Keresés

Részletes keresés

Bumburnyák Creative Commons License 2004.02.01 0 0 32
geszthi Creative Commons License 2004.01.17 0 0 31
En maskepp latom.

Szemelyszerint en pl. mindent megnezek, kiprobalok egyszer. Kulonben honnan tudnam milyen? Ugyanigy kulfoldi munkam es tartozkodasaim alatt is.
Legalabb ossze tudom hasonlitani oket, ami erdekes is utolag.

Igaz, hogy hulyek az emberek (errol az index irt multheten egy cikket az eleore lehozott resztvevok listajarol kapcsan, es nagyon egyetertek vele), de nem maguktol lettek azok hanem a media tette ez ugyben azza.

Eppen az ilyen hazug nyilatkozatokkal, hogy ok talaltak ki, csak onoknek csak itt egyedul, csak most....
Ha mar annyira nincs sajat otletuk, hogy mindent majmolnak kulfoldrol akkor legalabb vallalnak.

Nezd a BB-nel leirtam (mert volt "szerencsem" latni az akkor futo angol verziobol nehanyat, hogy nem hogy a musort (igaz az licence volt) de meg az embereket (stilus) is egy az egyben lekoppintottak (az meg nem kotelezo, mert midenutt mas) is lemasoltak.

Ezekrol pedig nem a nezok tehetnek! Ez itt szandekosan elore eltervezet huyenek nezes.

Szerinted ugyanilyen nepszeru lenne ez az egesz ha nem nyomnak ennyire, meg nem "tokveletlen" kivalasztasok lennenek meg nem iranyitott, megjatszott dolgok? (mar maga a kozvetites befolyasol hisz nem megy allandoan ossze van vagva az erdekes resz) Azert annyira meg nem hulye ez az orszag hogy akkor is az lenne szvsz.

Előzmény: dolphin (21)
geszthi Creative Commons License 2004.01.17 0 0 30
A gerinces arra vonatkozott, hogy nem jatszotta el azt amit Havas az ide-oda rohangalasaval mert nem jott be a musora/terve. Pedig sirhatott volna jogosan es meg a VV hivok is megertettek volna szerintem...

Rakerdeztem a statusara is (eppen amiatt amit irtal) de arra nem valaszolt.

Tehat lehet fix fizuja van, vagy azt irta ala, hogy univerzalis katona es barmit csinal amit eleraknak.

Előzmény: MrJones (29)
MrJones Creative Commons License 2004.01.17 0 0 29
"Ha olyan gerincesek lennenek mint Vago volt itt mikor megkerdeztem tole, hogy nem megalazo-e szamara, hogy a szar VV miatt megszunt a milliomos akkor mondta, hogy nem mert ha uzlet es ha cegenek jol megy akkor az neki is jo."

Hát, Vágó szerintem nem gerinces volt, hanem hülye. Ha ugyanis nincs millionyos, akor neki nincs lóvé, hiába fut az RTL szekere. Abból neki eztán kanyi nem jut.

Szóval nincs minek örülnie.

Előzmény: geszthi (20)
MrJones Creative Commons License 2004.01.17 0 0 28
Minek?

Az a kanca ott törne ketté téged, ahol a legvastagabb vagy. :P

Előzmény: Feketecsuklyás (18)
Skorpió Creative Commons License 2004.01.17 0 0 27
A Legyen ön is milliomos c. müsor az utobbi idöben nalam idegrangast es epilepszias görcsöket valtott ki. Az ok, hogy a versenyzök - tisztelet a kivetelnek - olyan alapvetö kerdeskre nem tudtak valaszt adni, hogy az mar szegyen. Vago ellökte öket 100 eft-ig , aztan jött harom segitseg oszt bukta. Attol feltem, hogy Vagot ott üti meg a guta.

Akkor mar inkabb a VV3.

A topic cimere utalva, akkor inkabb utaljuk a Baratok közt cimü "episztolat". Egyszerüen katasztrofa az a sorozat. Katasztrofa azert, mert annyira komolyan veszi magat, hogy az felelemtes ! Szajbaragos, olyan nagyon eletforma mutato, olyan nagyon "igy kell elni bunkokam", olyan nagyon "trendi". Geil ! "Szomszedok" a la 2004. Müvi, müvi, es megegyszer müvi.

Akkor mar inkabb a VV3.

A VV3 legalabb öszinten olyan amilyen. (Amihez termeszetesen az is hozzatartozik, hogy a szereplök megjatszak magukat.)

Ha egy italhoz lehetne hasonlitani a Baratok közt ill. a VV3 müsorokat, akkor a Baratok közt egy Csaszarkörte likör, a VV3 pedig törköly palinka. Mindenki eldöntheti, hogy mitöl lesz masnapos - ami egyebkent nem kötelezö.

(Csak azt nem ertem, hogy miert van ez a szamomra megmagyarazhatatlan utalat a VV3-al szemben, mikor annyi nepbutito sz@r müsor van. Peldaul a Monka es Balazs show. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a müsorvezetök hülyek, csak a müsor az.)

psycho-pata Creative Commons License 2004.01.16 0 0 26
Alanyi jogod, hogy kit, milyen TV műsorokat, pártokat utálsz.
A Való Világban nem pártküldöttek szerepelnek. Reprezentálják a mai fiatalság nem is kis részét. Szomorú, de ez van.
Előzmény: dexter363 (-)
Amocsok Creative Commons License 2004.01.16 0 0 25
A való világot lehet nem szeretni, de az álomvilágba menekülés sem az egyetlen lehetséges jó megoldás.
kékbarisnya Creative Commons License 2004.01.16 0 0 24
Nem tudom, hogy utálnám-e, ha nézném. Valószínűleg igen. Vágónak meg gratulálok ahhoz, hogy lojális a munkaadójához. Sajnálom, hogy pont a Legyen ön is helyett adnak ilyen vackokat, de biztos nem számít ez az RTL-Klubnak, mert én nem vagyok célközönség.
perelek Creative Commons License 2004.01.16 0 0 23

A BB2-be bement egy Fidelitasos tenyeres talpas tahó polgárlányka és még meg is nyerte. A polgárok nem nézik, hanem szerepelnek ilyen műsorokban.
Előzmény: Lada A (6)
Alhazred Creative Commons License 2004.01.16 0 0 22
elrontották?

miért, jó volt?

Előzmény: dexter363 (-)
dolphin Creative Commons License 2004.01.16 0 0 21
"Nem ez a baj, hanem ha hulyenek nezik az embereket, hogy lopjak az otletet aztan eladjak mint fene nagy sajat talalmany"

Szvsz tevedsz, a baj az - mint arra mar utaltam -, hogy az emberek engedik magukat hulyenek nezetni.

Előzmény: geszthi (20)
geszthi Creative Commons License 2004.01.16 0 0 20
Nem ez a baj, hanem ha hulyenek nezik az embereket, hogy lopjak az otletet aztan eladjak mint fene nagy sajat talalmany, mert a zt hiszik olyan hulye a magar, hogy senki sem jart kulfoldon, nem hallott ilyenekrol, vagy nem olvassa kulfoldi sajtot!

Vagy az amikor a BB-nel egy az egyben lemasoltak az angol valtozat szereploit, szoszerint ugyanazon szereploket valasztottak ki, ahogy azt is lebuktattam, csak hat senkit sem erdekelt.
(azt epp az osszehasonlitas miatt neztem es eleg erdekes volt latni a kulturalis kulonbseget. Nem a javunkra :-(((((, nalam a millimos megalazasanal telt be a pohar)

Ha olyan gerincesek lennenek mint Vago volt itt mikor megkerdeztem tole, hogy nem megalazo-e szamara, hogy a szar VV miatt megszunt a milliomos akkor mondta, hogy nem mert ha uzlet es ha cegenek jol megy akkor az neki is jo.

No ez igy oke! De ha o is elojott volna (igaz korabban volt ilyen dumaja) hogy milyen egyedi, meg uj meg szuper meg minden...

Előzmény: dolphin (19)
dolphin Creative Commons License 2004.01.16 0 0 19
A legerdekesebb az ilyen topicokban, hogy csomoszor kiderul, hogy utaljuk-utaljuk-de-azert-nezzuk. En ruhelem ezeket a marhasagokat elvbol, nem is lattam egyetlen reszet sem a BB-nek sem a VV-nek, sem a Joe Millionairenek, sem a stb.-nek. Azert vetitik ezeket, mert van aki nezi. Ha nem nezne senki le vennek oket musorrol.
Feketecsuklyás Creative Commons License 2004.01.16 0 0 18
Béres Alexandrára lehet cserélni?
Előzmény: geszthi (15)
geszthi Creative Commons License 2004.01.16 0 0 17
No itt az ujabb angol valosag show (ez speciel erdekes lehet hisz csak egy hetes "tudomanyos kiserlet").

csak azert hogy ha ezt is lekopizzak, tudjuk mar hogy mennyire eredeti otlet.

Lenyege, hogy nem hagyjak aludni a resztvevoket egy teljes hetig (!). Aki kibirja az nyer.

Ebben legalabb biztos nem lesz sexualis tultenges :-)))))

Előzmény: dexter363 (-)
ipari tusko Creative Commons License 2004.01.15 0 0 16
Hehe....ezen én is jót röhögtem:)

Annyit még adalékul, hogy a hetihetessel kapcsolatos, időről időre felbukkanó öndicsőítés is a hazugság mocsarába süllyedhet;

Lám, a 7/7 sem saját találmány, nemrégiben sikerült elkapnom az angol BBC-n a műsor eredetijét "Have I got a question for you?" címmel:)

Előzmény: geszthi (15)
geszthi Creative Commons License 2004.01.15 0 0 15
En meg azt utalom ha hulyenek neznek (plane ezzel az allando valosagshowzassal), es azt hiszik itt senki nem koveti a kulfoldi hireket.

Kulon szegyen az Indextol ami egyebkent rengetegszer hivatkozik angliai hirekre, esemenyekre (nincs egyedul, hogy szerenyen megjegyezzem :-))))).

Angliaban oriasi siker a WIFE SWAP cimu musor. Olyannyira sikeres , hogy az USA is megveszi toluk...

Meg, hogy sajat RTL otlet...meg hogy eppen most 3. angliai sorozat utan.

Varom a Tini valo vilagot is mint sajat otletet...
(abbol az az erdekes, hogy angliaban az volt az elso valosagshow amiben sexeltek...Hat az is erdekes egy nepseg ha tinikkel megy csak...)

"Új valóságshowt indít az RTL Klub
Index 2004. január 15., csütörtök 10:44

Az Index értesülései szerint új valóságshowt indít kora tavasztól az RTL Klub. Az Anyacsavar cím?, havonta jelentkez? valóságalapú szórakoztató m?sorban két önként jelentkez? család mindennapjait követi végig a kamera. A konfliktusok és az érdekes helyzetek számát növeli, hogy a családok anyát cserélnek, tehát a szereplést vállaló anyáknak egy ismeretlen háztartás, és egy szokatlan kis közösség mindennap problémáival is meg kell küzdeniük.

Az új valóságshow nem vetélked?, a m?sorban szerepl? családok nem értékes díjakért vállalták a szereplést, és nem a versengésen lesz a hangsúly. - mondta el kérdésünkre Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Az Index információi szerint a m?sor ötlet nem külföldr?l vásárolt licensz, hanem az RTL Klub saját fejlesztése.

geszthi Creative Commons License 2004.01.15 0 0 14
En meg azt utalom ha hulyenek neznek (plane ezzel az allando valosagshowzassal), es azt hiszik itt senki nem koveti a kulfoldi hireket.

Kulon szegyen az Indextol ami egyebkent rengetegszer hivatkozik angliai hirekre, esemenyekre (nincs egyedul, hogy szerenyen megjegyezzem :-))))).

Angliaban oriasi siker a WIFE SWAP cimu musor. Olyannyira sikeres , hogy az USA is megveszi toluk...

Meg, hogy sajat otlet...meg hogy eppen most.

Varom a Tini valo vilagot is mint sajat otletet...
(abbol az az erdekes, hogy angliaban az volt az elso valosagshow amiben sexeltek...Hat az is erdekes egy nepseg ha tinikkel megy csak...)

"Új valóságshowt indít az RTL Klub
Index 2004. január 15., csütörtök 10:44

Az Index értesülései szerint új valóságshowt indít kora tavasztól az RTL Klub. Az Anyacsavar cím?, havonta jelentkez? valóságalapú szórakoztató m?sorban két önként jelentkez? család mindennapjait követi végig a kamera. A konfliktusok és az érdekes helyzetek számát növeli, hogy a családok anyát cserélnek, tehát a szereplést vállaló anyáknak egy ismeretlen háztartás, és egy szokatlan kis közösség mindennap problémáival is meg kell küzdeniük.

Az új valóságshow nem vetélked?, a m?sorban szerepl? családok nem értékes díjakért vállalták a szereplést, és nem a versengésen lesz a hangsúly. - mondta el kérdésünkre Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Az Index információi szerint a m?sor ötlet nem külföldr?l vásárolt licensz, hanem az RTL Klub saját fejlesztése.

Skorpió Creative Commons License 2004.01.09 0 0 13
Nade én nem útálom a Való Világot, mert ennyi ellenszenves köcsögöt az igazi való világban egy rakáson látni nem egyszerű!

Es mit szolsz ahhoz, amikor Pokorni, Rogan, Köver, Orban, Szijjarto egy rakason elöfordul ? Szerintem lenyegesen ellenszenvesebbek.

Előzmény: Alpári Gnác (12)
Alpári Gnác Creative Commons License 2004.01.09 0 0 12
Valóban tanulmányt lehetne írni arról, átlagosan hány hozzászóláson belül kerül elő Ovi, vagy Megyó:)

Dehát ez itt végülis politika.

Nade én nem útálom a Való Világot, mert ennyi ellenszenves köcsögöt az igazi való világban egy rakáson látni nem egyszerű!

Előzmény: MrJones (11)
MrJones Creative Commons License 2004.01.09 0 0 11
No.

Mindenki szépen maga elé mered!

Eldönti, hogy kormányt utál, ellenzéket, rtl-t, valóvilágot, multikat-komcsikat-bankárbányászokat, avagy borinénnyét a szomszédból.

Elszámol tízig!

Aztán amennyiben nem a VV-t óhajtja a továbbiakban fikázni, akkor megkeresi az illetékes topikot, mert ez itten kérem egy VV-fikatopik.

Nnu.

Timna Creative Commons License 2004.01.08 0 0 10
ez is mindig így volt, csak most épp lehet szidni a kormányt :)) demagógia.
Előzmény: joe lvtarsember (8)
Timna Creative Commons License 2004.01.08 0 0 9
szerintem meg te fogadd el, hogy ez nem politikai beállítottság-függő.
az meg, hogy hülyítés, sírva kacagásra fakaszt. az emberek már ezelőtt sík hülyék voltak, most csak megadóztatják őket! :)
Előzmény: Lada A (6)
joe lvtarsember Creative Commons License 2004.01.08 0 0 8
Kedves, igen kocka alakú pető elvtás! Kérlek, vedd a fáradságot, és menj ki a zuccára hónapp!

Ott olyan helyek jönnek egymásután, hogy: bolt, gyógyszertár, bérletárusító, étkezde, stb. Van olyan is, hogy gázszolgáltató, vagy pl. áramszolgáltató, vagy pl. távhőszolgáltató, vagy pl. nyugdíjfolyósító, stb.

Ezeknél - ki-ki egynél-többnél - igencsak zabos. Többnyire most érzik azt, hogy tönkre van téve az egész. Most MSZPSZDSZ van, lám, nem is kell várni a viktorra! Ébreggy proletár öcskös!
:(

Előzmény: Trin Dorg (7)
Trin Dorg Creative Commons License 2004.01.08 0 0 7
"N-E-M-L-E-S-Z-G-Á-Z-Á-R-E-M-E-L-É-S!"

ennyit a jobboldal értelmi szionvonaláról, képes volt ezt így elhinni, jesszus pepi! Nyilvánvaló, hogy kell a gázáremelés, mert Orbán mesterségesen nem emelte. Ennek isszuk most a levét, ha nincs a JEL, akkor most nincs szükség ezekre az árkorrekciós intézkedésekre, amit persze megint nekünk kell megcseleekdni.

Persze a párt még elronthatja, nagyon nyomul az ellenzék, ott árt, ahol cvsaktud, pusztít, rombol. PErsze ha elbukjuk 2006-ot akkor Orbán beülhet legalább a készbe és megint tönkrevághatja azegészet. Reméelm, lesz esze a szavazóknak, hogy ezt a kompenzációs komplexussal kínlódó embert nem engedi megkoronázni,.

Előzmény: Lada A (6)
Lada A Creative Commons License 2004.01.08 0 0 6
"Or-bán, Or-bán, Or-bán!"
N-E-M-L-E-S-Z-G-Á-Z-Á-R-E-M-E-L-É-S!

Sajnos el kell, hogy fogadd azt a száraz tényt, hogy a prolikat jobban leköti ez a szar.

Előzmény: Trin Dorg (5)
Trin Dorg Creative Commons License 2004.01.08 0 0 5
Pedig ez nektek szól. Ennyit talán még a jobboldaliak is képesek felfogni, már ha van még szabad agysejt a JEL imádata mellett.
Or-bán, Or-bán, Or-bán!
Előzmény: dexter363 (-)
Nappa Creative Commons License 2004.01.08 0 0 4
Mi aza való világ?:)
dexter363 Creative Commons License 2004.01.08 0 0 2
ÉN NÉZEM?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!