Zengjük a dalt üde, mámoros ajakkal,
Áttértünk Nickelsdorfba kajakkal.
A slambuc, az ombuc, a bolhapiac,
Vidéki piték, a lomha Bugac.
Gyorskocsi utcai, reggeli kép:
Dobbant a whiskys és olajra lép.
Jöjjetek ezrével hálni Bugacra!
Melleteket sose fedte pufajka,
Csak vadiúj, ropogós kacagány,
Jópofa hóbagoly gunnyad a fán.
A lóvét polgári pénzmosodában
Forgatni, pörgetni kell csoda bátran,
4-es a metró, a Nemzeti: dal,
Konvertibilis a Sóhivatal.
Ez az "egészen amatőr szinten játszó"-k jelentkezését is várjuk és az "élesszük fel együtt a magyar zenekulturát", hogy gyün össze?
Mint úgy náluk általában?
Vagy úgy. Szimfóniát is énekel?
Szted gyakran hívják majd ezt a zenekart mszp-fan közönség elé? Csak azért kérdem, mert láthatóan igyexel ezen közönség igényeit kielégíteni...
Nem tudom játszol-e valamilyen hangszeren. Óriási különbség meghallgatni egy zenekart és játszani benne.
Az nyilvánvaló, hogy teljesen gyenge amatőrökkel nem lehet dolgozni, meg ,hogy nem lehet minden egyes polgári körös kérésre ugrani, de játszani egy zenekarban nagyon jó. Szóval ez inkább azoknak jó akik elmennek közösen zenélni (és mindegy, hogy milyen szervezésben), és nem a "polgári körös" oldala. Persze aki polgári kör tag annak ez még egy plussz is.
De vannak az országban rosszul kereső de jól játszó "profi" zenekarok, nem kell "újjáéleszteni" amatőrökkel a hazai zenei hagyományokat. (meg kéne őket hívni kis pénzért.)
Lagyos vizet fel tetszik találni?
Ráadásul az egyenlítő menti meleg tengerek partján?
Nekem egy, mondjuk, harsonás nem akkor jó, ha emeszpés vagy fideszes (egyet az ultizóknak, egyet a betlizőknek!) hanem ha nem fúj a még elviselhetőnél több falsot.
Namármost éppen ezt érzem veszélyben lenni az "- akár egészen amatör szinten -" kitétel miatt.
Ezzel most mi a bajotok? Szerintem az uttorosipos tunteteshez kepest jelentos minosegi elorelepes.
De a viccet felreteve: szerintem jo otlet, ha nem lelkes amatorok vinnyogasa lesz belole tuntetesi hatterzajnak felhasznalva, hanem valoban koncert kepesse valnak.