Keresés

Részletes keresés

v_peti Creative Commons License 2011.11.08 0 0 4

Ha újat veszel, akkor a bolt köteles átvenni a régit, de ha nem veszel, akkor szelektív gyűjtöhelyekre lenne célszerű elvinni, a kuka mellett csak színes fémgyűjtőkhöz kerül, de akkor a veszélyes hulladék nem lesz megelelően feldogozva.

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.21 0 0 3
Igne, kuka mellé. Alapszabály, hogy a tápkábelt illik tőből levágni, ennyi óvintézkedést kell csak tenni.
Evil Rabbit Creative Commons License 2004.01.21 0 0 2
A kuka melle, azt' kesz.

Mi a kenyeret oda szoktuk tenni kulon zacsiban, mindig nagyon hamar elviszik. Multkor, amikor a ledobtam a cuccot a kuka melle, egy az utcankban setalo hiperaktiv kozepkoru ur elkezdett jol lecseszni, hogy miert nem a kukaba dobom. Sot, az elso mondat az a kifejezetten megalazo szandeku "Most felveszed, es beteszed a kukaba" volt. A teny, hogy a sajat otthonom elott, a mi (es a lakotarsak) kukajanak ugyeben egy vadidegen le mert dorongolni, annyira megdobbentett, hogy elvesztettem a higgadtsagomat. Nemigen szoktam anyazni, de most beszalltam a "ordibaljunk egymas arcaba es vonjuk magunkra a szenzaciora mindig ehes jarokelok figyelmet"-jatekba.

Szoval a kuka melle, ja.

Timna Creative Commons License 2004.01.21 0 0 1
én már raktam le rokkat junosztyot a szemetes mellé, még csak a másodikig gyalogoltam fel mire egy papa meg egy mami elvitte :)
Előzmény: öregSam (0)
öregSam Creative Commons License 2004.01.21 0 0 0
Dobd az RTL székháza elé, hátha a VV nyírta ki a szerencsétlent.
(Egyébként tedd a kuka mellé, onnan előbb-utóbb minden használható dolog eltünik.)
Előzmény: zeuszka (-)
zeuszka Creative Commons License 2004.01.21 0 0 topiknyitó
lehet, hogy hülye kérdés, de elromlott (sokadszorra) a tévém, és nem akarok rá többet költeni. a pótlása (legalábbis ideiglenesen) már megtörtént, viszont tárolóhelyiség hiányában nem tudom őrizgetni a következő lomtalanításig. egy szerelőnek felajánlottam, hogy vigye el, hátha fel tud belőle használni valamit, mert annyira még nem totálkáros, de ő lerázott.
a kukába meg csak nem akarom kivágni, nincs valakinek tippje, hová tudom vinni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!