Elnézést, hogy ilyen sokáig nem írtunk, de általában sok minden közbejön. Először is: nem tudjuk még, hogy hogy lesznek a koncertek, de amint összejön valami, írunk a honlapra. HA: - és ez a második dolog - végre ismét tudjuk majd frissíteni a honlapot. Egyelőre nem férünk hozzá, de amint rendbe jön, felrakjuk a dalszöveget is.
Egy ismerősöm, a csapat rajongója, hiába keres egy Custom Made dalszöveget, ami őt valamiért nagyon foglalkoztatja. Odáig "vetemedett" ( ;-)) ), hogy felkért engem, mint angoltanárt, hogy írjam már le a szöveget hallás után. Ezt meg is tettem, de néhány fél sor hiányzik, ahol ilyen-olyan okokból nem hallatszik érthetően a szöveg. Ezért kérnélek Benneteket, hogy ha nem ütközik valamiféle szerzői jogi akadályokba ( ;-)) ), tegyétek közzé, plíz. A címet nem tudom, viszont beazonosítás végett íme az első két sor:
Can you hear these words
As the record dies away
Előre is köszi, mégiscsak jobb lenne, ha az eredeti szöveget olvasgatná a leányzó, ahelyett, amit én hallani vélek... ;-))
Ui. Hangulatos kis dal amúgy, nem esett nehezemre végighallgatni 10-12-szer, amíg leírtam a szöveget... ;-))
Remélem hamarosan megjavulnak azok a hangszálak!!! Már nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagy Custom Made- elvonási tüneteim vannak... :'(
Minden jót a bandának!!! Kívánok gyors felépülést!! ;)