El tudom küldeni email-ben a magyar nyelvűt, de az adatlapodra kattintva azt látom, hogy nem publikus az email címed. Írd le az email címet, és küldöm...
Az előző hozzászólásomban a link, amit megosztottam, arra kattintva nem működik a letöltés egyébként?
Örömmel olvastam a hozzászólásod, a CTK-7000 a WK-7500 másik neve, E-mailben el tudnád küldeni a magyar nyelvű kézikönyvet a CTK-7000-hez?
Köszönöm előre is!
Nekem is nagyon jól jönne WK-7600-hoz hasonló gépkönyv magyar nyelven. Nagyon megköszönöm előre is, aki esetleg tudna küldeni CTK-7000, WK-3500, stb, stb gépkönyvet magyarul.
Nekem is nagyon jól jönne WK-7600-hoz hasonló gépkönyv magyar nyelven. Nagyon megköszönöm előre is, aki esetleg tudna küldeni CTK-7000, WK-3500, stb, stb gépkönyvet magyarul.
Hű ha...
Ez sem mai téma. De muszáj volt ide írnom, mert sehol sem lelek a nemrég szerzett wk 3000 - hez Magyar használatit. A 3500-as elvileg jó hozzá, kisebb különbségekkel. Tudtok segíteni ebben?
"remélem még valaki olvassa ezt a fórumot :)" hogy téged idézzelek :D Szóval, nekem is van egy ilyen szintim (WK 3300). Én is szeretnék magyar leírást róla. Te mire jutottál az ügyben?
Üdv minden Casio kedvelönek! Most vettem egy CASIO WK 3800-t (elötte CTK 573 volt) es az sd kartyaval nem boldogulok ritmusfeltöltes szempontjabol! Nincs magyar leiratom rola és ha valaki ezt el tudna magyarazni ill. irni lepesekben nagyon halas lennek!
Üdv minden Casio kedvelönek! Most vettem egy CASIO WK 3800-t (elötte CTK 573 volt) és az sd kàrtyàval nem boldogulok ritmusfeltöltés szempontjàbòl! Nincs magyar leiratom ròla és ha valaki ezt el tudnà magyaràzni ill. ìrni lépésekben nagyon hàlàs lennék!
Ha a használati utasításban leírtakat betartod, akkor a dolognak működnie kell.
Vagyis először a hangszeren kell leformattálni a kártyát, akkor létrehoz egy könyvtárszerkezetet. Van valami "Musicdata", v. milyen könytár, annak kell a fájlokat tartalmaznia. Van azt hiszem méretbeli korlát is, de fejből arra nem emlékszem.
sziasztok.nekem wk3300-as van,de sehogy sem boldogulok az sd kártyáva.rengeteg midi fájlt töltöttem rá,de a szintibe sehogy sem tudom bevinni.segítség!!!!!!!!!!
A hangszineket elállítottam. Amit lehetett mindent. A visszaállítást kérdeztem, hogy nincs egy olyan lehetőség ami visszahozná a gyári beállítást? Egyszer megtörtént, hogy lemerültek az elemek és 2 hétig nem kapott áramot az orgona. Az első árammal történő ellátáskor egy load felirat volt látható, ez pár percig majd a gyári beállítás hangzott fel az orgonán. Tud valaki más lehetőséget (billentyűkombinációt), amivel ugyanez elérhető?
Átlehet konvertálni kékwalk programmal mert a casio csak smf 0 formátumot ismeri a yamaha az összes formátumot ha valami érdekel szivesen segitek guszti vagyok hivj 06 20 573 6371 vagy az imélem budai.gusztav@citromail.hu csá