Eladó egy Yongnuo 560II vaku, és a hozzávaló rádiós vezérlők, 1db. RF603N (vevő) 1db RF603NII (adó).
Bármilyen filmes vagy digitális géppel működik.
(ha a van vakupapucs és középérintkező)
A vaku manuálisan szabályozható az 1 - 1/128 teljesítmény tartományban.
A vaku külsőleg újszerű, hibátlanul működik. A beépített derítőlap hiányzik, a látószög a motoros zoommal 24-105mm tartományban állítható. A 14mm-es nagy látószögű feltét és a tokja is megvan. Beépített fényszinkronja van (S1, S2), de a mellékelt két adó-vevő egységgel rádiós kioldással is működik.
Ára: vaku 11 ezer, a két rádiós blokk együtt 5000Ft.
A Godox ennyivel jobb márka? Sajnos nincs tapasztalatom benne. A Yongnuot áprilisban vettem egy meike helyett, semmi gondom nem volt vele egy hónappal ezelőttig, azóta egyszerűen nem villan, egyébként ETTL módban használtam canon vázon. Ezek szerint jól ráfaragtam, 41 ezer Ft volt.
Tudna valaki tanácsot adni, hogy hol tudnék megjavíttatni egy Yongnuo 565EX III típusú vakut? Sajnos azok a szervizek amiket felkerestem vagy felhívtam nem foglalkoznak ezzel a márkával.
Első YT videó szokott segíteni, Nikonra fejből én sem de expo szimuláció vagy hasonló szokott lenne, reál view ilyesmi. Szerintem benne lesz a kézikönyvben. Ami félre szokott menni, hogy követő fókusznál nem műxik.
Tudja valaki Nikon Z6-on mit állítsak be, hogy fejgenerátoros vakut használva lássak a keresőben, mert a 250w égőnél ha beállítom a blendét az időt sötét. A használati könyvben nem találok erre semmit. Előre is Köszönöm
De amugy az erre is igaz, hogy az osszes Nikon vaku is alapbol villog slave uzemmodban. De a kerdezo biztos nem erre gondolt, mivel az a villogas nem vetit semmilyen mintazatot a temara...
Éppen ezt próbálom mondani, hogy most nincs kedvem leírást olvasni, de eddig csak a Godox csinálta azt, hogy ha párosítva volt kioldóval akkor pirosan villogott, a fókuszsegéd ezen felül kapcsolható, mint minden másnál.
Ha esetleg érdekel valakit SB-600-as vaku A4-es lapokra nyomtatott magyar nyelvű leírása, szívesen odaadom azt, amit a vakuhoz kaptam, nekem nincs rá szükségem. :)