Keresés

Részletes keresés

noir2 Creative Commons License 2004.01.20 0 0 27
bocs, de én vissza szoktam olvasni, csak a Tilos-afférra kérdeztem volna rá, mivel se Balog, se Réti, se Torgyán, se Deák nem hallatszott (számomra hallhatóan) ezzel kapcsolatban (Tilos...)
ezért

(ebben a közös listában pedig még mindig kételkedek)

Előzmény: White Falcon (26)
White Falcon Creative Commons License 2004.01.20 0 0 26
Ha visszább olvasol,látod,hogy arról volt,melyik FKGP-vel,vagy volt FKGP-sekkel nem tudott volna az MDF közös listát állítani
Előzmény: noir2 (25)
noir2 Creative Commons License 2004.01.20 0 0 25
ez meg miképp került ide?

(mondjuk azon kivül, hogy tényleg kuss van EU-választás, és szövetségesedés vonalon is)

Előzmény: White Falcon (24)
White Falcon Creative Commons License 2004.01.20 0 0 24
Egyelőre egy biztos: a Tilos szentesti afférja óta csend honol náluk...
Előzmény: szedlacsek2 (23)
szedlacsek2 Creative Commons License 2004.01.19 0 0 23
Csakhogy Balogh nem alkalmas vezérürünek...

Ezért is vánodorol pártról pártra...

Előzmény: White Falcon (22)
White Falcon Creative Commons License 2004.01.19 0 0 22
Én csak a tervet ismerem,a végrehajtás már bizonytalan,de az közismert,hogy egy radikális pártban a vezéralaktól lefelé bárki cserélhető.És perpillanat Réti után Balogh tűnt alkalmasnak
Előzmény: szedlacsek2 (21)
szedlacsek2 Creative Commons License 2004.01.19 0 0 21
Baloghnak ez nem fog menni... ahhoz nem elég fajsúlyos és szellemileg is sok neki...

Ismerem személyesen, ezért merem leírni...

Ő jó végrehajtó, de nem frontember!

Előzmény: White Falcon (20)
White Falcon Creative Commons License 2004.01.19 0 0 20
Ezt nem tudom megítélni,csak azt tudom,hogy az FKGP-elnöki posztot megtartani képtelen(és ezért talán kegyvesztett) Réti Miklós helyett a JMM mögött is álló pénzügyi csoport a városi értelmiséget megcélzó JMM után Balogh Nemzeti Szövetségében(ami itt is szélsőjobb párt volt,mint ahogy külföldön ma is az) próbálják restaurálni az eredetileg Torgyánra testált feladatot: a vidéki szavazókat megnyerni a szélsőjobbnak,mint a '30-as évek második kisgazdapártja(az első szélsőbalos volt)
Előzmény: szedlacsek2 (19)
szedlacsek2 Creative Commons License 2004.01.19 0 0 19
Balogh szvsz már azt sem tudja, hol a feje...

Csak kóvályog...

Előzmény: White Falcon (15)
toloba Creative Commons License 2004.01.19 0 0 18
Éljen Don Palesz!

Jól mondod!

Előzmény: Don Palesz (13)
toloba Creative Commons License 2004.01.19 0 0 17
Mer én ollan, de ollan OKOS vagyok...:)))
:DDDD
Előzmény: wizes (8)
noir2 Creative Commons License 2004.01.19 0 0 16
>>>>Deák József, a párt elnöke.

ennek ellenére azért én még megvárnám Torgyán-r.dombiparaszt-miniszterúr-József, és esetleg Lezsák, vagy Dávid-foci-Ibolya ez irányú bejelentéseit is

hátha máshogy is lehet ezt értelmezni
:O)

Előzmény: Turulmadár (-)
White Falcon Creative Commons License 2004.01.19 0 0 15
Azért még mindig jobb,mintha a Réti-féle párttal indulnának,vagy pl. Balogh(küldjegykonzervet) Gyulával:D
Előzmény: Turulmadár (7)
szedlacsek2 Creative Commons License 2004.01.19 0 0 14
Semmi baj a kisgazdákkal!

A kisgazda párt tagsága mindig is döntő hányadban tisztességes parasztemberekből állt!

Torgyán nélkül - az MDF mostani segítségével - még megmenekülhetnek.

Előzmény: Don Palesz (13)
Don Palesz Creative Commons License 2004.01.19 0 0 13
Mér, mi a baj a kisgazdákkal? Torgyánt kidobták, egymásikatisakineknemjuteszembeaneve kidobták. Én kimondottan örülök neki, hogy ezek a kis pártok rájöttek arra hogy csak úgy jelenthetnek alternatívát az MSZP-vel és a Fidesszel szemben, ha szövetséget kötnek. Jó lenne, ha még több kis párt csatlakozna a szövetséghez. Vagy kötelezően a két nagypártra kell szavazni?:)
Előzmény: Tamás (11)
Don Palesz Creative Commons License 2004.01.19 0 0 12
Nem tippelgetni kell, hanem rájuk szavazni és kész:)
Tamás Creative Commons License 2004.01.19 0 0 11
Hát, én nem értem, hogy az MDF-nek miért kell plusz súly ahhoz, hogy a koporsóba essen, de azzal, hogy magukra húzták a kisgarázdákat, véget ér a dülöngélés. Innen egyenes az út lefelé. :-(
krz Creative Commons License 2004.01.19 0 0 10
epp ez a jo (marmint a hircsend).
szepen mulik a botranyos kozelmult emleke, es akkor megint csak a patinas nev marad, mint vonzero.
Turulmadár Creative Commons License 2004.01.19 0 0 9
Nem hinném, hogy ez a nagy húzás bármiféle kihatással lenne a Fidesz győzelmi kilátásaira. :]
Előzmény: Törölt nick (5)
wizes Creative Commons License 2004.01.19 0 0 8
Tulképpen van benne valami amit mondasz.
Lehet, hugy hirtelen feltámadna az MDF (kevésbé kétlem, annyira lenullázták magukat ill. a Fidesz annyira felszívta őket.)
De a nullázást is le kellett lőni!!
;-)
wizes.
Előzmény: toloba (2)
Turulmadár Creative Commons License 2004.01.19 0 0 7
Hááát, szerintem ha az Fkgp bármiféle hatással wan a lista szereplésére, az semmiképpen sem pozitív. Szerwezetileg szétestek, az elutasítottságuk magas, a hírekben nem szerepelnek. Én inkább 5% alá tippelem őket.
Előzmény: krz (4)
bandifater Creative Commons License 2004.01.19 0 0 6
Hát kb. ugyanannyira hiteles, már ha ez számít illetve egyáltalán jelent még valamit politikai pártokra vonatkozóan.
Előzmény: krz (4)
krz Creative Commons License 2004.01.19 0 0 4
hitelesebb, mintha centrista konzervativ-liberalis csoportta mazolna at magat az mdf:)

szerintem ez igy bejuto lista lehet.

kvantum Creative Commons License 2004.01.19 0 0 3
szerintem a topikcím érthető - csak a ..dolog nem:-)
Előzmény: wizes (1)
toloba Creative Commons License 2004.01.19 0 0 2
Szerintem ne hidd.
Ha a kisgazdák szólni tudnak, lehet belőlük még valami. Ugyanis tudják azt sokan, hogy nem a FIDESZ az ami igazán az ő érdeküket képviseli. A jelenleg ott ülő megélhetési politikusaikban néhányan csalódtak már. Ha megfelelően szerveződni tudnak, elég rövid idő alatt hadrafoghatók a szimpatizánsaik.
Előzmény: wizes (0)
wizes Creative Commons License 2004.01.19 0 0 1
Hát ez a cím azé rejtélyes, hugy minél többen bekukkantsanak?
wizes.
wizes Creative Commons License 2004.01.19 0 0 0
Dupla nullák lesznek!
wizes.
Turulmadár Creative Commons License 2004.01.19 0 0 topiknyitó
Az MDF a kisgazdákkal indul az EP választáson

2004. január 19., hétfő, 15:14|Utolsó módosítás: 2004. január 19., hétfő, 15:17

Közös listán indít jelölteket az európai parlamenti választáson a kisgazda párt és az MDF. A pártszövetségnek tagja az MDF-ből korábban kivált Magyar Demokrata Néppárt és a Vállalkozók Pártja is. A pártszövetség tagjai a szavazatok 5-8 százalékára számítanak.

A Független Kisgazdapárt (FKGP) közös listán indul az európai parlamenti választáson a Magyar Demokrata Fórummal (MDF), a Magyar Demokrata Néppárttal (MDNP) és a Vállalkozók Pártjával - közölte hétfőn Deák József, a párt elnöke. A kisgazda párt elnöksége hétfői ülésén egyhangúlag támogatta az erről szóló megállapodás-tervezetet - mondta.

A közös listával öt-nyolc százalékos támogatottságra számítanak "a legrosszabb esetben is" - fogalmazott Deák. A következő elnökségi ülésen döntenek arról, hogy a jelöltek közül kiket javasolnak a listára, ám mindenképpen olyanokat fognak kiválasztani, akik eddigi politikai és szakmai pályafutásuk alapján méltóak az európai képviselői mandátumra - tette hozzá.

(MTI)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!