Hát kik legyenek?
Sajnálatos, de hazánkban nincs mérsékelt jobboldal, a szó politikai értelmében. Ugyanis nem nyilatkozik meg.
(Attól még nem lesz mérsékelt senki, ha tiltakozik az izraeli zászló elégetése miatt, ám pl. az Éjjeli menedék című mocsokban a nemzeti gondolatot véli fölismerni!)
Itt sokaknak a gondolatvilágában ugyanúgy központi helyet foglal el Lovas (aki tényleg egy f..ok), mint az övében Izrael, másokéban a Tilos Rádió, megint másokéban Kövér László (állítólag?) kommunista nagypapája.
Időmilliomos lehetsz, ha ilyenekkel érsz rá foglalkozni!
Aki leírja, hogy a maláj rendszer a legjobb a világon, aki dr Mohattir Mohamedet nevezi a világon a legnagyobb politikusnak az helyesli annak politikáját, ergo a keresztényüldözést, ami az iban ügyek is miatt nagyon komoly dolog Malajziában. (Lovas ezt tucatnyi alkalommal írta le)
Aki a náci rendszert nevezi ki példaképnek, és Adolf Hitlert a legnagyobb politikusnak az bizony helyesli a Holocaustot.
Mohammad rendszeréből következik a kisebbségiek elnyomása, az egész rezsimet átható numerus clausus az autoriter korrupt politika. Amúgy persze dr Mohattir Mohammad volt az akinek egy antiszemita szövegét felkapta a világsajtó, ezt szereti benne Lovas. Az a szöveg persze az Izraellel való meglehetősen békés együttélést is szorgalmazta, ezért az arab világban ellentétes irányú megrökönyödést keltett mint Európában. Erről Lovasböbe persze nem írt a fontos rovatában.
A jó érv ellenem az, hogy Lovas saját újságírói példaképének azt a Michael Savage-ot tartja, aki a muszlimok kiirtását és a palesztin területekre dobott atombombát követelte egy amerikai rádióban egyenes adásban. Tekntettel arra, hogy dr Mohattir Mohamed muszlim, itt mély belső ellentmondás kezd feszülni, ami inkább komikus mint tragikus.
Lovas egy buta fasz. Sokkal veszélytelenebb fasz mint azt a neten gondolni illik.
Kihagytad a lényeget:
" Hogy Lovas zsidó származású" ezt írtad..
OK, de Palesztin...
:)))))
"A nemi erőszak/ok/" az már tulképpen mellékes is... az már régen volt... vagy ki tudja?!
Tündérke!
Ez a Lovas ugyanaz a Lovas???
Ez biztos?
Egyáltalán ki az a LOVAS?!
Csak nem az akinek olyan csodálatos kis múltja volt szerte a világon???
Istenem Segíts! Mennyi bírka képes követni....
Már miért is idióták a vezetők?
Remélem látod és tudod, hogy ezek a vezetők lopták el a nemzet vagyonát, jelenleg bírtokolják is. Mások, akik a tűzhöz közel voltak, szintén kiszakítottak jó kis falatokat a nép vagyonából /gazdaságok, hízlaldák, csirketelepek, marhaneveldék, stb.)
Akkor meg miről beszélsz?
Ezek idióták?
Mi vagyunk az idióták, hogy csak bámulunk és nézünk, ahogy ezek kicsesznek velünk.
De jól is van ez így, ha balfácánok voltunk, akkor most ne legyen síránkozás.
"Kivárja, hogy tönkre tegyék állásaikat azok akik ....
nem tudom nyert e már valaki csatát, választás ilyen otthonülő taktikával?
szvsz régen rossz ha egy ellenzéki párt kivárásra építi taktikáját.
pláne "jobboldali ellenzéki párt".
Annyi labdát dob fel a bankárkormány, hogy egy normális országban már +buktatták volna.
Tudom ez is egy normális ország lesz majd valamikor, csak a vezetők idióták.
"De nem hiszem, hogy neked akarna megfelelni"
Hanem kinek, kis pont vagyok én, de Én (IS) vagyok a VÁLASZTÓ!
Ez annyira visszatetsző, hogy utalsz Lovas István zsidó származására, mert még azt hiszik, hogy "belülről" támadjaa kereszténységet,pedig nem csak azt se tudja fiu-e, vagy elvált asszony.....
Örülnél te annak, ha Lovas eszének csak egytizede is lenne a fejedben.
Egyébként, mint dögre a legyek, szépen előjött midegyik Lovas-gyűlölő topik. Milyen szépek vagytok így együtt.
Ne feledjétek a piszkálódásban felemlíteni, hogy Lovas zsidó származású és, hogy nemi erőszakot is elkövetett. Persze, majd találtok ti még elegendő témát, amivel próbáljátok maszatolni a Lovas képet. A lényeg: a maszatolás.
Azt is írhatnátok, hogy titokban a Moszad megbízásából végzi azt a munkát, ami titeket annyira bosszant, de akkor figyeljetek, mert értetek dolgozik.
Átlátszó vagy.
Minek állna ki Orbán a biztosan érkező támadások kereszttűzébe, amivel a hű memelukok terelnék a kormányról az indulatokat?
Saját szempontjából jobb, ha megvárja, míg a kormánypártok rendsen beégetik magukat.
Sok mindent lehet Orbánról feltételezni, de azt azért nem, hogy hülye volna, mint ahogy elvárod tőle.