Leevee: Hú de jó ötlet ez a szavazzunk a leggyengébbre. Így tényleg nem lehetne bebetonozni a "tabellát". Most szerintem a szavazótábor és szimpatizánsok száma dönti el az állást. A fordított nézőpont pedig megnehezítené ezt a dolgot. Szerintem nyomni kéne a tv2 felé, mert már nagyon unalmas, hogy Ibolyka messze vezeti a mezőnyt. Szerintem a közölt számok alapján a vélt támogatottsági sorrend: Ibi, Tvera, Svera, Evelyne, Gáspár Lacika.
Aki már idáig eljutott, az mind tehetséges. Nem velük van a baj, mégcsak nem is a közönséggel, hanem a szavazási rendszerrel. Milyen már az, hogy szavazni kell a legjobbra, majd a legkevesebb szavazatot kapó kiesik??!! Ha azt akarják, hogy minden héten a leggyengébb essen ki, mondják azt, hogy szavazzunk a leggyengébbre!!
Ha ez így lenne, tuti biztos vagyok, hogy nem így állna a "tabella"!
Oláh Ibolya jól énekel, csak legutóbb baszott készülni és egy hihetetlen primitív dolgot nyomott le a színpadon. DE amíg még ezzel is ő nyer, addig nincs semmi baj... DE akkor is a Dorina volt a legjobb!!!:)
Én úgy gondolom, hogy Oláh Ibolya zeneileg nulla, de szerintem a szakért? "fülek is ezt mondják". Ha ?t kiszavazzák, akkor az ténylegesen zenei ízlésr?l fog árulkodni, az eddigi szavazatait nem a zenei színvonala miatt kapta, hanem mert szimpi laza csaj, az egyetlen a társaságban, aki nem parázik. Ezzel nem akarok megbántani, nagyon kellemes amit csinál, de nekem van kapásból 5 ismer?söm, aki ilyen színvonalon gitározgat és énekel nyaranta a tábortüzi berúgásoknál.
Én bírtam ezt a Dorinát... Sajnáltam, hogy kiesett... Szerintem tényleg ő volt a legjobb! DE mindegy. Tegnap is hazaküldték a MUjahidet, pedig nála szerintem tényleg kevés embernek van jobb hangja... NEm értem az embereket, de őszintén... Pl. ott van az a Henrietta... És akkor a Dorina meg a MUjahid esik ki... Ennyit erről! Ha most legközelebb az OLáh Ibolyát is hazaküldik az emberek, akkor tényleg elszégyellem magam az ország zenei ízlése miatt...
Természetes, hogy elmegyünk megnézni! :) Tegnap Settenkedő is kifejtette, hogy mekkora hatalmas ostobaság volt a közönségtől, hogy Dorinát kiejtette. Igaz, igaz a hazai közízlés ilyen!
ismerem a lányt, tehetséges, de még rutintalan kicsit. viszont február 14-én játszanak a numb nevű zenekarával a pesti est caféban a fish! vendégeként. lehet csekkolni, a saját nótáik jók szerintem.
Aki ennyire védi ezt a lányt, az minimum basszusgitározik az együttesében:)
Pedig múlt szombaton nem volt jó a Dorina, még a Leslie is jobb volt nála a béna közönségénekeltetésével. Dorina
-túl fiatal még a rock-díva szerephez,
-túl direkt a No Doubt-figurája (és sajnos csak ez az egy van neki),
-és eccerűen szarul énekelte a Beatles dalt. Nagyon részeg karaoke-szinten.
Kiesett a Megasztár!
Az egyetlen erre a pályára alkalmas tehetség kiesett. Egyesek úgy gondolják, hogy egy jazz-énekesből kell megasztárt "csinálni"! Rendben, csak elfelejtik közben, hogy egy popsztárnak/popdívának operaénekesnek kell lennie. Fontos a színpadi rátermettség, alak, arc, egyéniség is. Galambos Dorina ez volt. Bocsánat, most is az és lemeze is lesz, mert megérdemli.