Keresés

Részletes keresés

Kitty Creative Commons License 2004.02.05 0 0 3
A mosó- és öblítöszerekre megoldás a DM-ben kapható DenkMit termékek, illetve a Frosch termékcsalád. A Bip-et is tudom javasolni.
Moll Flanders Creative Commons License 2004.01.29 0 0 2
Szia dmaya,

A Nivea(samponjai, arc és testápoló szerei szerintem nagyon jók) nem tesztel állatokon, a DM saját termékeit (ami szintén Nivea) sem tesztelik állatokon. Sajna amit én tudok fogkrémgyártót az mind állatokon tesztel, de a DM-nek van saját fogkréme ami vélhetőleg nem. Van még egy Dabur nevű fogrém, ezt a Rossmann forgalmazza kizárólag. A DM-é jó, a Daburt még nem próbáltam. Az AVON és az Oriflame sem tesztel állatokon.
A mosó és öblítőszerekre még én sem találtam semmit :(( de keresem :)

Előzmény: dmaya (1)
dmaya Creative Commons License 2004.01.10 0 0 1
Szerintem nem csak attól függ hogy mennyibe kerül. Nemrég elolvastam a listát és kiderült hogy szinte mindent amit szeretek és használok állatokon tesztelő cég gyártja. Persze tettem elhatározást hogy ezentúl erre odafigyelek, de akkor mivel mossak, mivel öblítsek, milyen fogkrémet, milyen sampont használjak??? Az a helyzet hogy az adott termékeket a jó minőségük miatt használtam és még nem mindegyikre találtam megfelelő helyettesítőt.
Előzmény: gitana19 (-)
gitana19 Creative Commons License 2004.01.09 0 0 topiknyitó
Mivel itthon még semmi listát nem találtam erről, összegyújthetnénk azokat a kozmetikai szereket, háztartási szereket, tusfürdőket, stb, amiket nem tesztelnek állatokon, illetve azokat az élelmiszereket, amik nem GM - alapanyagokból vannak. Sajnos nálunk nincs nagy hagyománya annak, hogy környezetkímélő dolgokat vegyünk, pedig az emberek többsége ezt választaná, ha
- fel lenne tüntetve a csomagoláson
- nem kerülne sokkal többe.
Amennyiben erre van igény, a kínálat is így fog alakulni. Tudom, 1 fecske nem csinál nyarat, de talán lassan lesz vmi látszatja...
Pár hónapja találtam 1 tusfürdőt - sajnos nem jegyeztem meg a márkát - amin fel volt tüntetve, hogy állatokon nem tesztelték, de azóta sem találtam olyant, pedig végignéztem a boltban az egész polcot.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!