Nekem az tetszik még mindig az Office 2003-as verziójában, hogy -- szemben az Office 2007-tel -- egyszerűbb és áttekinthetőbb a menürendszere, és könnyebb kiigazodni a kezelőfelületén.
((Van aki azt hozza fel ellenérvként, hogy a Office 2007-es verzióban már nincsen ott az "annyira zavaró"-nak tartott Office Segéd, de szerintem ez gyenge érv: a segéd az Office 2003-as verzióban -- és az előző kettőben (Office 97; Office 2002 vagy más néven Office XP) is -- nekem sokszor sokat segít (<<../segített) az általam éppen nagyon keresett súgótémák felkutatásában; aki meg tényleg zavarónak tartja, az a segédet el is rejtheti, vagy akár ki is kapcsolhatja... .))
Sziasztok! Az outlook levelezőben almappákat hozok létre, és úgy állítom be az üzenetszabályokat, hogy a jellemző levelek, külön-külön almappákba érkezzenek be! Azt szeretném kérdezni, hogy a szbályok megadásánál a speciális opcióknál mire jó a "csak a saját számítógépen" sor? Mert ezt sajnos mindíg be kell jeöljem ahhoz, hogy működjön a dolog?
Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek van 1 office 2007 -em aminek a Powerpoint bemutatót amit elküldtem 1 barátomnak hogy nézze meg és azt mondta hogy nem futtatja le a office 2003-a . És a kérdésem tehát az hogy az övében van a hiba vagy más office 2003 sem játsza majd le? Köszönöm szépen a segítségeteket! :)
Kiírta nekem az Outlook 2007, hogy a mappafájlom elérte a maximális méretét, és álljak neki rendet tenni. Le lehet valahogy lőni ezt a funkciót? Mármint persze felajánlja az archiválást, meg létrehozhatnék egy másik fájlt is, ahova át lehet pakolni a levelek egy részét, de felül lehet valahogy írni ezt a maximális határt?
Az idegesítőbb:
Vagy 5-6 éve többek között azért tértem át az Outlookra, mert az OE nem volt hajlandó bizonyos válaszüzenetekben a kacsacsőröket kitenni az idézett szöveg elé. Erre, láss csodát, most ugyanezt kezdi csinálni az Outlook is! Hogyan lehetne mégis rávenni a kacsacsőrözésre?
Sziasztok! Abban szeretnék segitséget kérni, hogy körlevélnél (Ofiice 2003 :( - nem szeretem... ) az adatforrásban (excel) milyen formátumura állitsam a dátumot, hogy a kész körlevelemben ne angolszász tip. legyen? Megőrülök ettől!!!
pl: születési idő: 12/09/1976 Köszi
Kiskedv
valalhol már egyszer kérdeztem: ha van egy jogtiszta Office 2003, használhatom legálisan az Office 2000-t?
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Kaptam egy pps filet. Ezt megnyitom PowePoinban. Az áttűnés beállításainál láom, hogy x.wav be van rakva aláfestőzenének. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a wav file-t hogyan tudnám kiszedni a fájlból?
Az Office 2003 egyenletszerkesztőjét használva Word-ből ha az egyenlet bármely részére a "szűk" szót írom, az Equation Editor 3.0 kijavítja "szűz"-re. Ezt a fajta automatikus javítást hol lehetnek kikapcsolni? Már mindenhol megpróbáltam, legalábbis azt hiszem. Egyébként Office XP alatt is jelentkezik a probléma, de lehet, hogy még a 2000-nél is. Előre is köszönöm a választ.
Üdv: a mostani (kiváló, IBM) notit használtan vettem, XP és Officew2003 rajta volt. --- Erről a Wind klónozásról sokat hallottam, a ChipMagazinban részletesen leírták, hogy kell - már ott sem értettem, és ott is írták: nehéz művelet.
Office túl mélyen beépül a rendszerbe, registryt telefirkálja, nem lehet csak úgy átmásolni.
Sok program van, ami telepítő nélkül is használható, az Office nem ezek közé tartozik. Lehetne klónozni az egész Windowst, de azt viszont más típusú hardveren problémás feléleszteni.
A menüsoron (vagy valamelyik eszköztáron) jobbklikk, a felbukkanó menübõl "Testreszabás", vagy hogy van ez a magyarban. Ebbõl az ablakból bármelyik menübe bármilyen parancsot be lehet húzni.
Apró dührohammal (h. ugyanis ezt megint ellenériznem kellett) megnézve: nem a Szerkesztés, hanem az első, magyar kiadásban (Fájl) "csoport???? parancsgyűjtő főparancs???? főrubrika????) nem tudom a nevét (dühroham)--- tehát az alól tűnt el. Thx
Üdv az értőknek. Egyszerű problémám, de nem megy. Word-ben a szerkesztés parancssorból (vagy nem abból, de mindegy, - tehát onnan, ahol volt és ahol lennie kell): eltűnt a "Mentés", és csak a "Mentés másképp" van, ami bonyodalmassá teszi a mentéseket. Kösz.
A problémám a következő az office2003 valamilyen (lehet fizikai esetleg a regisztery nem tudom megállapítani) sérülés következtében megdöglött. Egyik komponense sem működik, eltávolítani sem engedi magát. Tud-e valaki valamilyen megoldást, hogy lehet ilyen döglött office2003-at eltávolítani, hogy újra tudjam telepíteni. Állandóan a javítócsomagot kéri, de hiába mutatom meg neki, nem kell. A szovftver jogtiszta.
Kérem segítsen valaki! Igaz hogy nem Office 2003-as a kérésem, de hátha valakinek megvan. Sürgősen szükségem lenne Office 97-re méghozzá Angol nyelven. Ha valakinek meglenne, és volna oly szives és elküldené, nagyot segítene rajtam. Előre is köszönöm! Ide, vagy a tbesze@pro.hu -ra várom a választ.