egyszerűen nem tudom megérteni ezeket az embereket. Tényleg ekkora hajtóerő ez az önmutogatási hajlam, hogy képes legyen valaki a két gyerekét hónapokig elhagyni miatta?? Én azt mondom, hoyg ez már _beteges_.
a szoke csaj valami kegyetlen modon mu volt...
hol a jo egben leltek ra, azt elkepzelni sem tudom..
szep dolog, ha az asszony nem hagyja el magat hazassag, szules utan..
de aze' ma' ne nezzen ugy ki mint egy uccso ribanc
" A pénz csak másodlagos motiváció a jelentkezőknél"
a ma versengő kétgyerekes szőke vénasszony is pont ugyanerről beszélt. Azt mondta, hogy mindig is színésznő akart lenni és hogy a nyeremény nem az elsődleges szempont volt a jelentkezésénél.
Exhibicionista majmok ezek mind. Nem tudom, a pszichológia milyen mélységben foglalkozik ezzel a kérdéssel, de szerintem ennek ugyan úgy vannak fokozatai és kóros megnyilvánulásai, mint minden más emberi attitüdnek. A magamutogatásnak is van egy egészséges szintje, ami alapból megvan minden emberben de egyesekben - lásd valóvilág 15000 jelentkező - több van a kelleténél. Ha most erre valaki azt mondja, hogy és akkor mi van, miért baj az, hogy egy bizonyos tulajdonság túlteng valakiben, akkor én arra azt mondom, hogy az exibicionizmus nem pozítiv tulajdonság és mint ilyen nem is kívánatos, hogy ennyire meghatározza valakinek a személyiségét.
Vaze, meg is érdemlik ezek a VV-s emberek, hogy ízekre szedjék őket! Szerintem nincs annál alantasabb dolog, mint hogy valaki abban lelje örömöt, hogy nézik! A pénz csak másodlagos motiváció a jelentkezőknél, a legfőbb érv a magamutogatási hajlam, az, hogy leírhatatlan boldogság önti el őket ha idegen tekinteteket éreznek magukon. Azt még megértem, hogy egy színész vagy valaki más, jól felkészült előadó vágyik a közönség iránt, hogy lemérhesse mennyire mestere a szakmájának, de ezek a fogalomhiányos koacervátum-cseppek semmit nem tudnak, csak közösülni csak anyagcserét folytatni.