Keresés

Részletes keresés

Flikflak Creative Commons License 2023.05.31 0 0 55

Sziasztok, 

Érdekelne a rendezvényszervezők véleménye, hogy a rendezvényfotózás mennyire fontos ? Mivel fotós vagy így elfogultan állok a témához. 
Szeritem a beszédes képekkel könnyebb eladni egy rendezvényt a következő alkalommal. Vagy épp ha kell akkor a rendezvény alatt. 

Szerintetek? 

Lia0017 Creative Commons License 2022.04.12 0 0 54

Sziasztok! Szeretnék véleményt kérni induló válalkozásommal kapcsolatban, rendezvényszervezéssel foglalkozunk.
Cégegkenk magánszemélyeknek segítünk ötleteik létrehozásában mindezt egy modern gyakorlatias kreatív gazdaságos csapattal kiegészítve.
Előre is köszönöm a válaszotokat 
Üdv:Lia :)

Evelin_ Creative Commons License 2021.04.11 0 0 53

Sziasztok!

 

Hamarosan egy vállalkozást szeretnék indítani, ami online rendezvényszervezéssel és amint a covid helyzet engedi hagyományos rendezvények szervezésével és ezek kombinációjával fog foglalkozni. 

A kérdésemmel elsősorban olyan vállalkozókhoz és vállalatokhoz szól, akik a rendezvényeik lebonyolításához igénybe vesznek rendezvényszervezőt. 

A koronavírus után igénybe vennétek-e olyan szolgáltatást, ahol a rendezvény hagyományos módon is megrendezésre kerülne de online is közvetítve lenne és igény esetén interaktív lenne? 

 

Válaszotokat előre is köszönöm!

Nagy L. Andrea Creative Commons License 2019.06.15 0 0 52

Sziasztok! 

Amennyiben nagyobb lélegzetvételű rendezvény szervezésében gondolkodtok, a prestito.hu legkiválóbb választás! Teljeskörű szolgáltatások, kiváló helyszínek, megbízhatóság. Csak ajánlani tudom! 

Flikflak Creative Commons License 2019.05.28 0 0 51

Helló mindenki, 

A rendevényeken, hogy szoktátotok intézni a fotóst ? Most lesz egy céges bulink és a rendezvényszervező cég ezt a rendezvény fotós csapatot ajánlotta. Szerintetek mennyire reálisak az áraik? 

Köszönöm a segítséget! 

A képeik viszont nagyon tetszenek :D

Jucesz13 Creative Commons License 2017.06.14 0 0 49

Sziasztok! Mi januárban tartottunk egy céges bulit, amiben nagy segítségünkre volt egy rendezvényszervező cég, a Kitchen Caters. Úgy gondoltam, hogyha valami jóban lesz részem, azt megosztom veletek is, mert az ilyen cégek, mint ez, megérdemlik, hogy foglalkoztassák őket, azok pedig nem, akik szájhúzva csinálják meg a saját munkájukat... Sajnos nem egyszer belenyúltunk ilyenbe is. A Kitchen Caters magas színvonalon végezte munkáját, a helyszín tökéletes volt és az ételek pedig különlegesek, és finomak. Mindezt résztvevőként mesélem, nem én tartottam velük a kapcsolatot, de rálátásom nyílt a munkásságukra, így ha valaki azt szeretné, hogy a vendégei szórakozzanak egy jót, nagyon tudom ajánlani őket: http://www.thekitchencaters.com/hu/ceges-rendezveny/

naseelah4 Creative Commons License 2016.09.06 0 0 43

Elnézést, rosszul linkeltem, a helyes link: exkluzív rendezvényszervezés :)

naseelah4 Creative Commons License 2016.09.06 0 0 42

Igen , az Akadémiával kapcsolatban én is csak jót hallottam eddig, a fő profiljuk szerintem az exkluzív rendezvényszervezés, de tulajdonképpen szinte bármilyen rendezvény lebonyolítását vállalják nagyon profin, én nem igazán hallottam panaszt ezzel kapcsolatban. Úgyhogy mindenféleképp ajánlom őket :)

vicu52 Creative Commons License 2016.05.06 0 0 40

Gálavacsora helyszínt keresőknek, kezdő rendezvényszervezőknek a Magyar Tudományos Akadémia székházában található Akadémia Klubot tudnám ajánlani. Nagyon szép épület, igényesebb rendezvényeknek tökéletes helyszínként tud szolgálni akár más rendezvényekhez is.

KerOrs89 Creative Commons License 2015.10.22 0 0 37

Ha budapesti programötletet keresel, akkor én a BRKLYN-t javaslom elsősorban. Nekünk szülinapi buli helyszínéül szolgált 1 hónapja és azóta is voltunk ott, nagyon jó a hangulat, igényes, különleges, szóval mi nagyon szeretünk oda járni.
Próbáld ki Te is :)

leon0000 Creative Commons License 2013.03.12 0 0 27

Modell Hostess Ügynökség eladó jelképes áron.

Azzal kezdeném, hogy  nem azért eladó,mert költséges és nem hoz pénzt, vagy mert internetes csalás/átverés, hanem mert már három vállalkozás mellé ezzel túlvállaltam magam és semmi, de semmi időm vele foglalkozni !

Ha valaki (akár ffi,akár nő) jó szervezőkészséggel rendelkezik és ambíciókat érez rendezvényekre,eseményekre, céges programokra  hostesseket közvetíteni és ezzel foglalkozni, akkor most itt van neki jelképes áron, egy már kialakult adatbázissal, névértékkel rendelkező, felépített ügynökség, nívós honlappal.
Havi 1millió ft alsó hangon kihozható nyereség !
Ami szükséges hozzá az idő és szervezőkészség !
Ha érdekli, hívjon bátran!
06-70-664-7845

KZGB Creative Commons License 2012.05.17 0 0 26

Sajnos már nem működik a www.rendezvenyforum.com, de nagyon jó és sokszínű szolgáltatást tud adni a Horizont Rendezvényszervező Iroda. Ez a weboldaluk: www.horizontiroda.hu

Tobbségében céges rendezvényeket csinálnak, de városi rendezvényeket és programokat is szerveznek.

Chrizom212 Creative Commons License 2011.04.02 0 0 24

Hi!
Figyelmetekbe ajánlanám az Életút rendezvényt, nem olyan rég kezdték, de nagyon sokoldalúak. http://www.eletut.eu

Köszöntem a figyelmet!

Preis Creative Commons License 2011.03.18 0 0 23

 

Láttátok már ezt a produkciót? http://www.glasso.hu

Glasso, az Éneklő poharak néven. Ez egy üvegzenei produkció, pusztán a kezével és az ütővel is játszik rajta az ürge...király!

KZGB Creative Commons License 2010.03.26 0 0 22
Szia!

Most már megy az oldal: www.rendezvenyforum.com
epoka Creative Commons License 2010.02.11 0 0 21
Kedves KZGB!

Szerettem volna megnézni a linket www.rendezvenyforum.com, de sajnos nem működik. :(

Engem is nagyon érdekel a rendezvényszervezés már évek óta, de nem mertem még belefogni. Talán amiatt nem, mert nem tudom, hogyan lehet egy kezdőnek elhelyezkedni. Gondoltam, elvégzek egy tanfolyamot, de aztán hogyan tovább? Mindenhol a tapasztalattal rendelkezőket keresik. Fel tudnád vázolni, légy szíves, hogy képzeljem el ennek a szakmának a befutási menetét? Mennyi idő lehet körülbelül? És, ha már befutott az ember, akkor mennyi szabadideje marad (család, hobbi...stb.)?

Kicsit sok a kérdés, de a válaszokat előre is köszönöm! :)
Előzmény: KZGB (19)
crowkins Creative Commons License 2010.01.15 0 0 20
Ragadozómadár és solymászbemutató!

A bemutató során az érdeklődőknek lehetősége nyílik a ragadozómadarak részletes megismerésére, több fajta élő ragadozómadár testközelből való megfigyelésére.
Betekintést nyerhetnek a közel 4000 éves múltal rendelkező solymászat múltjába és jelenébe, megismerhetik a madár idomítás fortélyait.
A jelentkezők a szelíd madarat kézre vehetik, megsimogathatják, közös fényképet készítetthetnek vele.
"Műsoraink" legnépszerűbb eleme madaraink röpítése, amibe a hallgatóságot is gyakran sikerül bevonnunk.
Rendezvények, fesztiválok, iskolák részére kínáljuk elsősorban programunkat, de más alkalmakra is igénybe vehetik szolgáltatásunkat.


Ha érdeklődését felkeltettük, további információkért írjon nekünk a karsiga@freemail.hu email címre!
KZGB Creative Commons License 2009.11.08 0 0 19
Kedves mindenki!
Végre elkészült a rendezvényfórumunk! Várunk ide minden kedves érdeklődőt:
www.rendezvenyforum.com
Előzmény: r.on (18)
r.on Creative Commons License 2009.10.15 0 0 18
Helló!

Engem is érdekelen ez a szakma. Nem tudnál tippet adni, hogy hol érdemes tanulni, ha az ember okosabban szeretne nekilátni?
KZGB Creative Commons License 2009.09.16 0 0 17
szia! hirtelen nem tudom, de mi nemsokára elkészülünk egy ilyen fórummal! Ha kész lesz, akkor azt itt is közzé fogom tenni! :)
Üdv,
P
Előzmény: Törölt nick (16)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.05 0 0 16
Pár éve láttam valami nagy és népes kibeszélő fórumot, ahol véleményezett mindenki mindenféle rendezvényeket, nincs tippetek, hol lehet megtalálni? Nagyon tanulságos volt a sok vélemény.
Előzmény: KZGB (1)
KZGB Creative Commons License 2009.08.26 0 0 15
Végre valami új hungarikum van kilátásban. Új nótaműsor alakult, Szeressétek a nótát címmel. Itt lehet megtekinteni a részeteket: Szeressétek a nótát
KZGB Creative Commons License 2009.02.06 0 0 12
Szia!

Elég jól lehet érvényesülni. Sok mindenre rálátásod lesz! Persze kell hozzá sok éves rutin és tapasztalat. Ha jól megy a munka, akkor elég kevés időd lesz. Hétköznap megy a szervezések nagy része, hétvégén meg a rendezvények vannak. Persze ezzel arányosan, elvileg jól fogsz tudni keresni! :) Általában jutalékosan működik a fizetés. Minél több rendezvényt csinálsz, annál több a pénz...a rendezvényszervezés elég szűk piac, de érdemes megpróbálni. Remélem tudtam segíteni!
Előzmény: Alien4 (10)
Alien4 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 10
sziasztok. érdeklodok hogy mint rendezvényszervezo ti hogy tudtok érvényesulni...már akinek az a munkája persze... és fizuval meg munkaidovel hogy jonnek ki...
koszonom a válaszokat elore is!
KZGB Creative Commons License 2008.10.21 0 0 9
Hát...:) a céges rendezvényekre nem nagyon lehet bejönni...oda ugyebár a meghívottak jöhetnek be...ha lesz olyan esemény valahol, ami nyilvános és mi csináljuk, akkor szólok! Ok?
Előzmény: Preis (8)
Preis Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8
Én elolvastam az ajánlott blogot! Tök jó dolgokat írtatok össze! :) Meg lehet nézni valamelyik rendezvényeteket élőben is? P
KZGB Creative Commons License 2008.10.06 0 0 7
Ezek szerint Frekó is eltűnt... :( Nem baj...lehet, hogy Én írtam vissza későn!
KZGB Creative Commons License 2008.09.13 0 0 6
Szia Frekó!

Elnézést, hogy csak most válaszolok a bejegyzésedre, de egy ideig külföldön voltam, nomeg nem nagyon volt itt mozgás, aztán nem is néztem ide nagyon vissza!
Szóval pontosan mi érdekelne?
Van egy blog, amit szépen irogatok, de nem nagyon van időm rá, azért megpróbáltam jó dolgokat összeírni: rendezvényszervezés blog

Szóval legyen az első lépés az, hogy olvass bele ebbe a blogba és akár abból, vagy ami eszedbe jut téma és felveted, beszéljük át! Ok?

K
Előzmény: frekó (5)
frekó Creative Commons License 2008.07.28 0 0 5

szia,

 

engem is nagyon érdekel ez a téma, sőt én már egészen eltökéltem hogy ezen a területen szeretnék dolgozni. nyilván nem látok a jövőbe de most célirányosan erre készülök.

 

eddig vendéglátást tanultam, most külker szakra járok de ezek után őszintén szólva eszembe sem jutna iskolában tanulni ezt a szakmát. nem nagyképűségből mondom de a vend.látói sem ért fabatkát sem sajnos.

 

ismersz esetleg ezen kívűl rendezvényszervezéssel foglalkozó fórumot vagy blogot, mert ezt nem sokan látogatják. gondolom ezek sokkal élőbbek mint ilyen ismeretterjesztő magazinok, meg iskolák letölthető tansegédletei. azok ilyen nesze semmi fogd meg jól dolgok.

 

valójában tehát a segítségedet kérem, hogy egy kicsit navigálj el ebben a dologban, hova menjek, mit nézzek stb.

 

Köszönettel

 

Frekó

 

 

Előzmény: KZGB (4)
KZGB Creative Commons License 2008.07.12 0 0 4
Szia Preis!

Na, örülök, hogy érdekel valakit a téma! :))

Mi érdekelne mégis? Az az igazság, hogy elég széles témák lehetnek. Egészében a rendezvényszervezés vagy csak annak egy része érdekel? Mint például a műsorszervezés, catering, hangtechnika és fénytechnika? Vagy esetleg a rendezvények típusai: protokoll, promóció, csapatépítés, vip rendezvények? Szóval elég nagy a téma! Ha felvetsz egy témát (akár Én is kezdhetem), akkor szívesen beszélhetünk róla! Ajánlom, hogy nézzél szét a weboldalunkon (Horizont Rendezvényszervező Iroda) és akkor talán több dolog is eszedbe jut a témáról! Nagyon szívesen válaszolok mindenre!

Üdv,

K
Előzmény: Preis (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!