Berek Patriciát hallgatni olyan, mintha a mesterséges, komputer női hang által "felolvasott" szöveget hallgatnánk.
Eléggé irritáló a lingvisztikai szakértő fülek számára.
Vannak nála kellemetlenebb beszédpojácák is sajnos az elektronikus médiában. Pl. Sárán Judit valami borzalom, ahogyan artikulál affektálva! A beszédhibákat hóbortból felvett médiabohócokról nem is szólva. De mennyien vannak ám! 🙄😤😢
Vanak akiknek nem tetszik a Pat, ők nyilván sikertelen, irigy emberek, akik szeretnének koszorút, meg beszédhibát, meg irritáló hanghordozást, meg állást a Rádióban.
A sikeresek pedig semmi kivetnivalót nem találnak a beszédhibás rádiósokban, van koszorújuk, állásuk, sajnálnak minket és egy ilyen sovánka beszólásért képesek nicket regisztrálni.
Én asszem inkább maradok sikertelen, kedves patpárti koszorús olvtársam!
Ennyi irigy embert, mint amennyi itt van, nem láttam egyszerre egy helyen még eddig. Szinte sír az irigység a beírt szavakból. Meghallgattam Berek Patrícia műsorát, semmi kivetni valót nem találtam benne. Szerintem, akik itt megszólaltak, szeretnének egy pár levélkét a sikeres emberek babérkoszorújából magukénak tudni, de tehetség hiányában csak itt képesek sikerélményhez jutni. Szánalmasak.
Régebben, amikor még volt Kondor Kátya és Perjés Klára, és a Krónikákat a FIDESZ székházban szerkesztették, akkor Berek Patrícica általában az MDF háza táján legyeskedett.
Nem volt olyan madöfös sajtótájékoztató amitől Patríciánk a riadt kenguruhangján ne tudósított volna.
Aztán amikor kiderült hogy Ibolya mégsem olyan jó ember, mint amilyennek valaki szerette volna őt, akkor Patrícica is elmaradt a Democsokrata Fórumtól.
Azért olyan szerencsénk nincs, hogy ne lenne benne a krónikákban!
Mi volt itt, törlés????? Mintha hiányozna néhány bejegyzés.
Egy röpke kérdés: az a "rádióriporter", akinek a kormányszóvivő nagyon türelmesen háromszor mondja el ugyanazt és még negyedszer is felteszi a hülye kérdést, az vajon alkalmas a posztjára?
Muci, azt nem mondta még neked senki, hogy az újságíróetika (he-he-he) fontos része, hogy saját piti problémákkal nem szórakoztatjuk a kuncsaftjainkat?
Gondolod, hogy érdekelte ma reggel az országot az, hogy levett téged egy villanyszerelő és még le is tegezett?
Pulitzer-díjat a most lement tényfeltáró-leleplező riportnak!
(Patrícia körbejárta azt az épületet, ahol a felvételi feladatokat őriztetik, megpróbált bekukucskálni az ablakon, de nem látott semmit és halált megvető bátorsággal próbálta megszólaltatni a biztonsági őröket)
Majd egyszer elmegyek az MDF valamelyik sajtótájékoztatójára, megnézem közelről, sőt, megkérem, hogy mondja bele az arcomba, hogy sajtótájékoztató :)))))))