28 0 0 118
"ehhez nem volt szükségünk Pallagi", Bánó András és Müller Tibor Blikkjére.
Előzmény: Törölt nick (117)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.28 0 0 117
szánalmas magyarázkodás egy mocskos lépés miatt. Nem tudok egyebet mondani.
Más tragédiáját, drámáját, kiszolgáltaott helyzetét a példányszám növelésére használni... ennek semmi köze sincs az "empátiához", és meg vagyok róla győződve, hogy az empátia a halálhír hallatán is megvolt a sportszerető emberek nagy többségében, ehhez nem volt szükségünk Pallagi Blikkjére
norccss Creative Commons License 2004.01.28 0 0 116
"A mai napon is vállalhatónak tartom a lap címlapját" - reagált Péterfalvi Attila közleményére Pallagi Ferenc az Indexnek. A Blikk főszerkesztője úgy véli, az emberi drámát ábrázolták a képpel, ami empátiát keltett és fokozta a részvétet

Csak azt felejti el ez a mocsok, hogy ez a fiú magyar , magyar szülőkkel, magyar barátokkal.

dekóder Creative Commons License 2004.01.28 0 0 115
ELnézést, nem MTV; Sport1
Előzmény: dekóder (111)
ohrana Creative Commons License 2004.01.28 0 0 114
Megérzésem azt súgja, hogy a beszédben szerepet fog kapni az Orbánkormány kártétele. (Csak azért nem írom, hogy hangsúlyos szerepet kap, mert azt nem lehet egzaktul mérni.)
Egy üveg pezsgőt teszek rá.

o

Előzmény: dekóder (111)
dekóder Creative Commons License 2004.01.28 0 0 113
"az emberi drámát ábrázolták a képpel, ami empátiát keltett és fokozta a részvétet" - mondja P.F. büntetlen előéletű budapesti lakos, de a mondat nem teljes. Így kellett volna: "az emberi drámát ábrázolták a képpel, ami empátiát keltett és fokozta a részvétet, a haldokló képe mellé tördelt meztelen nő fotójával pedig a közízlést kívánták trenírozni kicsit."
:-(
Előzmény: gyopárkocsond (109)
ohrana Creative Commons License 2004.01.28 0 0 112
Ez van. Vannak emberek, akiknek nincs erkölcsi érzékük (ezek valamiért hemzsegnek a médiában, és a politikában).
Egy féregtől nem lehet megkövetelni, hogy sasmadárként szálljon.
Csak az a baj, hogy mikor őket bántják, mindjárt rögtön marha érzékenyek lesznek - igazán nagyon-nagyon nem értem, hogy miért nem perelték még be a családtagok, barátok.
És azt sem értem, hogy ezek a véglények miért nem tudnak ilyen fasza kemények lenni Tasnádival, Gyurcsánnyal, vagy akár a kínaiakkal? (Talán mert akkor nem egy meg-sem-indított-per lebegne a fejük fölött, hanem meglátogatná őket a Melák?)

o

Előzmény: gyopárkocsond (109)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!