Keresés

Részletes keresés

EdgE Creative Commons License 2012.11.14 0 0 220

Picit felhozom a topikomat 3,5 év után. Tegnap mostam hajat, továbbra is két naponta mosom általában. Egyelőre még nem őszülök :)

Mantova Creative Commons License 2009.01.07 0 0 219
Szívesen.
interm Creative Commons License 2008.12.15 0 0 218
2004 óta még több rutint szereztem a hajmosásban, viszont egyre kevesebb hajam marad amin gyakorolhatok-))
Előzmény: EdgE (217)
EdgE Creative Commons License 2008.11.29 0 0 217

Köszi, hogy felhoztad a topicomat. :)

Rég írtam ide. 2004 óta voltam szinte kopasz is meg vállig is ért a hajam. Most megint elég rövid. Minél hosszabb annál gyakrabban mosom. Ha rövid elég 3-4 naponta, mert nem baj ha kicsit koszos, sőt még jól is áll olyankor mert jobban rögzül :) De hosszú hajat jobban karban kell tartani, olyankor két naponként muszáj mosnom.

Ja és a hajszárítóról leszoktam méginkább. Megszárad az magától is.

Előzmény: Mantova (216)
Mantova Creative Commons License 2008.05.21 0 0 216
Érdekes topic.
toto0123 Creative Commons License 2006.06.27 0 0 215
Én hetente kétszer. Ha valaki tudna nekem abba segíteni hogy milyen haj állna jól vagy tud valamiylen jó programot akkoör létszi szóljatok
EdgE Creative Commons License 2006.04.13 0 0 214
"Az első időkben, már nem emlékszem, hogy mennyi ideig, talán egy két hónapig, nekem is viszketett"

És akkor nem volt kellemetlen munkahelyen, ismerősök között, partnerral, stb. hogy nincs kimosva a hajad? Nem próbáltak rábeszélni, hogy mossál hajat? :)
Előzmény: indi50 (212)
pointless Creative Commons License 2006.02.06 0 0 213
Nálam a heti 1 vált be.
indi50 Creative Commons License 2006.02.06 0 0 212

Úgy nézz ki, hogy egyszer száraz, egyszer pedig zsíros.

Az első időkben, már nem emlékszem, hogy mennyi ideig, talán egy két hónapig, nekem is viszketett, de most már nincs ilyen gondom.Észre sem veszem, hogy mikor zsíros, vagy mikor száraz, igaz, nem is foglalkoztat nagyon a dolog.

Szerintem, ahogy kefélem a hajam az is tisztítja.

Előzmény: EdgE (211)
EdgE Creative Commons License 2006.02.06 0 0 211
De mi az, hogy megszűnik? Talán kiszárad és hírtelen magától bedúsúl a haj?
És mennyi idő után? Nekem pl. ha nagyon sokáig nem mosok hajat már a fejem is viszket és nem bírnám tovább...elképzelhetetlen számomra, hogy még ekkor se mossak hajat.
Előzmény: indi50 (210)
indi50 Creative Commons License 2006.02.06 0 0 210

Szevasz!

Azért mosod, mert zsírosodik és azért zsírosodik, mert mosod.Ez egy ilyen kényszerpálya.Na ebből lett elegem.

Persze, hogy zsírosodik, de utána magától megszűnik.Aztán kezdődik megint, olyan mintha mosnám.

Előzmény: EdgE (209)
EdgE Creative Commons License 2006.02.02 0 0 209
De nem zsírosodik??????
Nekem is volt hosszú hajam de muszáj volt mosni legalább 3 naponta.
Előzmény: indi50 (207)
YOSSARIAN Creative Commons License 2006.02.02 0 0 208
Bizony, a WU2 sampon a le'jobb sampon. Vegye ezt!
Előzmény: EdgE (180)
indi50 Creative Commons License 2005.11.18 0 0 207

Hát sampon szaga az biztos nincs, de különben nincs vele baj.A fésülés azért javít a helyzeten.

Egy jó kis kocsma, vagy étterem látogatás után sem valami kellemes az illata, akkor is ha mosod.Egy majdnem derékig érő hajat nem mosnál meg Te sem naponta.

Előzmény: fokhagymabors (206)
fokhagymabors Creative Commons License 2005.11.18 0 0 206

"lehet kérdezni."

oké! Hát... a szagával mit csinálsz?

Előzmény: indi50 (203)
gigalo Creative Commons License 2005.11.18 0 0 205
honapok ota nem mostam - borotvalom hetente:)))
EdgE Creative Commons License 2005.11.18 0 0 204
Hihetetlen.
Én vasárnap este óta nem mostam (4 és fél nap) és már tiszta zsír.....holnap reggel az lesz az első, hogy kimosom. El nem tudom képzelni mi lenne hetek, hónapok, évek múlva mosás nélkül :D
Nekem 5-6 nap múlva már viszket a fejem, annyira igényli a hajmosást :)
Előzmény: indi50 (203)
indi50 Creative Commons License 2005.11.17 0 0 203

Üdv.Mindenkinek!

Röviden, soha.

Bővebben, 1993 12.31-én mostam meg utoljára.Akkor elegem lett és megfogadtam, hogy többé nem fecsérelem az időmet ilyen dolgokra.

Férfi, derékig érő hajjal, de minden nap fésülöm, hogy ne rasztásodjon be.

Gondolom ezt most így furán hangzik, de igaz.

Lehet kérdezni.

Üdv.:Indi

EdgE Creative Commons License 2005.11.10 0 0 202
Mostanában elkezdtem újra járni uszodába. Ilyenkor gyakrabban kell hajat mosni.
Kóros víztől szarul áll utána a hajam, tiszta kócos :(
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.09 0 0 201

Látod, már ez is egy vélemény. Vagyis egy női vélemény azokról a pasikról akik korrigálják azt a kis "deret" a halántékukon.

Nem hinném, hogy off lenne (ez is haj téma, ugye?) - bár szerintem itt az átlagéletkor még nem motiválja a kollegákat hogy őszülési kérdésekben hozzászoljanak - nem lévén érintve még.

Bár...a fene tudja miért - nem egy 30 körüli pasit ismerek, akik rendesen őszülnek már - és nem csak a halántékuknál.

Előzmény: stefkata (199)
fáklyamadár Creative Commons License 2005.07.08 0 0 200
Az se rossz. Ha nem megyek sehova én is ritkábban szoktam. :)
Előzmény: Törölt nick (196)
stefkata Creative Commons License 2005.07.08 0 0 199
Megmondom őszintén először csak viccnek szántam, de most, ahogy így mondod, van benne vmi!

De sajnos én férfiaknak nem tudok hajfestési tanácsokat adni! Pl. egy lángoló vöröst nem hiszem, hogy díjaznának! :)
Szerinted van itt vki, aki profi ebben?

Nekem különben is tetszik, ha vkinek vannak már ősz hajszálai! Nem attól lesz fiatalos, hogy éppen igyekszik-e azokat eltüntetni!
De azt hiszem eléggé elkanyarodtam a témától....
Előzmény: Vad Mihály (197)
Vegetable Creative Commons License 2005.07.08 0 0 198
Heti egyszer, péntek vagy vasárnap délután. Magától hagyom megszáradni, ilyenkor nyáron csekély 1,5 óra... Ugyanis igencsak hosszu... Rákaptam a mentolos samponokra, de főleg csalán sampont használtam korábban. Minden esetben higitom, töményen jobban szárit és nehezebb eloszlatni a hajon, nem is olyan hatásos...
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.08 0 0 197

Hááát, bevallom, oldalt a halántéknál elférne már egy kis szín-korrekció, nem mondom...bár nem hiszem, hogy valaha is rászánom magam hogy "Londa-ügyfél" legyek.

Tudom, ma máá nem ciki ez férfiaknak sem (egy csomó 50-60 ast ismerek akiknek egy kurva ősz hajszáluk sincs...legalábbis nem látszik)...de számomra még idegen a gondolat.

Szerintem nem lenne nagyon off, ha ugyanitt a férfiak hajfestéséről is ejtenénk pár szót...vagy nem?

Előzmény: stefkata (193)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.08 0 0 196
Havi 2, öhöhö. Reméltem, hogy valaki kimondja helyettem a bűvös számot.
Előzmény: fáklyamadár (195)
fáklyamadár Creative Commons License 2005.07.08 0 0 195
Minden nap? Még csak az kéne. Az a heti kettő bőven elég nekem.
Előzmény: Vad Mihály (187)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.08 0 0 194

Persze hogy oriási biznic.

Hihetetlen mit elken magára egy család egy hónapban - már ott "vidámabbéknál"...de itt sem kell szégyenkezni, elég megnézni egy bevásárló-kosarat, hogy mégis mi van még benne - az obligát kaja-beszerzésen kívül ?

Most nevessetek ki, de én kizárólag csak a teljesen semleges baba-sampont használok és megasról leszarom a beta-ceramidos-dietil-parafeniléndiamin stb. tartalmú csodaszereket - a "természetes hatóanyagúakkal" az élen.

Más kérdés, hogy milyen árfekvésben van egy ilyen kis-gyerekeknek szánt, tök-semleges sampon, extrák nélkül ? Mintha külön büntető-adó lenne rajta. 

De ezen én már nem hőbörgök, hisz akkor meg kell nézni mennyi egy gyerek-cipő, vagy egy gyerek-ruházat ? (ha nem kínai, persze !)   

Előzmény: leszúrt Rittberger (192)
stefkata Creative Commons License 2005.07.08 0 0 193
:) Hjah kérem! Ha nekem is "rövid , férfi-frizurám" lenne!
Akkor valószínűleg én is hasonlóan gondolkodnék, mint Te!

Ha jól gondolom, Neked festened sem kell!
Vagy igen?! ;)
Előzmény: Vad Mihály (191)
leszúrt Rittberger Creative Commons License 2005.07.08 0 0 192

Amerikában például elképzelhetetlen a tussolás hajmosás nélkül ...ha kétszer egy nap (reggel-este) akkor hát kétszer is.

Igen, sőt furákat gondolnak az európaiakról, akik nem tesznek ugyanígy. De nekik már estére olyan a hajuk, mint a normál embernek egy hét után. :-)))

A faggyúmirigyek ugyanis kiválóan alkalmazkodnak: ha gyakoribb a mosás, ők is szaporábban dolgoznak. Szerintem ez az egész napi hajmosás propagálása a sampongyártók biznice. Ugyanígy a teljes-test szőrtelenítése (újabban férfiaknak is) meg a borotva- és borotvahab gyártóké. Az extrém szőröseket kivéve baromság.

Előzmény: Vad Mihály (187)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.08 0 0 191

Hááát, tudja a fene. Rövid, férfi-frizurám van, úgy automatizmusból állok a tuss alá vele.

Mire megborotválkozok, teszem-veszem magam - már meg is száradt, fene se foglalkozik vele egy fésülésen túl.

Meg hát mivel hogy cseppet sem lett sürübb a hajam az évek nyomán, mintha térben gazdagabb benyomást keltene a frissen mosott haj, a laposra lealudtnál.

Jóllehet még messze nem kopaszodom - de azért jót tesz neki teljes száradás elött egy kis fésüs-manőver a lazább "look" elérésére.   

Előzmény: stefkata (190)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!