Szerinted Orban miert rakta tele a kormanyat volt komcsikkal, meg 3/2 ugynokokkel?
Azert az erdekes, hogy erkolcsi alapu politizlas (lemondas stb) a baloldali kormanyokban volt eddig nalunk, mig a jobboldaliakban a feltetlen vezerhuseg dominal, meg a mor megtette a mor mehet elv.
Persze lehet, hogy eppen ez a szerepe Laszlonak is. Ha tudatos, hogy azt a politikust teszik meg a legelleneszenvesebbnek, tamadottabbnak aki a Fidesznek is jo volt akkor azt mondom tanulnak a szocik a polgari PR-bol...
No latom az ev korrektsege keptelen elititelni azon kaderpolitikat amit a szocikon meg bezzeg szamonker.
De meg arra is keptelen, hogy a sajat peldajanak (L.Cs) erkolcsi kovetkezmenyeit kerje szamon a Fideszen.
Helyett megint olyanrol kezd el beszelni amit en nem allitottam.
Persze hallottam en is arrol az okori romai modszerrel, hogy allits olyat amit a vitatarsad nem mondott, majd bizonyitsd be annak valotlansagat/lehetetlenseget/elfogadhatatlansagat es igy probalj a vitatkozni ha nincs erved.
Igazabol meg is lettem volna lepve, hogy biraltad volna az istenedet (bar meg ha akarsz egy nagy szuilveszteri durranast az evvegere akkor mar 7 orad sincs erre)
Aranyat ér? Kinek? A fosztogató haveroknak, mint neked? Vagy a forint ellen spekulálóknak? Attól tartok, hogy az ország lakossága túlnyomó részének nem. Nagyon kétségbeesett volt ez az akciója. Láthatrólag közel a lapát, s nagyon igyekszik nyalni. Remélhertöleg már nem sokáig marad. Olyan jóképü munkanélküli lesz belöle.
Az egészből csak annyi érdekel, hogy szereztek nehány száz protest szavazatot a Fidesznek (kirúgottak+család).
Ezt a László Csabit remélem a helyén hagyják a ciklus végéig, mert aranyat ér.
...Úgy tűnik- ez a "gladiátor termetű" László Csaba - nincs tisztában a saját lehetőségeivel...!
Nem veszi észre, hogy - kilátástalan
harcot folytat...! Ahelyett, - hogy - vesztes pozíciójában - a jó szóra hallgatna /foglalkozzon az ország tragikus pénzügyi helyzetével/ - inkább kérkedik - a nullával egyenlő "véznaságával" - és kezében - láthatatlan szamurájkardot villogtat...! Még akikre számíthatna - még azokat is kinyírja...! Lásd: KVI vezetőit...! Attól félek, hogy - a nagy kardcsörtetésnek az lesz a vége, - hogy tökönböki magát...! Csabikám...!
Okos fiunak látszol, - de nagyon jól titkolod...!
Felvállalsz - olyan hülyeségeket, amelyet - nem biztos, hogy neked kellene végrehajtani...!
Nem hiszek - a csillagjóslásban, - de úgy tűnik:
- rövid idő mulva - te kerülsz lapátra...!!!
Lehet egyszerre állítani, hogy "Orbán minden posztra a kollégiumi haverjait tette" meg azt, hogy "Orbán mindenhova vérkomcsikat nevezett ki" - de nevetségessé válik, aki ezt teszi.
Mit gondolsz miert kapaszkodik gorcsosen KBS Laszlo Cs.-ba es miert keruli a 68-ban beirt Orban Viktor altal kepviselt politikai elvet?
Ja, hogy a nagy gerinces polgroknak rosszul esik ha visszakapjak amit csinaltak?
ja, hogy nincs szakemebr gardajuk, hogy ennyire aggodnak a kinevezettjeikert hirtelenjeben (igaz ha mar belefeccoltek a nagy nemzeti jovos PR-t az orbani koztisztviseloi kar letrehozasaba)...
Vegul is en megertem, tenyleg rossz lehet most visszakapni.
Elhiszem kellemetlen az NSZ cikk alabb, mert nem tudsz kimagyrazni 80%-os vezetovaltas a Fidesz kormany alatt.
En, tudom ciki ugye, hajlando vagyok elore felmenteni a kovetkezo kormanyt ha levaltja a vezetoket.
Te a uber-korrektseg, mikor leszel vegre hajlando visszamenolegesen (mert elore nem is varom toled) elitelni Orbant azert amit a "tobb mint kormanyvalto telefonkornyairo" elve miatt tett es itt most aggodsz allandoan ha ellenetek teszik?!
Ha igen akkor johetsz itt Laszlo Csabaval!
Raadasul en nem jonnek vele allandoan (igaz ha mar mas mentsvarad nincs) mert az nem is egy hanem tobbszoros ongol!
Mikola "Hazafiasnepfrontnal es Hornnal is benyaltam" Istvan
Jarai "3/2" Zsigmond
Martonyi "Spontan privatizacio felugyelo" Janos
Stumpf "HFN alelnok" Istvan
Állj már le ! Te még az óvodában élsz ?
A pályázatot a demokráciában ( még a polgárok által műveltben is) az nyeri meg akit a pályáztató kiszemel arra az állásra !
Én nem próbáltam - de mások igen. A mechanikus átvétel többnyire nem vált be. (V.ö.: "Ne kívánd felebarátodnak azt, amit magadnak - hátha neki más az ízlése. C: Show)
Elöször is legalább szilveszterkor mosakodj meg legalább egyszer egy évben. Másodszor, itt véletlenül pályázaton betöltött állásokról volt szó. Azonkívül kirúgni csak a bolsik (a te családod) szokták az embereket, jogállamban viszont szerzödések vannak (mint az USA-ban is, amely gaz imprilistákat ugye bolsi létedre annyira kedvelsz).
Mindenkit kirúgott? László Csaba; Surányi; Györgyi; Kékesi...
(Alább már említettem azt az urat, akit Kovács László épp azért rúgott ki, mert Martonyi nem.)
"meg hogy lojálisnak kell lennie ezeknek az embereknek a kinevezőhöz. "
Ezt a hülyeséget kitől hallottad, már megbocsáss? Egy köztisztviselőnek a törvényekhez kell lojálisnak lennie, nem a kinevezőhöz. (Esetleg még az aktuális kormányhoz - de csak a törvényesség keretein belül.)
Nem érted Te! :-) Amikor a Fidesz mindenkit kirúgott, akkor azt hangoztatta, hogy a közalkalmazottjának lojálisnak kell lenni a kormányhoz. Most ellenzékből, meg hogy lojálisnak kell lennie ezeknek az embereknek a kinevezőhöz. Így müxik a Fidesz logika. A maradék kinevezettek lojális a gazdihoz? Mi az hogy, nagyon is. :-)
A vita épp azon folyik, hogy "fidesz kreatúrák-e" a kirúgottak? Másrészt nehogy azt hidd, hogy az eltelt másfél évben nem váltottak le senkit. (Kovács László kirúgott olyan vezetőt is, akit két ciklussal korábban maga nevezett ki. Nagy bűne volt: a Fidesz alatt is a helyén maradt.)
U.i.: A világért nem akarlak megsérteni - de ez itt nem Amerika. (A máshol bevált megoldások, technikák alkalmazhatósága korlátozott, és csak óvatosan szabad kísérletezni vele. )
"U.i.: Esztike, ébresztő - több mint másfél éve nem Orbán Viktor a Magyar Köztársaság miniszterelnöke."
Hogy eddig nem rugtak ki az allami hivatalok elerol a fidesz kreaturakat az csak a mostani kormany teszetuszasaga miatt van,vagy rosszul ertelmezett humanizmusa miatt.nevezd ahogy akarod.
Ezt meg kellett volna csinalni a kormanyvaltas utan 3 honapon belul.Nevezheted akar politikai tisztogaasnak is, az. Normalis helyeken az ilyen hivatalok elen allo ,politikai kinevezettek az uj kormany hivatalbalepese napjan automatikusan beadjak a lemondasukat,kiveve a jegybank elnoket,es az alkotmanybirosagot.Ugyanigy onkormanyzati szinten isami az onkormanyzat kinevezesi hataskore.
Kezdjuk nyugodtan, mert ujra csak azt jatszod el, amit a birosagok iranti felelmedben.
Jogos, csak szepen nem akarod eszrevenni a kerdest es allandoan kerulod a valaszt az istened hasonlo tetteit illetoen.
Tehat mikor is biraltatok Orbant az alabbi jelszavaiert?
1, A hatalmat nem szegyelleni kell hanem elni vele
2, Kevesebb mint rendszervaltas, tobb mint kormanyvaltas
3, At kell irni a telefonkonyveket
4, Egeszpalyas letamadas (amit kesobb vedekeznek minositett),
EN veled ellentetben kovetkezetesen vallom azt, hogy igenis ha ok megtettek akkor mindet kirugni! Aztan esetleges kormanyvaltaskor meg vetesforgo...mint az USAban.
Nincs tobbe orbani apparatcsik koztisztviseloi kart hozok letre magamnak, bebetonozom, szazmillios vegkielegiteses szerzodest adatok neki, meg koztisztviselonel 10millios hallgatasi penz! Semmi. Addig nevezem ki amedig a kormanyom megbizatasa.
Te mint a kamunickek altali 2003-as ev korrektsege, mikor mered vegre biralni Orbant, ha az ovehez hasonlo tettekert allandoan aggodsz itt mindenkiert (birosag, szasz, levaltasok stb.) az mszptol?!