Keresés

Részletes keresés

Bunuel Gambit Creative Commons License 2014.07.22 0 0 99

Mert úgy látom, nincs önálló topikja.

Előzmény: Bunuel Gambit (98)
Bunuel Gambit Creative Commons License 2014.07.22 0 0 98

Office 2007 előnyei?

Előzmény: Carina_S (97)
Carina_S Creative Commons License 2014.07.18 0 0 97

Nekem az tetszik még mindig az Office 2003-as verziójában, hogy -- szemben az Office 2007-tel -- egyszerűbb és áttekinthetőbb a menürendszere, és könnyebb kiigazodni a kezelőfelületén.

((Van aki azt hozza fel ellenérvként, hogy a Office 2007-es verzióban már nincsen ott az "annyira zavaró"-nak tartott Office Segéd, de szerintem ez gyenge érv: a segéd az Office 2003-as verzióban -- és az előző kettőben (Office 97; Office 2002 vagy más néven Office XP) is -- nekem sokszor sokat segít (<<../segített) az általam éppen nagyon keresett súgótémák felkutatásában; aki meg tényleg zavarónak tartja, az a segédet el is rejtheti, vagy akár ki is kapcsolhatja... .))

tt65 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 95

Sziasztok! Az outlook levelezőben almappákat hozok létre, és úgy állítom be az üzenetszabályokat, hogy a jellemző levelek, külön-külön almappákba érkezzenek be! Azt szeretném kérdezni, hogy a szbályok megadásánál a speciális opcióknál mire jó a "csak a saját számítógépen" sor? Mert ezt sajnos mindíg be kell jeöljem ahhoz, hogy működjön a dolog?

búvárszivattyú Creative Commons License 2008.02.10 0 0 94
Mentsd le 97-2003 kompatibilitási módban, különben a régebbi verziók értelemszerűen nem tudják megnyitni. Ez mindig is így volt az Officeban.
Előzmény: R O\'SULLIVAN (93)
R O\'SULLIVAN Creative Commons License 2008.02.09 0 0 93
Sziasztok! Segítséget kérnék tőletek van 1 office 2007 -em aminek a Powerpoint bemutatót amit elküldtem 1 barátomnak hogy nézze meg és azt mondta hogy nem futtatja le a office 2003-a . És a kérdésem tehát az hogy az övében van a hiba vagy más office 2003 sem játsza majd le? Köszönöm szépen a segítségeteket! :)
tt65 Creative Commons License 2008.02.05 0 0 92
Utóbbit én is szeretem, ez előző szerintem csak fikció. én még olyannal sosem találkoztam! Elméleti lehetőség, de a gyakorlatban nemigen fordul elő!
Előzmény: Via Galvani (89)
iloz Creative Commons License 2008.02.01 0 0 91

Két problémám is adódott.

A súlyosabb:

Kiírta nekem az Outlook 2007, hogy a mappafájlom elérte a maximális méretét, és álljak neki rendet tenni. Le lehet valahogy lőni ezt a funkciót? Mármint persze felajánlja az archiválást, meg létrehozhatnék egy másik fájlt is, ahova át lehet pakolni a levelek egy részét, de felül lehet valahogy írni ezt a maximális határt?

Az idegesítőbb:

Vagy 5-6 éve többek között azért tértem át az Outlookra, mert az OE nem volt hajlandó bizonyos válaszüzenetekben a kacsacsőröket kitenni az idézett szöveg elé. Erre, láss csodát, most ugyanezt kezdi csinálni az Outlook is! Hogyan lehetne mégis rávenni a kacsacsőrözésre?

kiskedvntf Creative Commons License 2007.12.13 0 0 90
Sziasztok!
Abban szeretnék segitséget kérni, hogy körlevélnél (Ofiice 2003 :( - nem szeretem... ) az adatforrásban (excel) milyen formátumura állitsam a dátumot, hogy a kész körlevelemben ne angolszász tip. legyen? Megőrülök ettől!!!

pl: születési idő: 12/09/1976
Köszi

Kiskedv

valalhol már egyszer kérdeztem: ha van egy jogtiszta Office 2003, használhatom legálisan az Office 2000-t?

Via Galvani Creative Commons License 2007.12.12 0 0 89
A "szűz" és a "szűk" bizonyos értelemben rokonértelmű szó. De ha már választani kell, én az utóbbit kedvelem.
Előzmény: j6w (87)
baybee Creative Commons License 2007.12.10 0 0 88
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Kaptam egy pps filet. Ezt megnyitom PowePoinban. Az áttűnés beállításainál láom, hogy x.wav be van rakva aláfestőzenének. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a wav file-t hogyan tudnám kiszedni a fájlból?
j6w Creative Commons License 2007.11.08 0 0 87
Az Office 2003 egyenletszerkesztőjét használva Word-ből ha az egyenlet bármely részére a "szűk" szót írom, az Equation Editor 3.0 kijavítja "szűz"-re. Ezt a fajta automatikus javítást hol lehetnek kikapcsolni? Már mindenhol megpróbáltam, legalábbis azt hiszem.
Egyébként Office XP alatt is jelentkezik a probléma, de lehet, hogy még a 2000-nél is. Előre is köszönöm a választ.
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.07 0 0 86

Alapesetben nagyon egyszerű, de számos buktató is lehetséges, sőt adatvesztés is.

De ebben az esetben, a teljes hardvercsere miatt, amúgy sem lenne érdemes szórakozni vele.

Előzmény: Via Galvani (85)
Via Galvani Creative Commons License 2007.11.07 0 0 85
Üdv: a mostani (kiváló, IBM) notit használtan vettem, XP és Officew2003 rajta volt.
---
Erről a Wind klónozásról sokat hallottam, a ChipMagazinban részletesen leírták, hogy kell - már ott sem értettem, és ott is írták: nehéz művelet.
Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.07 0 0 84

Office túl mélyen beépül a rendszerbe, registryt telefirkálja, nem lehet csak úgy átmásolni.

Sok program van, ami telepítő nélkül is használható, az Office nem ezek közé tartozik. Lehetne klónozni az egész Windowst, de azt viszont más típusú hardveren problémás feléleszteni.

Előzmény: Via Galvani (82)
Etus Creative Commons License 2007.11.07 0 0 83

Szerintem a régi gépedröl nem fogod tudni levenni és áttelepíteni az újra, ha nincs telepítö lemezed.

A régire, hogy telepítetted?

Előzmény: Via Galvani (82)
Via Galvani Creative Commons License 2007.11.06 0 0 82
Namármost.
Karácsonykor új notebookot tervezek. Office telepítőlemezem nincs: a mostani gépen fut. Hogy' tudom majd áttelepíteni az újra?
Pueblo Creative Commons License 2007.11.02 0 0 81

Vagy a testreszabáson belül a "Visszaállit" gombraklikkelés és az visszaállitja az eredeti állapotot.

Mondjuk én a <CTRL-S> hive vagyok.

Előzmény: FLaci (78)
slaci Creative Commons License 2007.11.01 0 0 80
Alternatív (szerintem gyorsabb) megoldás a gyorsbillentyűk használata:
Mentés = Ctrl+S
Mentés másként = F12
Előzmény: Via Galvani (79)
Via Galvani Creative Commons License 2007.11.01 0 0 79
Köszönöm.
Előzmény: FLaci (78)
FLaci Creative Commons License 2007.11.01 0 0 78
A menüsoron (vagy valamelyik eszköztáron) jobbklikk, a felbukkanó menübõl "Testreszabás", vagy hogy van ez a magyarban. Ebbõl az ablakból bármelyik menübe bármilyen parancsot be lehet húzni.
Előzmény: Via Galvani (76)
Via Galvani Creative Commons License 2007.10.29 0 0 77
Apró dührohammal (h. ugyanis ezt megint ellenériznem kellett) megnézve: nem a Szerkesztés, hanem az első, magyar kiadásban (Fájl) "csoport???? parancsgyűjtő főparancs???? főrubrika????) nem tudom a nevét (dühroham)--- tehát az alól tűnt el.
Thx
Előzmény: Via Galvani (76)
Via Galvani Creative Commons License 2007.10.29 0 0 76
Üdv az értőknek.
Egyszerű problémám, de nem megy.
Word-ben a szerkesztés parancssorból (vagy nem abból, de mindegy, - tehát onnan, ahol volt és ahol lennie kell):
eltűnt a "Mentés", és csak a "Mentés másképp" van, ami bonyodalmassá teszi a mentéseket.
Kösz.
búvárszivattyú Creative Commons License 2007.10.05 0 0 75

Ha még nem találtad volna meg: bal felső Office-gomb.

Miden funkció elérhető azon keresztül.

Előzmény: Seven Of Nine (74)
Seven Of Nine Creative Commons License 2007.10.02 0 0 74
Bocsánat ,hogy itt kérdezem de

Office Word 2007 alatt írtam egy doc umentumot. És Office Word 2003 formátumba szeretném elmenteni.

Csak az Office Word 2007 ben nem találom a mentés másként parancsot mert hálistennek jól el van dugva valahova.

Tud valaki segíteni hogyan tudom átkonvertálni a doc x emet?

makla Creative Commons License 2007.09.27 0 0 73
Sziasztok !

A problémám a következő az office2003 valamilyen (lehet fizikai esetleg a regisztery
nem tudom megállapítani) sérülés következtében megdöglött.
Egyik komponense sem működik, eltávolítani sem engedi magát.
Tud-e valaki valamilyen megoldást, hogy lehet ilyen döglött office2003-at eltávolítani, hogy újra tudjam telepíteni. Állandóan a javítócsomagot kéri, de hiába mutatom meg neki, nem kell.
A szovftver jogtiszta.
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.09 0 0 72
Vagyis: lefagy.
Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.09 0 0 71
Fel a topikkal. Ugyanis nekem legafy az Off2003, és nem tudom ijratelepiteni, mert nincs lemezem. "Minden megoldás érdekel".
tbesze Creative Commons License 2006.05.17 0 0 66
Sziasztok!

Kérem segítsen valaki!
Igaz hogy nem Office 2003-as a kérésem, de hátha valakinek megvan. Sürgősen szükségem lenne Office 97-re méghozzá Angol nyelven.
Ha valakinek meglenne, és volna oly szives és elküldené, nagyot segítene rajtam.
Előre is köszönöm!
Ide, vagy a tbesze@pro.hu -ra várom a választ.
búvárszivattyú Creative Commons License 2006.04.23 0 0 65

Ez az! A 908531-es hotfix volt a ludas.

Köszi a segítséget!

Előzmény: Törölt nick (64)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!