Keresés

Részletes keresés

Bicska Macheath Creative Commons License 2012.06.06 0 0 40

http://www.hir24.hu/kulfold/2012/06/06/peniszenel-fogva-csungott-a-vezeteken/

Péniszénél fogva csüngött a vezetéken

Tűzoltók mentettek ki szorult helyzetéből egy meztelen férfit az ukrajnai Harkovban, mivel a pénisze beszorult a magasfeszültségű vezeték szigetelőelemei közé.

A katasztrófavédelmet járókelők értesítették arról, hogy egy meztelen férfi lóg fejjel lefelé a magasfeszültségű villanyvezeték tartóoszlopának tetejéről, a város egyik forgalmas kereszteződésében. A tűzoltók egy emelőkosaras járművel érkeztek a helyszínre.

A mentés nem volt egyszerű, mivel kiderült, hogy a bajba jutott ember legbecsesebb testrésze beszorult a szigetelőtárcsák közé. A kosárban tartózkodó lánglovagnak végül egy csavarhúzó segítségével sikerült kiszabadítania a hímtagot, és a gazdájával egyetemben lehozni a magasból, a lent összegyűlt népes szurkolósereg ovációjától övezve.

A férfit azonnal kórházba kellett szállítani, mivel a több ezer voltos vezetékhez érve testének 60 százalékán súlyos égési sérüléseket szenvedett, beleértve személyes áramszedőjét is.

+18-as tartalom!!! Figyelem!!! A következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas, felkavaró jeleneteket tartalmaz!!!

Azt egyelőre senki nem tudja, hogy mi ösztökélte őt erre a fölöttébb extrém produkcióra. Ismerősei azt mondják, hogy mindig furcsaságokat művel, ha felönt a garatra.

Bicska Macheath Creative Commons License 2011.06.20 0 0 39

Szó se róla, furcsa, de politikustól minden kitelik.

Előzmény: Watchdog (38)
Watchdog Creative Commons License 2011.06.20 0 0 38

Az öntökönlövés vagányul nadrágszíjba bedugott piszollyal még csak-csak elképzelhető, de célzáshoz felemelt puskával előadni...

Előzmény: Bicska Macheath (36)
horex Creative Commons License 2011.06.20 0 0 37

Idáig csak orbánozás volt, de most előkerült a

meggyesi is?

És ha jól értem a románt, akkor telefonon azt tanácsolták hogy addig is szivják ki a lőport a sebböl?

:))

Előzmény: Bicska Macheath (36)
Bicska Macheath Creative Commons License 2011.06.20 0 0 36

Úgy látszik, a románoknál ez nemzeti sport:

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/szetlotte-nemi-szervet-a-politikus-2055814

Szétlőtte nemi szervét a politikus 2011-06-20 09:42:00

Igencsak szerencsétlenül sült el egy helyi tanácsos vadászata a hétvégén. 

A medgyesi elöljáró éppen le akart lőni egy vadállatot, amikor fegyvere megcsúszott a kezében, és nemi szerven lőtte magát.

A tanácsos egy barátjával és egy vadőrrel ment ki az erdőbe vadászni. Egy adott pillanatban a férfi megpillantott egy vadat, és a szeméhez emelte a puskát. Célzott, de amikor lőni akart, kiejtette kezéből a fegyvert. A puska mégis elsült, és a férfi összeesett.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy hogyan tudták elsősegélyben részesíteni a szerencsétlenül járt férfit, kattints a Manna.ro oldalára!

Bicska Macheath Creative Commons License 2004.01.02 0 0 35
off
Magasságos ég! csak nem úgy gondolod, hogy 0rbán is Medgyessy gyereke?
Legföljebb szellemileg!
Előzmény: Szopránszabó (34)
Szopránszabó Creative Commons License 2004.01.02 0 0 34
"Talán mégis a gyökerek teszik."

Sőt, 2002 óta kormányon vannak :-))))

Előzmény: Bicska Macheath (28)
Bicska Macheath Creative Commons License 2004.01.02 0 0 33
Hol a legnagyobb a szükség, legközelebb a segítség :-)

NSZ • 2004. január 2.

Egy amerikai vállalat néhány éve szilikonból gyártott műheréket dobott piacra kasztrált kutyák számára. Kétféle minőségben kínálják az árut, az egyik merevebb, plasztik alapanyagú, a másik szilikonból készült. Áruk 60-130 dollár (12500-27000 Ft) között van, ehhez jön még a műtét költsége. A siker abból is látszik, hogy más állatoknak is próbálnak tőlük beszerezni „pótalkatrészt”: elsősorban macskáknak, de kértek már műherét spanyol bikáknak, lóherét egykori csődöröknek.

Ebben az üzletben van fantázia, hiszen nagy az isten állatkertje.

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.01 0 0 32
Dehogy is!
A kiválo román sebészek be´¨ultették volna söjtöri tojást a kipukkadt helyére.
Előzmény: antall (16)
Tree De Oak Creative Commons License 2004.01.01 0 0 31
Igazad van, itt csakis Orbánbányáááááák lehetnek.
Előzmény: özv. Bitera Sándor (21)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.01 0 0 30
Jujj!!

Tölem nagyon távol áll ez a Péter.
Nekünk itt Göranunk van, de ö sem az igazi favoritom.

Előzmény: ividm (14)
8szem Creative Commons License 2004.01.01 0 0 29
"Hát igen, "a kommunizmus barbár ázsiai vallás" mondata a legfőbb bűne.

Nem igazán ázsiai, de a többi passzol:)

Előzmény: antall (23)
Bicska Macheath Creative Commons License 2004.01.01 0 0 28
off
Kedves Luby, aki Gábor,

örülök, hogy aránylag kevés stemélyeskedést szőttél szavaidba, ezért magam is így fogok tenni.
Én is ott voltam a Hősök terén, a Múcsarnok előtt; úgy érzem, már akkor is jópár évvel idősebb voltam, mint Te :-) A fiatalember már akkor se ööööö-zött, és, el kell ismernem, azóta egészen tehetséges hordószónokká képezte ki magát.
Ez még önmagában nem lenne akkora baj, csak tudod, azt gondolom, hogy fiatal kora ellenére --amint azt az elmúlt évek bizonyítják -- mégis túl sokat szedett magára abból a parvenü kivagyiságból, amely a késő kádári, mondjuk Grósz-féle sleppet jellemezte, és amelyet azóta is engesztelhetetlenül gyűlölök. 0rbánban talán a kelleténél is jobban, mert neki igazán nem kellett volna olyanná lennie.
Talán mégis a gyökerek teszik.

Előzmény: Luby (27)
Luby Creative Commons License 2004.01.01 0 0 27
Kedves Bicska Macheath!
Nem tudom, hogy hány éves vagy. Nem tudom , hogy ott voltál e a téren. Nem tudom, hogy akkor mit gondoltál. Most az jön,amit viszont én tudok. Ott voltam a Műcsarnok előtt. Már felnőtt voltam, értettem és értékeltem minden szót. arra is emlékszem, hogy mit gondoltam akkar. A kissé torzonborz fiatalemberről azt gondoltam, hogy bátor, tehetséges és úgy beszél, mint ahogy egy huszonévesnek beszélnie kell, ha a hazájáról, a szabadságról van szó. Tudom, hogy sokkal kevesebb hosszan elnyújtott ő-hangot alkalmazott, mint ami neked tetszik. Ráadásul az igeidőket is könnyedén egyeztette. És tartalmilag az adott szituáció legjobb beszéde volt. Ez akkor történt. Később én is sokszor csalódtam benne, főként az a
Antall-kabinet idején. Mégis vitába szállnék veled. Orbán érintő véleményed - nem kritizálom, mert a tiér!-de számomra nagyon egyszerű és igazságtalan.
Üdv.: Luby, aki Gábor
Hy Creative Commons License 2004.01.01 0 0 26
Urak!
Jól elrágódtok a politikusokén?
Fenegusztusotokba!

Amúgy, lám abból is kettő van -már akinek!
Bal+jobb!
Ha valamelyik hiányzik már ráillik: töketlen félember!
:o)

Csil Ke Csont Creative Commons License 2004.01.01 0 0 25
Hát igen.
Magyarországon nagy nehézség az, ha valaki nem akar kilógni a sorból.
Orbánnak is.
Előzmény: Bicska Macheath (22)
ApámFia Creative Commons License 2004.01.01 0 0 24
Mi ezen a hír???

A román tezsvérek nagyon le vannak még tőlünk maradva, mert nálunk eleve csak töketlenül lehet valakiből miniszter vagy miniszterelnök... :))

antall Creative Commons License 2004.01.01 0 0 23
"szerinten a Nagy Imre temetése óta 0rbán is eléggé tökéletesen ivartalanította magát szellemileg, úgy hiszem"

Hát igen, "a kommunizmus barbár ázsiai vallás" mondata a legfőbb bűne.

Előzmény: Bicska Macheath (22)
Bicska Macheath Creative Commons License 2004.01.01 0 0 22
ad notam: 0rbánozni
0rbánozzon a rosseb
de ha már elkezdtétek:
szerinten a Nagy Imre temetése óta 0rbán is eléggé tökéletesen ivartalanította magát szellemileg, úgy hiszem
Előzmény: özv. Bitera Sándor (21)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2004.01.01 0 0 21
Muszáj itt is Orbánozni?

Na jó. :))

Orbánon lőtte magát a miniszter?

:o))

Luby Creative Commons License 2004.01.01 0 0 20
antall!
Te kérted, mert nem vagy elég kreatív.A közös nevező a töketlenség. Az egyik balesetes, a másik congenetikus. Ennyi.(csak én nem akartam ilyen szájbarágós lenni...) Luby, aki Gábor
antall Creative Commons License 2003.12.31 0 0 18
Na, írd le, lécci:)
Előzmény: Luby (17)
Luby Creative Commons License 2003.12.31 0 0 17
Nem tudom milyen áttételek alapján tudtátok belekeverni MP-t ebbe a topicba. Eddig csak Orbán volt műsoron bármiről essen szó. egyetlen összefüggést tudok csak találni MP és a román miniszter mai állapota között. De ezt eléggé töketlenség lenne leírni... Luby, aki Gábor
antall Creative Commons License 2003.12.31 0 0 16
"Szerencsére a mi Péterünk nem volt ott..."

Bizony szerencse, mert lenne ööööö helyett ííííí

Előzmény: Törölt nick (1)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.12.31 0 0 15
Kedves nemfogombepofamat
Itt nem tökről van szó hanem fasz(ok)ról:
Pár irredanta, gyülölködő asztaltársunk állandó önkielégítésének lehetsz boldogtalan tanuja.
Előzmény: nemfogombeapofamat (13)
ividm Creative Commons License 2003.12.31 0 0 14
a ti péteretek...
Előzmény: Törölt nick (1)
nemfogombeapofamat Creative Commons License 2003.12.31 0 0 13
Mi magyarok pedig magunkat lojjuk tokon ha allandoan a romanokon kerrodzunk.

tüzes fal Creative Commons License 2003.12.31 0 0 12
"Gheorghe Fulga, a román Külföldi Hírszerző Szolgálat igazgatója is részt vett"

És hol tevékenykedik ez az ipse?
Csak nem nálunk?

Előzmény: Bicska Macheath (-)
Bicska Macheath Creative Commons License 2003.12.31 0 0 11
De valaki azért csak tökönlőtte, nem?
Előzmény: agymosodás (10)
agymosodás Creative Commons License 2003.12.31 0 0 10
Közlöm az ország népével és a világ közvéleményével, hogy Medgyessy ott volt, sőt ő lőtte tökön a román minisztert. A mi Péterünk egy hazafi. Utánna elutazott Észak-Koreába, mert ott tölti a szilvesztert, aztán átrepül Thaiföldre, mert onnan érkezik haza. Pubikáim, ha ti azt hiszitek, hogy igaz, amit nyilvánosságra hoztak, akkor nem értetek a politikához.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!