Végigolvastam az egész topicot, tapasztalatcseréket keresve, de sajnos szinte csak X.Balázs és a többiek közti csatáról olvastam. Mi a párommal elég kezdők vagyunk párcserés témában, neki régen volt 1-2 kalandja, nekem nemrég volt vele és egy barát párral és nagyon érdekes volt, bár nagyon zavarban is voltam, úh keressük a megoldást, hogyan lehet egyre jobb majd. Ha leírnátok a kezdeti tapasztalatokat, pozití, nagatív élményeket, szívesen olvasnám... és persze én is vezetném ezt a virtuális köznaplót, ha történik velünk vmi...
Milyen a jó csók:
Tenyerembe bujik kezed,
A szemedet már lesütheted.
Összehajolva ajkunk oly közel,
remeg a szív, a bőr tüzel.
A szánk közt már kicsi a tér,
istenem mi lesz ha összeér.
Reszketve csücsörít a szád,
ne sijesd el most csak puszikát.
Ajkam végre ajkadhoz simul,
A szív azonnal felvidul.
felszisszenve érzések tőrnek elő,
Szeretlek te gyönyörű nő.
keresem a szád, a bódítót,
Mint csecsemő a mellbimbót.
nedvesen összeforr az ajkunk,
Ez az amit régen akartunk.
nyelvünk az ajkak közt siklik át,
keresve, kutatva a nagy csodát.
ízlelem a nyelved, csókolom a szád,
forró szenvedély, tovább-tovább!
kis körök, lö-lö-lö-lá,
egész testünk vonaglik rá.
mellünk még távol, csak a szánk ér össze,
Mind a ketten tudjuk nem vágyhatunk töbre.
ajkad nedve a szerelem méze,
csókolj! csókolj! ne legyen vége!
A nyelvek simogatják egymást, körbe, körbe,
Lehet, hogy belehalok a gyönyörbe.
iszom a nedvet, vágyad ízét,
ölej át ne váljunk szét!
forró tenyerem a hátadon,
gyere-gyere szeress nagyon!
Lüktet a szív, zihál a tüdő,
ősszuka vagy és istennő.
legyen a csókod őrült és végtelen,
lágyan kezdjük újra kedvesem.
nem szabad tovább lépni még,
legyen most a csók elég.
testünkben lobog a tűz a kéj,
oh! csak örökké tartana az éj.
nyelvem simogat a válladtól a füledig,
Közben új és új sóhaj születik.
nyakadon a bőr oly izgató és forró,
bűvöletbe ejtő és szerelmet ontó.
hajadba túr a két kezem,
érezned kell, hogy mennyire élvezem.
nedvet fakasztó, vad, marcangoló ez a vágy,
harapj, tépj szét imádj!
Melled között keresem a vágy felé vezető utat,
kezem a hátadon és a csípődön kutat.
minden nap csókolj, hogy lobogjon a tűz,
lüktető ágyékunk legyen még
Elolvastam a topikot, elejétől a végéig. Azért kezdtem el, mert érdekel a téma, bár gyakorlati tapasztalatom nincs, de megfelelő társaságban és körölmények között valószínű nem lennék elrontója egy ilyen "játéknak" DE!! mire a végére értem "elfelejtettem" miről is van szó. Kéerek mindenkit aki tud világosítsok fel! Itt most tulajdonképpen miről is van szó? PÁRCSRÉS SZEX vagy ZENEMŰVÉSZET???
Újból megkérek mindenkit, hogy fejezzék be a nem idetartozó témákat! Nem is értem: A moderátor alszik? Hát, hogy a fenébe lehet így szétzülleszteni minden topicot, Balázs és hasonló tapintatlan bunkóknak büntetlenül. Még egy ilyen és a moderátornak írok levelet. Remélem tudomásul vettétek! Ha máskép nem lehet normális viselkedésre bírni benneteket, vagy kiszálok mindenből, vagy a moderátor segítségét kérem. Oké?
Persze. Le is írtam az előző hozzászólásban, hogy miért, "zenészkém". Meg akartál fogni, de én fogtalak meg téged. Van ilyen. Tudni kell veszíteni is.
Esetleg mailben vagy a számomra nyitott offtopikban megírhatnád, hogy milyen zenét játszol, milyen hangszeren (azt sem értem, hogy eddig miért itt válaszoltál), mert kíváncsi vagyok...
Azt mondod, hogy olyan vagyok mint a jazz tanár, hát vagy tudsz vagy nem, ez nem ovi.
f9-ben mindig ott a 7, viszont f6-9 ben csak akkor ha külön jelöljük, f13-ban is ott a 7 9 11 13. Ezennel befejeztem az off topicot.
Ezt kitől tanultad? A hivatalos jelölés szerint az F9 egy F-dúr hármashangzat nagynónával. Hetesről szó sincs, azt jelölni kell külön. Anélkül honnan tudnád, hogy a jelölt hangzat F7/9 (kisszeptimmel) vagy Fmajor9 (nagyszeptimmel)?
Kérdéseimre nem válaszoltál. Nehogy már te osztályozz engem!
A zeneelméleti témát ITT fejezzük be, mert kimoderálnak. Van offtopikom, egy hozzád hasonló zseni nyitotta, gyere át oda...
Balázs 3-ast kapott öszhangzatból.
Az "esz fisz á cé" tényleg hibás, és mégis a legtanultabb zenészek is be szoktak ugrani, mert nem nézik az elő jegyzést csak a megszólaló hangokat.
Viszont az ef9 autómatikusan tartalmazza a hetest, vagy ez megint egy kötöszködés akar lenni?