Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.02.15 0 0 136
Hol vannak a jobboldalt alaptalanul rágalmazó balliberálisok elnézést kérő megszólalásai?

Hogy-hogy nem tolonganak most a topicban???

Törölt nick Creative Commons License 2004.02.15 0 0 135
Nem megmondtam, hogy a hó elolvad?
Előzmény: Conscience (134)
Conscience Creative Commons License 2004.02.15 0 0 134
Mi van ma ? Február 15. ?
Előzmény: YaMo (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.14 0 0 133
hát, a hó az már alighanem elolvad, mert +2 fok van odakint
Előzmény: YaMo (131)
luciluca Creative Commons License 2004.02.14 0 0 132
Nagyon remélem, hogy a szerző azóta kijózanodott!
Előzmény: Törölt nick (130)
YaMo Creative Commons License 2004.02.14 0 0 131

még van pár óra a napból bármi lehet...

Előzmény: Törölt nick (130)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.14 0 0 130
Cukorka hatása alatt...
Előzmény: luciluca (129)
luciluca Creative Commons License 2004.02.14 0 0 129

Jobbos TERROR:"Február 14én agyonlövünk"

Bálint (Valentin) nap alkalmából szeretettel... :(

rendes gyerek Creative Commons License 2004.02.13 0 0 128
Holnap lesz a nap.
kékbarisnya Creative Commons License 2004.01.21 0 0 127
Én is műbalhénak érzem a fenyegetősdit. Olvasta/látta vki a Főbelövendők kluja c. darabot? Az 50-es, 60-as években keletkezett, nem tudom ki volt a szerzője, francia azt hiszem. Talán Sartre. De a lényeg, közelgő rendszerváltásról van benne szó, ill. arról, kit akarnak eltenni láb alól a terroristák/forradalmárok. Sikk volt és fontosságtudat a főbelövendők közé tartozni.
Előzmény: Verhovay (124)
puzdra Creative Commons License 2004.01.21 0 0 125
„Az a hülye és aljas, ahogyan hamisítasz, hazudsz.
Bejegyzéseimet nem tagadom le, még a te hamisító beállításodban is érzékelhető, hogy igazak!” ÍROD

Az idézet, idézet. Magáért beszél mind. Attól, hogy neked esetleg más volt a szándékod, ahogy a reakciókból is olvashatod ilyennek látszol. Pontosan ahogy az első mondatodban írod.

Megint a magad belső világát vetíted ki, most éppen rám. Valami nincs rendben a fejedben.

Előzmény: figyelő (123)
Verhovay Creative Commons License 2004.01.20 0 0 124
Nem lennék meglepve, ha kiderülne, ez a fenyegetősdi is ugyanolyan werberi játék, mint a zászlósdi.
Műbalhé, ami folyik.
A tény pedig az, hogy eleddig kizárólag jobboldaliakat ért nem csak fenyegetés, hanem valódi támadás 1990 óta. Mégpedig számos alkalommal, de különösen a 2002-es választási kampányban, ahol a baseballütőtől az öklön át a gázpisztolyig terjedt a baloldali arzenál.
Szombaton ismét egy keresztény magyar hölgyet támadtak meg brutálisan, mert részt vett a magyar-és kereszténygyűlölő rádióadó előtti tüntetésen.
figyelő Creative Commons License 2004.01.20 0 0 123
Az a hülye és aljas, ahogyan hamisítasz, hazudsz.
Bejegyzéseimet nem tagadom le, még a te hamisító beállításodban is érzékelhető, hogy igazak!
Előzmény: puzdra (121)
Privatizáció Creative Commons License 2004.01.19 0 0 122

Kétlem, hogy lenne neki :)
Másfelől pedig kutyát sem érdekli :)
Előzmény: toloba (120)
puzdra Creative Commons License 2004.01.19 0 0 121
Örülök, hogy te is így látod.

A felsoroltak valamennyie idézet hozzászólásaidból. Az általad kifogásolt eredetije „ Gyűlölet a Tilos rádióban” címen található, a 4444 sorszámú hozzászólásod képében.

Előzmény: figyelő (119)
toloba Creative Commons License 2004.01.19 0 0 120
Kérdezd meg az urológusát. :))
Előzmény: Privatizáció (112)
figyelő Creative Commons License 2004.01.19 0 0 119
Csak a többieknek, 118. bej. esetleges megítéléséhez:

„…A vallásosság ilyen-olyan megítélése, a vele való ironizálás, gúnyolódás - különösen, ha a nyilvánvaló képmutatás kipellengérezése a szándék - nem gyűlölködés.
Ahogy a különböző világnézetek filozofikus vagy éppen humoros-szatirikus kritikája általában sem az…”

ÍROD az egyértelműen beazonosítható, zsidóságát önmeghatározó, milliók számára hallható keresztényirtást óhajtó kijelentésére.

A fenti szövegrész - a többihez hasonlóan - hamisító és hülye.

puzdra Creative Commons License 2004.01.19 0 0 118
„Egy ilyen üzenet nem véleménynyilvánítás, hanem életveszélyes genyegetés – büntetendő…” ÍROD a Gusztosnak küldött werberi üzenetről,-„ - remélem, lehet! - hogy előbb-utóbb az ilyen üzenetek közlői megtanulják, mi is az ára e perverz játéknak.”- folytatod aztán amúgy liberálisan.
de:

„…A vallásosság ilyen-olyan megítélése, a vele való ironizálás, gúnyolódás - különösen, ha a nyilvánvaló képmutatás kipellengérezése a szándék - nem gyűlölködés.
Ahogy a különböző világnézetek filozofikus vagy éppen humoros-szatirikus kritikája általában sem az…”

ÍROD az egyértelműen beazonosítható, zsidóságát önmeghatározó, milliók számára hallható keresztényirtást óhajtó kijelentésére.

Kevés topiclakó tudott az elmúlt 4 és fél év alatt beírásaival a sodromból kihozni, mondhatnám nem is volt ilyen. De ahogyan te ki tudod vetíteni beírásaidban a saját belső gyűlöletedet a vitapartneredre, vagy a politikai jobboldalra, őket címkézve fel a saját fogyatákosságaiddal, arra talán Werber is elismerően csettintene. Mintha Kende Péter folytatná beírásaidban a Viktor című förmedvényét. A stílus, a hangnem, a használt szavak, a szándék, az aljasság benne azonos. Aki nem hiszi, gyűjtse ki a hozzászólásaid, olvasson el csak néhányat belőle és megismerheti az elkötelezett vagy fizetett gyűlöletet.

Valamennyiünknek, akik idejárunk, minden egymás cukkolása, lemarházása ellenére, egy közös nevezője azért van. Úgy gondoljuk, hogy saját nézetünk az, amelynek felhasználásával Magyarország a legkönnyebben, leggyorsabban élheti meg sorsának jobbra fordulását.

Te kivétel vagy:

„Ez valami kereszténykedő (=kereszténységgyalázó) újnáci dumája?”
„…Abszolút világos azonban, hogy a kemény rasszisták, ha képesek racionálisan gondolkodni, a Fideszre szavaznak…”

„Orbán felelőssége (politikai és morális értelemben - már ha az utóbbi vele kapcsolatban egyáltalán értelmesen fölvethető) letagadhatatlan. Az ő kedvenc műsorában pofázik Lovas, az általa ajánlott neonáci hetilap hülyíti kergeköreit.Az ő utcáját borítja az újnyilas kiadványok tömkelege, az ő zenéjét előzi a Bencsik-félék muzsikája... Vastag a bőr a pofáján annak, aki ezeket a nyilvánvaló összefüggéseket letagadja vagy akárcsak bagatellizálja.”

„…Hírek szerint a köztévében újra műsort kap Siklósi Beatrix. Nála elszántabb, tudatosabb törvénysértőt a közmédiában nem találni, tán csak Kondort meg közvetlen vezetőtársait. Alkalmazása -hisz ezerszer igazolta alkalmatlanságát! - törvénysértés. Alkalmazása a tévé vezetőinek alkalmatlanságát is bizonyítja. …”

”…Az a böfögés az unalmas, amelyet te művelsz: ha hülye vagy ahhoz, hogy összevesd pl. a Vaú-t meg a vonatkozó törvényt, akkor ne pofázz….”

„ez amolyan fideszesen mocskos szöveg unalmas is”

„E levadászásnál - amelyre Horn megfelelően reagált - ezernyi ocsmányabb dolog hangzik el a kergekörökben, vezető politikusaitok egyetértésétől kísérve.
Mint a szekszárdi hídavatáson, ahol a Jel (nem volt muszáj meghallania sem!) egy közbeszólóval egyetértve megjegyezte: nem ártana egy magyar kormány sem... (Bekaphatja.)”

STB-STB

- Úgy adódott, hogy még karácsony előtt összefutottunk feleségemmel, a budaörsi Metroban Kende Péterrel, és egy nála jóval fiatalabb hölggyel. Mi a CD-k közt turkáltunk, amikor jöttek, 20 méteres körzetben mi négyen voltunk. Kende tolta a kocsit, állát a fényképről jól ismerten tartva, mintha tankot vezetett volna. Előbb lesöpört vele egy monitort, amelyik három magasról esett le a földre, majd nekitolta a mi bevásárlókocsinknak a sajátját, az meglökött bennünket, én elejtettem ami a kezemben volt, szóval mint elefánt a porcelánboltban, úgy közlekedett. Akkor figyeltem fel, hogy a hölgy folyamatosan fékezte: -nyugodtan Péter, mindenki minket figyel, -látod lelökted a monitort is. Kérj tőlük bocsánatot.-
Péter akkor valamit morgott az orra alatt - amit bocsánatkérésnek vettem – Semmi baj uram, mondtam, mi Önt pontosan ilyen embernek képzeltük.

Figyelő, közted és e hulladékember közt mindössze annyi a különbség, hogy melletted nincs aki fékezzen. Sürgősen keríts valakit, mert ilyen „fehérjehalmaznak”(idézet tőled) a nulla tolerancia meghirdetése nem sok jót jelent a jövőben.

Előzmény: figyelő (116)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.01.19 0 0 117
Állítólag Al Capone-nak volt 1 vérengzése ezen a szép napon...
Előzmény: Uránusz (80)
figyelő Creative Commons License 2004.01.19 0 0 116
Egy ilyen üzenet nem véleménynyilvánítás, hanem életveszélyes genyegetés - büntetendő. A feljelentésnek csak annyi értelme lehet - remélem, lehet! - hogy előbb-utóbb az ilyen üzenetek közlői megtanulják, mi is az ára e perverz játéknak.

S van még valami: hülyék mindenhol vannak, de ezek az üzenetek - sajnos - illeszkednek a magyar politikai jobboldal magatartásához. Mondhatnám: következnek belőle.

Előzmény: Privatizáció (112)
White Falcon Creative Commons License 2004.01.18 0 0 115
Hmm... február 14,egy zodiákus tán még azt állítaná,jóslatszerű időpont.Jövőre lesz 60 éve a várbeli eseményeknek,amit 1999 óta nem ünnepelhetnek kis hazánk neonáci szimpatizánsai.Létező csoport,de nem érdemes túllihegni,ugyanis az 1993-as nyílvános bukást követően a skinheadek már nem alkotják a szélsőjobb "nemzettest" részét,ezért támogatottságuk olyannyira alacsony,hogy gyakorlatilag senki sem támogatja.A radikalizmus sajátja ugyanis,hogy mindig csak aktuális hősei vannak,a bukottakat pedig egy kis "revízióval" később provokátornak,Moszad-ügynöknek állítják be,ez a gyakorlat folyik most pl. a MIÉP-nél is.Ellentétben a közhiedelemmel,a legtöbb antiszemita,xenofób és mizantróp nem fajul fizikai tettlegességhez,amíg nincs olyan rendszer,mint pl. Szálasi alatt.Hangosak? Igen,de ettől még nem érdemes túllihegni a dolgot.Az ilyen cikkeket olvasva,valahol egy Moszkva-közeli dácsában jót mosolyog az a volt szovjet ezredes,ma maffiavezér,hogy mennyire divatkellékként használják ebben az országban a pisztolygolyót.Mert ellentétben az alvilággal,ahol idáig mindenki meghalt,aki valaha is ilyet kapott,politikusaink és újságíróink haja szála sem görbült soha
Privatizáció Creative Commons License 2004.01.16 0 0 114

:D
Előzmény: qncogi (113)
qncogi Creative Commons License 2004.01.16 0 0 113
Odatette a Balog székére (csak elfelejtette), a Balog meg megtalálta és lett belőle rémülés.
Előzmény: Privatizáció (112)
Privatizáció Creative Commons License 2004.01.16 0 0 112

Nem is tudom hirtelen.
Gusztos feljelentését nem tartom jó lépésnek, úgyis csak az lesz belőle, hogy belefér a véleménnyilvánítás kategóriába, ejnyebejnye.

Grespik ügye vajon hol tart most?
Átadta a golyót vizsgálatra?
Megállapítottak már valamit a golyóról?
Milyen golyó volt?
Volt golyó?

Előzmény: Repkény (110)
LeRoi Creative Commons License 2004.01.16 0 0 111
azt hiszem ez megérdemli a hét hozzászólása címet:)))

ráadásul hibátlan látlelet a politikai csoportoknak nevezett bazári majmainkról

Előzmény: bandzsa halamandzsa (105)
Repkény Creative Commons License 2004.01.16 0 0 110
nem tudom melyik a rosszabb? (0 v 109)
Előzmény: Privatizáció (109)
Privatizáció Creative Commons License 2004.01.16 0 0 109

Képzelem a pisztolylőszer hogy megrémülhetett, amikor meglátta, hogy Grespikkel fenyegetik.
Előzmény: Repkény (108)
Repkény Creative Commons License 2004.01.16 0 0 108
2002-01-18 16:20:23
"Ma reggel a Pannon Rádióban Grespik László elmondta, hogy csakúgy mint Franka Tibor, ő is kapott egy pisztolylőszert egy névtelen levélben.
Grespik László elmondta, hogy az ügyben feljelentést tett, a nyomozás elindult.
(3) Sajnos csak levélben. A seggükből jobban nézett volna ki. :-)))"
forrás:
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9053386&uq=4

Előzmény: bandzsa halamandzsa (105)
figyelő Creative Commons License 2004.01.16 0 0 107
Kedvelem, ha valaki úgy szól bele ügyekbe, hogy fogalma sincs, miről és kivel is beszél...
Ez a szerencsétlen író meglehetősen degeneráltnak tűni számomra.
Előzmény: dekóder (100)
Privatizáció Creative Commons License 2004.01.16 0 0 106

Erre egy pontos forrást linkelj nekem, ez érdekel.
Előzmény: Qmanto (99)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!