Valahol hallottam, hogy a Népszabadságba be lehet küldeni kátyús fotókat. Valami pályázat van, a hónap legszebb kátyúját keresik, persze idézőjelben. Kíváncsi vagyok, mit szól a Főkefe, hogy bohócot csinálnak belőle. Választék mindenesetre van.
Róna-Fogarasi sarok. Ha a Rónán megyünk az Egressy felé, a keresztezôdésen túl lévô zebránál. Olyan lavór méretű lehet.
72 óránál régebben van ott. :-(
Üdv!
Kőbánya:Kápolna-Óhegy-Kada utca-Maglódi út-Élessarok-Fehér út.Fölvetődöt a kérdés,jelezni kéne hol nincsenek likak.Hungaroring.
Más!A legutobbi télen hallgattam 1 müsort a rádióban.Nyilatkozott az aszfalt restaurátor cég SZÓVIVŐJE!!!(mert nekik erre is tellik)hogy néz ki a dolog.A következőképen:kiemelt útszakaszokon( ahol BKV járat mozog)non-stop zajlik az ellenőrzés és 24 órán belül támad a kátyuelhárító kommandó.Egyébb területeken 72 órán belül eltüntetik a krátereket.No komment!Köszönöm!
Naja a müszaki tanárom mondta még az MHSZ-ben anno,hogy a kátyut jelző táblát az országhatáron a belépésnél kellene felrakni, a kilépésnél meg érvénytelenítő táblát.
Rengeteg színesfémet lehetne spórólni.
hehe, Budapestet akartam írni én is. :-))) ill. ez inkább :-((((
De egy konkrét, ami nem is kátyú, hanem csatornafedél és kb. 5-10 éve ilyen.
Hungária krt. Árpád-híd felé, Lehel út után, Honvéd kórház elôtt. A legbelsô sávban a bal keréknél van egy csatornafedél ugyancsak mélyen. Onnan lehet beazonosítani, hogy majdnem pont fölötte van egy villanydrót, ami a többinél láthatóan vastagabb.
Hungária Krt, legszélső sáv, Népstadiontól a Kőbányai út felé, a MOL kút előtt közvetlenül, a jobb keréknél. Akkora, hogy egy kispolski eltűnne benne. Múlt héten sikeresen nem vettem észre, mert rossz volt a megvilágítása éjszaka. Vigyázzatok, mert ha a szabályos 70-nel keresztülmentek rajta, nem biztos, hogy megússzátok.
Ja, múlt heti az infó, ma mentem arra, direkt néztem, megvan-e még, de egy kamion miatt nem láttam.
Budaorsi ut, kulso sav, a laktanya bejarata utan nem sokkal.
Bem rkp, kozepso sav, a Margit-hid elott, eszak fele. Ambator az ott mar nem is ut hanem katyuk es foltozott katyuk osszessege.