Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.18 0 0 3
Biztos, hogy nem tudta volna, hiszen egy baloldali párt alkalmazottja
És mint tudjuk, csak ti ott a széljobb tájékon vagytok okosak.
Szánalmas!:-((
Előzmény: Luby (2)
Luby Creative Commons License 2004.01.18 0 0 2
Mennyi is kellene sürgősen? 120 milliárd? Nosza!
1990-től, pártállástól függetlenül az APEH vizsgálja felül parlamenti megbízatással a pubikációk alapján azonosítható 300 leggazdagabb ember (hirtelen ,óriási gyarapodás, szinte azonos az állami tulajdon értékvesztésével!)jövedelmének befolyó adó és járulék arányait.Az így nyert több százmilliárt forintból különítsenek el egy meghatározott összeget a fennt nevezettek eltartására a börtönökben, a többit pedig forgassák be a nemzetgazdaságba a hiányok pótlására és beruházásokba. Telefonon nem mondtam el,mert az a humán erőforrás, amit erre biztosítottak nem valószínű, hogy első hallásra le tudta volna kis golyóstollával jegyezni. Luby, aki Gábor
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.18 0 0 1
Ajjajjjajjjajjjj!!!
Előzmény: sydbaj (-)
kiski Creative Commons License 2004.01.18 0 0 0
He???

0

sydbaj Creative Commons License 2004.01.18 0 0 topiknyitó
Már kezdem elhitetni magammal hogy *PÁRTUNK ÉS KORMÁNYUMK* "demokratikus" formában probál gondoljodni!!( kezdetnek nem rossz)Mivel a joléti-proram-és-a-EU-netto-befizetés kezdi beárnyékolni a jövöt,igy szükséges kikérni a társadalom véleményét.
És feláll vala egy biztottság, nem kevés fizetésért, és megvizsgálja a bejelentéseket. Eltellik vala 1 hónap. Statisztikát készít, majd megvizsgálja az érintett területeket és koncepciót dolgoz ki. Eltellik vala 3 hónap. A koncepcióból végrehajtási terv készül hatástanulmánnyal együtt és kivülálló cégek közreműködésével, nem kevés pénzért. Eltellik vala újabb 3 hónap. A terv megvalósulási szakaszba lép. Újabb 3 hónap elteltével hatástanulmányt készítenek kivülálló cégek közreműködésével, nem kevés pénzért. Elkészül a tanulmány, azt értékelik és újabb terveket dolgoznak ki, hatástanulmányt"cirkulus vitiosus" készitenek!
És eljöve vala az újabb, ez évben már a második költségvetés ideje, s röviddel utánna a 2005-ös esztendő. Ha a problémék maradtak és az EU sem ugy sikerült ahogy tervezték::: akkor marad a slogen A ti lusataságotok, önzésetek és hiúságotok vezetett ide! A felelősök köztetek vannak!
Mint mindig..... a párt az tévedhetetlen!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!