Keresés

Részletes keresés

levi42 Creative Commons License 2004.01.09 0 0 8
Kedves -boneheaD- !

Örülök, hogy szántál rá egy kis időt és elmondtad a véleményed bár tényleg rengeteg filmes topic van épp ezért egyel több vagy kevesebb nem mindegy? Lehet, hogy ebből a topikból fog kialakulni egy jó kis társaság, ki tudja.

Az idézett mondatot természetesen én találtam ki egy kis vitaindítónak ami persze be is jött, mert reagáltál rá és megfogtad a lényegét. Tényleg ezekben a filmekben nem játszik de mind jobbnál jobbak. A Stand by me például az egyik alapfilmjiem közé tartozik főleg a rendezés terén. Rob Reinert ebben a filmben láttam rendezni először és talán a fotós pályfutásom kezdő löketét ebből filmből kaptam. Remekül van fényképezve és még a zenéje is kiváló.

Köszi az infót az "íróbácsiról" jó érzés tudni, hogy még lát.

Előzmény: -boneheaD- (6)
-boneheaD- Creative Commons License 2004.01.09 0 0 7
Amúgy ne vedd sértésnek, de van egy elég nagy mozis topic, meg van 1-2 kisebb is, ill. létezik ám olyan is, h "Amiért ma érdemes bekapcsolni a tévét" - szóval nem egészen értem, mi szükség is volt erre a topicra.
-boneheaD- Creative Commons License 2004.01.09 0 0 6
"Állítólag csak a jól megfilmesített filmjeiben játszik "

Ezt honnan veszed?
Játszott pl. A remény rabjaiban? A Ragyogásban? A Halálsoronban? A Doloresben? Az Állj ki mellettemben?
:]

Egyébként az "íróbácsi" még lát; bár a veszély, h elveszti szeme világát, elég régóta fennáll, és gyakorlatilag bármely nap bekövetkezhet. :[

Előzmény: levi42 (3)
levi42 Creative Commons License 2004.01.09 0 0 5
BESZARÁS!!!!

ILYEN FILMET MÉG NEM LÁTTAM!!

levi42 Creative Commons License 2004.01.09 0 0 4
Légy üdvözölve a topicon!

Sajnos ez a film nekem nem igazán jött be, de majd egy hosszabb értekezésben elárulom, hogy miért nem.

Milyen filmet ajánlasz hévégére?

Előzmény: Megatron (0)
levi42 Creative Commons License 2004.01.09 0 0 3
Hát ismét láthattuk Stephen bácsit szerepelni a filmjében. Állítólag csak a jól megfilmesített filmjeiben játszik bár az Alvajárók nem tartozott közéjük szerintem, de az sem volt rossz.
Talán ez a feldolgozás a Kedvencek Temetője a legkeményebb Stephen King feldolgozás ami a véres tocsogó horrort illeti. Nekem tetszett. Sajnos az íróbácsinak komoly gondjai vannak a szemével és lehet, hogy már talán nem is lát. Nem tudom a friss híreket róla de sajnos pár éve sem volt már jó bőrben.

Más most indulok megnézni a A KIRÁLY VISSZATÉR című eposzt ajánlom mindenkinek :-)))

Mára ezt a filmet ajánlom mindenkinek.

Mengisztu Lisaboyle Creative Commons License 2004.01.09 0 0 2
Na most nem tudok választani
Megatron Creative Commons License 2004.01.08 0 0 1
Elnézést, szórakkozást!
Előzmény: Megatron (0)
Megatron Creative Commons License 2004.01.08 0 0 0
Heló beló!

Én is ajánlok egy filmet a KITÚR-LAK ami az RTL Klubon lehet megnézni.

Jó szórakozást!

Előzmény: levi42 (-)
levi42 Creative Commons License 2004.01.08 0 0 topiknyitó
Helló beló mindenkinek!

A mai filmajánló egy Stephen King filmadaptáció a KEDVENCEK TEMETŐJE ami a TV2-n tekinthetitek meg.

Majd megvitattjuk!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!