gratula a kaviat családnak Jankához, és milyen szép neve is van! :) kicsit ugyan elkéstem, de a 8 napba majdnem belefértem…
..................................................
én az „itt is vagyok, ott is vagyok, jaj de nagyon … vagyok” állapotban vagyok, csak a …-ot nem sikerül megfejteni. fáradt vagyok, a karácsony és a szabadság ebből a szempontból nem is jöhetett volna jobbkor. elfáradtam a munkában, a reménykedésben, a játszmákban, a lelkiismeretfutdalásokban, az egyedüllétben.
most szeretnék sokat aludni, magam körül rendet rakni (rendet rakok a számlák közt végre :), az elhanyagoltakkal találkozni. és magamban, belül is rendet rakni. megint itt az ideje.
itt van a fogadkozások és az újabb reménykedések ideje is, jövőre majd nem így, nem itt, azt viszont nagyon… hát ámen.
most megyek, és ebből a nagy küldetésből egy alvásnyit teljesítek.
moes
míg a csajszikák erősödnek a söfiben, mi itthon petykával szépen átraktuk a kiságyat [a most már jankáét] hozzánk, megszereltük, hogy magasabban legyen a matrac.. nagyon jó ez a szerelőtárs ha tennivaló van itthon..
emitt pedig a fiatlember megszerelte a saját optikai egerét is, hogy ő is tudjon internetezni mint apa