TILOS BIBLIA
Első zsoltár(kéretik karácsonykor,lehetőleg 24.-én este olvasgatni)
Lassan vége már a télnek
A keresztények még mindíg élnek
Megmondta a barangó
A terv végre hajtandó
Téli esték leple alatt
Indul a kommandós csapat
Fakeresztek porig égnek
Vígan vannak a legények
Sok a munka manapság
Most jön majd az Apátság
Katolikus,Jeho,Refo
Sok itt még a tenni való
De nem fárad el a kis csapat
Tilos powa(erő) velük marad
Mire vége lessz a télnek
Egy sem marad végre! Érted??
Hosszu hajam kiengedem
Transzparensem meglengetem
Hus van itten nem ember
Ha meghalok, remember
Orcamat te fel nem ismered,
Modtam mar? a fattyu istened!
Most nem mondom... csak allok,
Mekkora csavo vagyok, Baratok
Barango meg be volt baszva..
Na ennek se volt sok haszna
Frocsogott az oreg punk
ugy latszik,hogy kikattant
irtana a szegany para,
Hogy az ordog huzza a .....
Az a Barangó egy sötét nyomi alak megaz összes tilosos haverja. Nyúlbélák mint a matulaások és kész. A Jobbik Médiafigyelő Központ Honlapja is megmondta.)
Barangoló, barangoló,
Harangozó, harangozó,
Istent káromló,
Keresztből tűzifát hasitó,
Sokat piáló, majd a végén az asztalt lehányó,
Vigyázz jön a krampusz, és a végén pokolra jut,ó!
Ha minden szervezetet be lehetne tiltani egy-egy tagjának megnyilvánulása miatt,az összes polgári kör be lenne tiltva.Megjegyzem,én törvényi módositással betiltanám a polgári köröket.Egy valódi többpárti demokráciában teljesen értelmetlen,kizárólag fenyegetést jelent,amit demokraták nem engedhetnek meg maguknak.
Tilosnmak egy cserkész nóta, hogy tanuljanak valamit:
Százados Úr Sej Haj
Százados úr sej haj, százados úr ha fel ül a lovára.
Vissza tekint sej haj, vissza tekint az elfáradt bakára.
Ugye fiúk, szép élet a katona élet.
Csak az a baj sej haj, csak az a baj hogy nehéz a viselet.
Diófából sej haj, diófából nem csinálnak koporsót.
A bakának sej haj, a bakának nem írnak búcsúztatót.
Ágyúgolyó lesz annak a búcsuztatója.
Barna kislány sej haj, barna kislány lesz a megsiratója.
Berúgott a Barangó
Viktor kedve borongó
Betiltaná a Tilost
Felmutatná a pirost.
Pál apostol és a kártya?
Vagy Viktorka fordulása?
Magyar volt már
Vajktól kezdve?
Vagy csak István
tett a kedvre?
Berúgott a Barangó
Ország zúg sok harangtól
Körösök meg haragtól.
Pedig csak ágyúval
lőttek itt verébre,
ezért most itt a vége,
fuss el véle.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Lenin egy romhalmazból akrt paradicsomot csinálni,Sztálin egy kisebbségi komplexustól és megalomániától egyszerre szenvedő totalitárius,véresszájú tömeggyilkos volt,Rákosi egy gyáva törtető,aki képes volt bárkin átgázolni,Farkas és Gerő véresszájú tartaroszi ördögök voltak,Kádár pragmatista volt,Horn egyszerre retroverzív és önreformer,Kovács mindent adna a párthatalomért,Medgyessy pedig addig tolja a szekeret,amíg kifizetődő.
Ezért nem tudom,hogy lehet őket megismerni,ha egyszer én se akarom.Egy dologban azért tökéletesen igazad van: a szélsőbalon is ugyanúgy gyorsan megszabadulnak bárkitől.De azt nem is mondtam sosem,hogy ez csak a szélsőjobbra jellemző.Azt sem állítottam,hogy az MSZP híve lennék.És nem,az SZDSZ-é sem.
Az utóbbi 10 évben 4 embert ismertem,akik mind szélsőjobbosok voltak,a baj csak az volt,hogy elbuktak,és a felejtés homályában hirtelen Moszad-bérencek lettek.Addig persze ő volt a legjobb haver,az igaz hazafi.A MIÉP is elbukott,de ez a sors Damoklész kardjaként lebeg a JMM vagy a Nemzeti Szövetség felett is.Tragikomikus,hogy a szintén paranoid Szdsz-tagság egy része nem tudja,hogy az ő cselekedetük nélkül is ingatag formáció,bármi ami radikális,ahol racionalitás helyett ösztönből cselekszenek.
A Fidesz épp azzal gyengíti a Jobbikot,hogy az MSZP-től elpártoló szavazókat sikeresen integrálja.Ezen az állapoton nem lehet változtatni,egy ilyen akció persze csak tovább gyengítené a JMM pozícióit.Kivéve,ha épp ez a cél...
Már régen megakartam kérdezni tőled.
Te, melyik játékgyárat reklámozod?
A bemutatkozáshoz egy gnóm, plüss játékbabát raktál be.
Mikiegér bábúja nem lett volna jobb,szebb?
Ha oda akarsz kilyukadni, hogy igaz barátot a bolsik között lehet csak találni, bizonyára igazad van, mert erre történelmi példák sora található.
Gondoljunk csak Lenin, Sztálin munkásságára, de a hazaiakból Rákosi,Farkas, Gerő, Kádár, a maiak közül, Horn Kovács, Medgyessy.
Ezek egytől egyig példamutató magatartású emberek és elsősorban igaz barátok.
Az eseményeket nem most,hanem a kortanúk halála után kell hamisítani.Ekkora hülyeséget,hogy az antiszemitizmustól csöpögő,tüntetésen résztvevő pk-k helyett a Tilos maga égette a zászlót:D Félig igazad van: egy ember volt kinn,a trnszparensével,de azt fel is ismerték.A változatosság kedvéért gerinces lenne felvállalni a bukott hősöket is.Más esetben ne csodálkozz,ha egyszer majd te leszel a Moszad ügynöke.Ugyanis senki nem olyan könnyen pótolható,mint a radikális pártokban.Ahogy mi svábok mondjuk,"Vorsicht ist die Mutter der Porzelankiste!"
Azért a világért se hallgass rám.Már csak azért sem kell,mert a bukást követően így is úgyis lebaloldaliznak majd.Egy ilyen közösségben lenni olyan,mint egy klingon hajón,nevetgélünk,borozgatunk,de csak egyszer nézz félre,elvágják a torkod.Ez a fantasztikus bizalom:D
A Tilos elnézést kért a polgári köröktől, sőt barátságuk jeléül küldött nekik még egy izraeli zászlót is, amit előzékenységből rögtön rá dobott a tűzre, hogy ne legyen vele a későbbiekben gond.
Valóban, milyen blama lett volna pk. tüntetésre menni és izraeli zászlóval hazatérni.
Roppant udvariasak ezek a Tilososok.
A múlt héten a Tilos elnézést kért a pk-tól,amit azok el is fogadtak.Vagy csak nem nézi mindenki magára nézve kötelezőnek.Ez csupán hozzállás kérdése,meg az a fránya adott szó,ami tisztességes embert kötni szokott.Küldeni semmit kell,aki ezt küldte,önmagát határozta meg.Bajtai már rég nem is dolgozik a Tilosnál.Mástól sem volt olyan műsor,mint a Biciklis Század,szóval tulajdonképpen KI IS AKAR A MÁSIKBA BELERÚGNI?
Bajtai "Barangó" Zoltán, a Tilos Rádió "megmondóembere", aki szíve szerint kiirtaná az összes keresztényt, nemzetünk nagy költőit sem kíméli.
Kérünk minden jóérzésű embert, hogy a Magyar Kultúra közelgő ünnepe alkalmából valamely nagy költőnk egy versét borítékba zárva küldje el a Tilos Rádió címére
(1092 Budapest, Kinizsi u. 28.).
Hatvani Polgári Körök