Keresés

Részletes keresés

Magnat Creative Commons License 2004.02.09 0 0 11
Alapszabály: RAM-ból sosincs elég. :-)
1ébként én legöbbet Armyval játszom, az elmegy 512 megán, de 1 giga az optimális neki. A max, amit win alatt használni tudsz, ha jól tudom, 2 giga. (32 biten 4 giga címezhető, de 2-t lefoglal magának a címtartományból. Úgy tudom, van valami paraméter, amivel ez az arány 3:1-re módosítható. De buherálás nélkül 2 giga. Ha ez nem így van, javítsatok ki) Szóval 1 és 2 giga között tudsz vacillálni. Én 1el kezdenék, ha valami röcög, akkor bővítenék.
Előzmény: Vasarnap (10)
Vasarnap Creative Commons License 2004.01.31 0 0 10
Sziasztok!

Ha mar itt tartunk mit szoltok ehhez a parositashoz:
Gigabyte GA-8KNXP alaplap + P4 3.0GHZ
a masik kerdes mennyi memoriat kellene beleraknom hogy minden optimalisan menjen, csak (jatek)
Egyebkent 400mhz dual channel kingston-ra gondoltam.

Meg egy kerdes: gondolom nem sok kulonbseget vennek eszre ha 2G vagy 3G ramot tennek bele.
Tehat ha valaki megtudna mondani hogy mennyi lenne az a hatar ahol a jatekok a leggyorsabban futnanak,es azon felul hiaba pakolnek bele ramot, akkor sem lenne valtozas, ha csak nem videotomoritest vegeznek, stb. de azt nem fogok szoval csak jatekra kellene.
Elore is koszi

cool28 Creative Commons License 2004.01.22 0 0 9
Gondolkodom majd még rajta, nem kapkom el ezt.
Panzermeyer Creative Commons License 2004.01.21 0 0 8
na erre gondoltam, mert nem tudtam hogy van-e már alaplapod
én 30-nál többet nem adnék egy processzorért, ilyen áron megéri
Előzmény: cool28 (7)
cool28 Creative Commons License 2004.01.21 0 0 7
Igaz, amit mondtok, csak az AMD-t nem tudom belerakni. Akkor már alaplapot is kéne cserélni, az meg még jó nekem. Csak egy jó teljesítményű, gyors processzort akarok belerakni. A P4 meg ilyen. (Jelenleg cerkám van. Köszönöm a véleményeket! :)
Előzmény: Magnat (6)
Magnat Creative Commons License 2004.01.21 0 0 6
Nézd, én a szerintem reális árát így képezném. Azt nem tudom megmondani, h neked konkrétan megéri-e, ezt neked kell eldöntened. Én magamnak speciel nem vennék P4-et, mert elég a Cerka is. Az is megfontolandó, amit Panzermeyer kartács mondott. Bár jómagam már évek óta Intelt veszek, de állítólag tényleg nincs már inkompatbilitási probléma, és jóval olcsóbb.

Ha rám hallgatsz, úgyis azt veszel, amit akarsz ... :-)

Előzmény: cool28 (4)
Panzermeyer Creative Commons License 2004.01.21 0 0 5
feleennyiből veszel egy ugyanilyen teljesítményű Athlon XP-t, bár nemtudom hogy eddig is P4-ed volt-e de ha uj gépbe veszed akkor inkább AMD-t ajánlanék, mert 35-ből megveszed az alaplapot meg a procit is...
Előzmény: cool28 (4)
cool28 Creative Commons License 2004.01.21 0 0 4
Szerinted akkor a 30-32 az korrekt ár? A garancia az rendben van. Tehát nekem megéri véleményed szerint?
Előzmény: Magnat (3)
Magnat Creative Commons License 2004.01.21 0 0 3
Bocsi, azt hittem, Cerka.
Csak a pontosság kedvéért, 36+fa az 45. :-)
Ha van rá még mondjuk fél év, akkor én mondjuk 28-30+áfáért venném meg számlával. Persze ha nem kell neked számla (garilevelet akkor is kérd el!), akkor lehet "zsebbe" 28-30k. Persze ha jó barátod, akkor úgyis megmondja (vagy esetleg te is tudod), h ő visszaigényelte-e belőle az áfát. Ha nem, akkor én a bruttóból indulnék ki, ha igen, akkor a nettóból.
Előzmény: cool28 (2)
cool28 Creative Commons License 2004.01.21 0 0 2
Ez nem cerka, hanem eredeti Intel P4. Van még rá garancia. Te hogy gondolod? Mennyit ér? Az új ára 36+Áfa. Kb. 42 bruttó. De ezt üzlete válogatja.
Előzmény: Magnat (1)
Magnat Creative Commons License 2004.01.21 0 0 1
Hi,

Egy dobozos 2.4 Celkó kb 18-19K+áfa körül van.Gari van még rá? Ha igen, és számlát is ad, akkor mondjuk a bruttó árból vonj le 20-30%-ot. (attól függ, mennyi gari van még rá) Ha nem ad számlát, akkor a nettó árral számolj, főleg, ha tudod, h nem magánszemélyként vette. Esetleg nézz szét, h Aproneten mennyiért megy ...

Előzmény: cool28 (0)
cool28 Creative Commons License 2004.01.21 0 0 0
Üdv mindenkinek.
Arról lenne szó, hogy ajánlottak nekem egy processzort, mégpedig egy IntelP4 2.4 GHz-est. Hűtővel együtt. Szerintetek mennyit ér? Ja, használt a proci, néhány hónapos. De ettől még semmi baja. Mi az a határ (pénzben) amit érdemes adni érte? Most annyira nem vagyok képben, mert mindenhol más árat mondanak.
Köszike!
O.Z.P. Creative Commons License 2004.01.21 0 0 topiknyitó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!