Keresés

Részletes keresés

öregSam Creative Commons License 2004.01.07 0 0 5
Nem most szültem a legkisebb gyerekem is elmúlt 7.
17 év korkülömbség van a gyerekek között. A lányaimat nagyon fiatalon szültem tapasztalat nélkül. Ezután úgy gondoltam majd én megmutatom lehet ezt másképp is. Piszkos módon felkészültem, minden elérhető cikket elolvastam, alternatív szülési módszerek, bababarát kóház stb. Bementem a Szt. Imre kórház agyon reklámozott szülészorvosához, (azon a héten legalább három csodás cikket olvastam tőle a különböző női magazinokban) Kérdés, mikor akar szülni? Mondom kb május végén. 6-8 hetes terhes lehettem. Reakció: ja, szeptemberig nem érek rá. Jó mondtam majd visszatartom. Ezek után fütyültem az egészre.
Megszültem az éppen ügyeletes orvosnál, aki remegő, izzadó kézzel fogott velem kezet és közölte én leszek az első önálóan vezetett szülése. Mit mondjak lehet, hogy jobban jártam vele mint egy professzorral aki rutinból csinálta volna az egészet? Az elsőtől az utolsó pillanatig mellettem volt, csak jót tudok róla mondani, a férjem minden este áldja a nevét. Bocsi túloztam, csak minden szeretkezéskor mondja, jobb mint újkorában.
A hálapénz ami törekéke volt annak amit a vezető doki kért pironkodva, alig akarta elfogadni. Azóta legalább tíz barátnőmnek ajánlottam, még nem panaszkodtak. Ha érdekel valakit a neve küldjön mailt. A két lányom is hozzá jár, közmegelégedettséggel.
Előzmény: rahell (-)
rahell Creative Commons License 2004.01.06 0 0 4
Köszi, bár megmondom őszintén, szándékosan tettem a tasztalra, mert úgy gondoltam, hogy itt túl belterjesen lenne a téma kitárgyalva, holott lehet, hogy kevésbé, vagy nem érintett embereknek is érdemes volna ilyesmiről tudni, hozzászólni...
Előzmény: bgrbftby (0)
rahell Creative Commons License 2004.01.06 0 0 3
szia Maminti! Bocs a duplázásért, rákerestem mielőtt nyitottam, de nem dobta ki...

süllyedjen a topic....

Attól, mert 1000ft-ot kért, még lehet tündér a keze, csak pofátlan is...:o)))

3 szülésznő volt, és mindíg velük dolgozik "tím-ben":o)))

Előzmény: Törölt nick (1)
Maminti Creative Commons License 2004.01.05 0 0 2
Szia Rahell! :) Nyilt itt a fórumban is egy azonos nevű topik (www.halapenz.hu), érdemes oda is átnézni.
Előzmény: rahell (-)
bgrbftby Creative Commons License 2004.01.05 0 0 0
Gondolom inkább a www.halapenz.hu oldalra gondolsz, ahol azt írják jelenleg, hogy "Az oldal jogi hátterének rendezéséig
a lap mûködése szünetel".

Inkább átraktam ide, mert valószínűleg ez a közösség érintettebb mint a Tasztalos (és kevésbé süllyed el a topic).

Üdv: moderátor.

Előzmény: rahell (-)
rahell Creative Commons License 2004.01.04 0 0 topiknyitó
Bizonyára hallottatok az ominózus honlapról, aminek ugyanez a neve. Úgy gondolom, hogy pofátlanság, hogy leállították az orvosok hőbörgése miatt, mert az a véleményem, hogy amelyik orvosnak van arca, hogy belemondja az ember képébe, hogy mennyi az a minimum hálapénz, amennyiért szóbaáll az ember lányával, akkor akkor se pironkodjon, ha netán erről a kismamák kicserélik tapasztalataikat. Azt hiszem, hogy ez lehet az egyetlen fegyver a babát várók kezében, amivel talán kicsit lejjebb lehetne szorítani a "tarifákat"...

Szóval addig is - ha más is úgy gondolja - folytatódjon itt a tapasztalat csere, annyi lojalitással (hogy ne köthessenek belénk), hogy telefonszámot, ilyesmit ne hozzunk nyilvánosságra. Ha kell valakinek, akkor mehet mélben.

Kezdem:

MÁV Kórház, Harsányi Lehel,
Szülés ideje: 2000.
Szülés: 40.000HUF, ha ügyeleten kívül +10.000HUF, szülésznőknek 3.000HUF/Fő (előre szólt!)
Terhes gondozás: 3500/alkalom, +1000 ha ultrahang, +1000, ha videóra vette (kazettát mi vittük)ez kb. 60-70000-re jött ki.
Tapasztalat: az orvos tündér, bársonykezű, maximálisan odafigyelt végig, szülés közben és után is.

Utánnam az özönvíz!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!