Valamiért a szocikat vonzzák az olcsó dolgok. Megy a szoci vezér és mindenről eszébe jut valami. Vonatbaleset? sorompó mindenhová. Ott a parlament előtt a kurva nagy Kossuth tér? Öntsük fel vízzel, hiszen tél van. Aztán továbbmegy. És nincs aki elmagyarázná, hogy elvtársúr, külföldön, jóval gazdagabb országokban sincs mindenhol sorompó, most pedig olyan enyhe a tél, hogy azzal a lóvéval amit rá kellene költeni, jobban járna az egészségügy.
Még jó, hogy a villanykapcsolóknál nem alkották meg az új szabványt:)
Ő egyébként tudott a fater jégpályájáról, de szándékosan nem foglalkozott vele mert:
1. Nem ért hozzá
2. kiszállt a családi buliból, épp az olyan hisztiket elkerülendő, amik végül mégiscsak bekövetketek.
A faterja meg azért nem indult az idén, mert a tavalyi események után azt mondta: Backup6-ja mindenki. Nem éri meg elqrni a család ünepi nygalmát azért, hogy ét héten keresztül napi 14 (sic!) órát kint rohadjon a minusz 1000 fokban és még meg is köpködjék érte.
A tavalyi heccről nem hallottam. Amúgy rehabilitálva vagy.
Bár azt kétlem, hogy az újságból értesültél, hogy a fater jégpályát csinál... De neked tényleg semmi közöd hozzá. Azért kiváncsi vagyok, hogy idén miért nem indult? Nem érte meg?
"Nincs mit szégyellned. Kis pont vagy Te ahhoz, hogy a faternak elintézz egy ekkora bizniszt."
Ééérdekes, hogy ez tavaly senkinek nem jutott eszébe. Akkor Daemon maga volt Al Capone személyesen. Senkinek nem jutot eszébe, hogy egy önkormányzati képviselő olyan apró porszem, hogy létra nélkül fel sem éri a MeH küszöbét. Mindegy. A lényeg, hogy Daemon és családja a jelek szerint rehabilitálva van IRL.
Nem tudom megmondani, hogy miért másik cég csinálja. Köbeszerzés volt. Most Zentaiék nyerték. Gondolom övék volt a jobb ajánlat (árban és határidőben). Daemon apjának a cége idén nem is indult.
Nincs mit szégyellned. Kis pont vagy Te ahhoz, hogy a faternak elintézz egy ekkora bizniszt.
De ha már közel vagy a tűzhöz (maszop), elárulnád, hogy miért egy másik cég lett idén a nyertes? Ha jó volt a tavalyi jég, akkor büdös vmi a tenderezésnél? /Vagy ez is a nagyfiúk focija és ebbe se látsz bele.../