Már el is felejtettem ezt a topikot, jó hogy felhoztad.
Salamon most ballagott az óvodából. Iskolába mégsem mehet, rákéne húznia egy évet. inkább úgy gondolták lányomék, hogy ráhúznak inkább Ausztráliában, így nyelvtudása is bővül Slomónak:o) Ez az óvódai búcsúkép, hátul a jele, a csillagok, most már határ a csillagos ég:o)))
Igazad van! A kezdetén még hatan voltunk, tényleg. De én arra a nyolcra gondoltam, akit te is írtál. :) A mostani hármat is eltaláltad. :) Malwin tavaly nyáron elköltözött tőlünk. Fruzsi pedig Pestre ment tanulni. Ő okosabb annál, hogy férjhez menjen. Nem vették fel a színművészetire, pedig ő színész akar lenni, egész pontosan musicalénekesnő. Azért választott polgári foglalkozást is, beadta a jelentkezést a Corvinusra közgazdász szakra, meg az ELTÉre matek szakra. Matekra fel is vették, de halaszt egy évet, mert felvették a Hetényibe segédszínész képzésre. Ez ugyan középsuli, de közelebb áll az álmai megvalósításához. Itt tart most. :)
Várjál, ki volt az a kilenc amikor elkezdtünk beszélgetni? Te, a férjed, az öt gyerek (illetve akkor még csak négy, Anna utána született)... vagy hogy ebben a topicban? Ja akkor ti a férjeddel, az öt gyerek, meg Bence, meg a vőjelölt? Mert akkor így jó... kijön.
Most akkor ki az a három? Te meg Tomi meg a kis Anna? És Malwin?
Szia! Milyen nagyok már! És persze milyen édesen alszanak! Sajnálom, hogy ilyen veszteség ért. Nekem csak a 3. lányom költözött el a hétvégén, de azt is megsirattam. Amikor elkezdtünk beszélgetni kilencen éltünk egy háztartásban, most hárman maradtunk. :( Én nemigen tudom bevállalni az unokákat, messze is vannak, helyem sincs. Azaz mit beszélek, hisz két hét múlva a lányoméknál vigyázok a három egy alomból való uncsikra. :D
Könnyű volt (mondjuk azt is mesélte, hogy a neheze alatt arra gondolt, milyen hülye volt, hogy újra vállalta ezt a rettenetet); utolsó nap még kertészkedett, aztán estefelé kiderült, hogy menni kell. Kb. egy órája volt bent a kórházban, mire meglett a babóka:))
És tényleg nagyon aranyosak, Bori simogatja, sapkát ad rá, a vendégeket büszkén odatereli, hogy csodálják az öcsköst :)
Hát éppen itt ültem ugye - elaltattam a cárevicset, és a gépemről éppen odalátni hogyan alszik, ilyenkor itt tötyörgök, mert irtóra szeretem nézni az alvó gyereket, nincsen annál megnyugtatóbb látvány... :-)
Hát te most nagyon boldog lehstsz ezzel két kis tüneménnyel. És könnyű volt a szülés?
Köszönöm! Büszke is vagyok majdnem mindegyikre. :) Sajnos ahogy velem bánnak, az viszont elszomorít. :( Valamit, valamikor, valahol nagyon elrontottam.
Gyönyörű kisfiú! Tényleg kár a hajáért, de majd ha kamasz lesz tuti hosszú haja lesz, csak azért is! :D Köszönöm a dicséretet! Én is imádom a hangját. Sajna a szakértőknek nem tetszik. :( Sorra elvérzik a meghallgatásokon, felvételiken. Viszont az érettségin minden írásbelije ötös eddig. :)
Igen, az apjára hasonlít, csak az arcmimikája a lányomé. És igen, már elváltak régen, még tavaly márciusban vagy mikor... azóta kétnaponta jön ide és foglalkozik a gyerekkel.
Ugye nem vagyok elfogult, ha azt mondom, hogy gyönyörű kisfiú?
Sajnos, ha egy kicsit is megnő a haja azonnal lenyírja a lányom, most is éppen kopasz... :-) Egyébként sokáig ő volt a csoport kedvence, az összes nagyfiú és naglány őt dédelgette meg anyáskodott-apáskodott vele, ez jól látszik a 10. és a 11. sz. képen is... (A ). számún ő van teljes egészében, és általában ilyen, vagy hisztizik, vagy így mosolyog.)
Ivánról itt láthatók képek, ovodai évzárón készültek, remélem megtaláljátok, hogy melyik ő a képeken... segítségül annyit, hogy rövid farmerban és hosszujjú fehér ingben van és a lábán a benti piros mamuszka van... :-)