Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.16 0 0 36
Igen, tudok.
Tavaly a magánadományozók megmentették az állatkórházat, azonban azóta egyetlen fillér állami támogatást nem kaptak, holott közfeladatot látnak el!

Most volt ebben a percben riport a Debrecen Tv-n.

Már csak egy ember dolgozik ott, nem tudják kifizetni a rezsijüket, az alkalmazotti bérről nem is beszélve.
Néhány hét múlva elfogy az összes pénz és nem tudják etetni a sérült madarakat sem.

Ha nem kapnak segítséget, becsukják.
Előzmény: Kerstantay Mellydöngető (32)
moldvang Creative Commons License 2004.05.19 0 0 35
Az adóm 1%nekik adtam előtte felhívtam őket, hogy mi a helyzet velük és akkor még müködtek. A felajánlást megköszönték, szerintem aki tud nyugodtam utalhat számukra tudjátok pénzből sohasem elég és ez gyógyításra kell, tőlem ennyi telt.
Előzmény: szarvasmarha (34)
szarvasmarha Creative Commons License 2004.05.19 0 0 34
néha majd én is felhozom,hátha akad valaki aki tud valamit?
szarvasmarha Creative Commons License 2004.05.19 0 0 33
a gógliban sajnos nem találtam új hírt,de jól tetted hogy felhoztad.
Előzmény: Kerstantay Mellydöngető (32)
Kerstantay Mellydöngető Creative Commons License 2004.05.19 0 0 32
Felhozom ezt a topikot - tudsz valami új hírrel szolgálni, cipo?
Előzmény: Törölt nick (-)
zorki Creative Commons License 2004.01.04 0 0 31
Aszfalt Hasitó Döngölő
Mit keversz? Mi az, hogy lenne?
Ezt úgy érted nekem azért nincs igazam, mert írtam valamit, amiben nem konkrétan a komcsi-ballib kormányt, minden rossz okozóját szidtam?
Szal ez a topik nem a hortobágyi állatklinika bajáról szól?
Nem mondtam véleményt a kormányról, az állat klinika dolog ügyében nyilatkoztam, ez a baj?
Előzmény: Aszfalt Hasitó Döngölő (29)
hanyadik Creative Commons License 2004.01.04 0 0 30
Na, jó lenne má eldönteni, hogy akkor
a) már levadászták az összes védett madarat, és nincs is szükség arra a kórházra,
b) a -1,5 millió forint miatt fognak kipusztulni a védett madarak,
c) demagógokból még mindig túlkínálat van.
Előzmény: bírósági párttikár (27)
Aszfalt Hasitó Döngölő Creative Commons License 2004.01.04 0 0 29
"Azt próbáltam ide vésni, hogy aggódok én a madarakért, de talán még jobban az emberekért, akik hajléktalanok, és az utcán töltik az éjszakát.
Az én olvasatomban ez a probléma van az első helyen. "

Ebben teljesen igazad LENNE, de arra sem ad a kormány pénzt.Pl. mig az esélyegyenlőségi baromság tárcanélküli minisztérium éves kerete 11 milliárd ft, addig a vakok intézetének a költségvetését 20 %-kal csökkentették 2003-hoz képest.
Na ja.

Előzmény: zorki (26)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.04 0 0 28
Nem azért nincs, hanem azért nem kapnak, mert az ország úgy müködik, mint egy bank.
Csak arra van pénz, amiböl pénz lesz.
Valakinek.
Előzmény: bírósági párttikár (27)
bírósági párttikár Creative Commons License 2004.01.04 0 0 27
Másfél millió forint?

Nem lehet, hogy azért nincsen másfél millió a kórházra, mert Medgessy-Nastase duó levadászta már az összes védett madarat?
Vagy mert söjtörön ellakomázták az elvtársak az erre félretett keretet?

zorki Creative Commons License 2004.01.04 0 0 26
fehérzaj
Mi van? Te elolvastad, amit írtam, vagy be vagy kódolva arra, hzogy mindenre Baumgartner, és Gyurcsányt, meg offshore-t emlegessél?
Mi köze van annak, amit én írtam a Baumgartnerhez, Gyurcsányhoz?

Azt próbáltam ide vésni, hogy aggódok én a madarakért, de talán még jobban az emberekért, akik hajléktalanok, és az utcán töltik az éjszakát.
Az én olvasatomban ez a probléma van az első helyen. Ezt kell először megoldani, addig a madár kórház működhet adományokból is. Szóval nem említettem Baumgartnert, és én nem is utaltam neki semmit.
Természetesen azt a pénzt se Baumgartnerre kellene költeni, amit rá költöttek, de miért kell most nekem ezt bizonygatnom a hortobágyi madár klinika kapcsán?

Vagy csak azt akartad mondani, hogy korrupt a kormány? Csak nem tom, mi köze volt ennek az én beírásomhoz?

Előzmény: fehérzaj (22)
qncogi Creative Commons License 2004.01.04 0 0 25
Megyó megivhatja újra Nastasét
Ez mit jelent ptiszai?
Előzmény: Aszfalt Hasitó Döngölő (24)
Aszfalt Hasitó Döngölő Creative Commons License 2004.01.04 0 0 24
Megyó megivhatja újra Nastasét egy hortobágyi vadászatra, és ezekután védett madarakat lődöznek le.
ohrana Creative Commons License 2004.01.04 0 0 23
Tuggyuk mán meg ki volt a disznaja.
1. Védett állat!
2. Mér', bevenné a kondába?

o

Előzmény: pindiy (17)
fehérzaj Creative Commons License 2004.01.04 0 0 22
Nezd, en speciel nem banom, ha pl az allatkorhaz, adomanyokbol vagy akarmibol mukodik es nem kap penzt az allambacsitol. De ha allambacsi erre nem ad penzt akkor ne adjom mar a Baumgartner felekre se. Bar azt hiszem az alapveto ok az, hogy a Baumgartner zsozso egy resze majd megjelenik valakinek az offshore szamlajan, az allatkorhaz meg elkoltotene az allatokra. Az meg ugye Gyurcsanynak es tarsainak nem erdeke.
Előzmény: zorki (20)
32nick Creative Commons License 2004.01.04 0 0 21
Ezt (se) fogjuk megtudni.
Előzmény: pindiy (17)
zorki Creative Commons License 2004.01.04 0 0 20
Bejött az udvarunkra egy hajléktalan. Megcsodáltuk, egész ember formája volt, elbeszélgettünk vele, és adtunk neki enni. Aztán elment, később tudtuk me, hogy a hideg ékszakát kint töltötte az erdőben és megfagyott.

Ironikus beveztőm után, azért ideírom, ha rajtam múlna nem sajnálnám a madaraktól, meg az alapítványtól sem a pénzt. Azért néhány megjegyzésem van. A HÍR TV-ben azt mondták, emiatt a döntés miatt minden embert elküldenek a kórházból, és védett madár fajok pusztulnak majd ki.

Nos, emiatt a demagógia miatt írtam ide ironikus bevezetőmet. Egyrészt ha van 12 milliójuk, még egy darabig azért talán működhetnek, és talán tényleg lesznek emberek (nem jobboldaliak és nem baloldaliak) csak úgy simán emberek akik hajlandóak segíteni. Ha a rövid hír egy ilyesfajta felszólítással fejeződik be, akkor egy sort sem érdemelne az egész. Igaz, akkor nem is politikai hír lenne, csak egy kérés.

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.04 0 0 19
Ja, igen.
Kérdeztük a faszit, aki elvitte, , hogy mi lesz vele, azt mondta, hogy egy darabig ott tartják a többi állat között, aztán visszavadítják, ha egészséges.
Gondolom, ilyenkor fokozatosan megvonják a kaját, aztán kénytelen keresni magának.
Ez is a munkájukhoz tartozik.
Előzmény: Kerstantay Mellydöngető (16)
spooler Creative Commons License 2004.01.04 0 0 18
Érdekelne hogy van -e még versenyző, akinek az állam dobja össze a pénzt.
Zsótika autókázását fzesse a papa a renault szalonjaiból.
Az állatkórházat az egyik valamirevaló nemzeti parkban meg finanszírozza állambácsi.
Előzmény: Kerstantay Mellydöngető (10)
pindiy Creative Commons License 2004.01.04 0 0 17
"Hiába kértek állami támogatást, azt a választ kapták, hogy a védett madarak gyógyítása felesleges"

A nevét kell ideírni annak, aki az elutasitást aláírta.
Tuggyuk mán meg ki volt a disznaja.

Kerstantay Mellydöngető Creative Commons License 2004.01.04 0 0 16
Utána mi lett vele? Egy állatkórház mégse állatkert.
Előzmény: Törölt nick (12)
MrJones Creative Commons License 2004.01.04 0 0 15
Mondd ki nyugodtan, ami a szíved nyomja:

LÉLEGEZTETŐGÉP!!!

Előzmény: ohrana (11)
MrJones Creative Commons License 2004.01.04 0 0 14
Amit félre lehet érteni, azt félre is értik...

A "Bánnyaf@szom kezitcsókolom" az alábbira vonatkozott:

"Nem szoktam körözni! :))"

Előzmény: Törölt nick (9)
MrJones Creative Commons License 2004.01.04 0 0 13
"Aha, ugy gondolod, hogy azert kellene a polgari koroknek megmozdulniuk, mert altalaban olyan megmozdulos fajta?
Vagy itt a nagy lehetoseg nekik a megmozdulasra?
Ne csak a szajuk jarjon, ne csak politikai habveres celjabol emeljek meg a segguket, hanem valami nemesebb cel elerese urugyen is?"
Pontosan.

"A legegyszerubb dolog ezekutan ramutatni a polgari korokre, akiknek a dolgok ilyeten alakulasahoz pontosan annyi kozuk van, mint Neked, vagy nekem."
Ez meg így nem igaz. A PK-k ugyanis mint polgári szervezet, vagy ha jobban tetszik társadalmi erő, épp azokra a feladatokra kellene, hogy hivatott legyen, amelyeket az állam nem, vagy rosszul lát el. Ilyen alapon a polgárőrségek létét is megkérdőjelezhető lenne, hiszen van arra a célra megfelelő állami szerv. Aztán mégis...

"A polgari koroktol pontosan annyit varhatsz el, amennyit magad is raszansz a magadebol"
Egyelőre a köröktől sem láttunk semmit.

"Te -ahogyan kiveszem a szavaidbol- magasrol leszarod a dolgot..."
Perszepersze. Én csak vertem a habot, szidtam a kormányt, meg mindennek elhordtam a ballibet. Tanáccsal, konkrét tennivalóra ötlettel egyelőre csak te szolgáltál itten.
Ja. És még fikáztalak is mellé...

De a te dolgod...

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.04 0 0 12
Kb. 3-4 éve egy nyári napon a nyitott kapun besétált az udvarunkra egy gólya.
Teljesen emberközeli volt, késöbb kiderült, hogy valaki otthon tartotta, mert korábban megsérült és nem tudott elrepülni a többivel.
Szóval bejött a gólya és a maga legtermészetesebb módján az udvar közepén elkezdett békát szedegetni.
Rögtön felmerült, hogy mi a fenét csináljunk vele, ha nekünk kell tartanunk, felzabálja a fele jövedelmünket.
Telefon a hortobágyi állatkórházba (szerencsére közel van) hol azt mondták, hogy fogjuk meg, eljönnek érte.
Megpróbáltuk megfogni, mert azt hittük, hogy nem tud repülni, de gondolt egyet, aztán átröpült a kerítésen.
Akkor a család elkezdte terelgetni a fél falun keresztül, jöttek mások is, kb. másfél óra alatt visszaterelgettük az udvarra, majd be a fáskamrába, ahol is kapott egy vödör vizet.
Ott szomorkodott két napig, aztán eljöttek érte Hortobágyról és elvitték.
Azóta is igen sokszor emlegetjük a gólyát, mert élmény volt közeli kapcsolatba kerülni vele és mindenkinek megnyugtató volt, hogy jó helyre került és nem gondot, hanem élményt szerzett.
Előzmény: Kerstantay Mellydöngető (7)
ohrana Creative Commons License 2004.01.04 0 0 11
Kár hogy Téged ott nem gyógyítanak meg...
Tudod, az nagyon bokrosi, hogy az állam Baumgartnernek fizet, meg Gyurcsánytól lizingel egy neki eladott üdülőt (ez csak két példa), a madárkórházra meg azt mondja, hogy akinek kell, mentse meg.
Én fordítva gondolnám: Baumgartner vegye le a sapkáját, és a piros lámpáknál kalapozza össze a rajtpénzét, és az állam az közügyekre fordítsa a pénzt.
Egyébként a pöcsöm tele van ezzel a kormánnyal: aki belekerül, elkurvul. Persányi (így írja?) a lepusztult Állatkerttel csodát tett - bekerült a kormányba, és egy fikatakony lett belőle.

o

Előzmény: MrJones (3)
Kerstantay Mellydöngető Creative Commons License 2004.01.04 0 0 10
Megmondom őszintén, ezzel akartam folytatni a mondatomat, aztán kitöröltem. Nem szándékoztam "demagógozni".
Előzmény: fehérzaj (8)
fehérzaj Creative Commons License 2004.01.04 0 0 8
Figyu, a penz kell a mutyi Baumgartner Zsótika ótókázására. Minden mas meg le van xarva.
Előzmény: Kerstantay Mellydöngető (7)
Kerstantay Mellydöngető Creative Commons License 2004.01.04 0 0 7
Szégyen, hogy ilyenre nincs másfél millió forint.
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.04 0 0 6
Jó, majd beszkennelem az alapítvány dokumentacióját!
A hírláncot a következ?képpen tudom elképzelni.
A HírTV meginterjúvolja az alapítvány nyilatkozattételre jogosult képvisel?jét, kamera elé állítja és megszólaltatja.
A rövid kommentár alatt pedig olyan információkat tesz közzé, amiket az interjúalany rendelkezésére bocsátott.
Ezeket én meghallom, ha azon a TV csatornán van a készülékem.
A hallottakat pedig ideírom.
Előzmény: carlos z. (5)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!